نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آآآآآآآآآآآآآآآ!!!!!!!!!!!
:-o:bash:
اینا فیلمه یا بازی؟!:|
ولی مهم نظر اساتیده که میگن گرافیک این بازی تقریبا در حد فورزا هورایزون هست!=((
پ ن : اگه منطقی باشیم و خودمون الکی هایپ نکنیم همین بازی و آنچارتد و د اردر از سر یک کنفرانس هم زیادیه!

آآآآآآآآآآآآآآآ!!!!!!!!!!!
:-o:bash:
اینا فیلمه یا بازی؟!:|
ولی مهم نظر اساتیده که میگن گرافیک این بازی تقریبا در حد فورزا هورایزون هست!=((
پ ن : اگه منطقی باشیم و خودمون الکی هایپ نکنیم همین بازی و آنچارتد و د اردر از سر یک کنفرانس هم زیادیه!
تازه عکسا مثل ویدیو نیست , ویدیوشو ببین رسما @-) میشی

آخرین ویرایش:
دوستان یه پیشنهاد داشتم و از مدیران خواهش دارم اگر میشه عملیش کنن.
با توجه به اینکه بازی HALO 5 برای XBOX ONE معرفی شده و توی E3 نمایش داده میشود و همچنین UNCHARTED 4 هم توی E3 نمایش داره یه تاپیک درست کنین و یه نظرسنجی برای دوتا از محبوب ترین بازیهای کنسولهای نسل هشت رو اونجا قرار بدهید.
اینجوری یه بحث داغ تا E3 داریم.
ممنون
ONLY UNCHARTED 4

WOW شاهکاره چه کیفیتی داره لعنتی نه به اون عکس های قدیمی نه به این .:|

البته با ریز نگاه کردن میشه ازش ایراد گرفت اما بازم خیلی احساس زنده بودن به ادم دست میده وقتی عکس ها رو نگاه میکنی مخصوصا درخت ها .

حالا دوستمون لطف کردن عکس گذاشتن ولی عکسا واقعا کیفیت ندارن در مقایسه با دمویی که اومده پیشنهاد میکنم دانلودش کن ارزش داره :

http://e1.dl.playstation.net/e1/camp...eOrder8OCT.mp4

همین نیم ساعت پیش اجلاس من و Ueda و چند تا از بروبچ با محوریت TLG تموم شد! بحث خوبی بود یه سری نکات مهم رو هم به Ueda گوشزد کردم که حتماً لحاظ کنه. به اصرارش یه نیم ساعتی هم بازی کردم، هی بد نبود راضیم ازش...
Game of the Generation بودن رو که تابلو بود هست منتها سر All time بودنش هنوز مطمئن نشدم.

24989408158220639594.jpg

کسایی که منو ندیدن، از سمت راست دومی منم... آره بازی ماله PS4 ـه از اون 4 Dualshock ـها تعجب نکنید!

تاریخ این عکس رو بگو تا اعدامت نکردن /:):d

مال سال پیش:

PS4’s used game policy isn’t “because some other company is doing something” | Ars Technica

حالا دوستمون لطف کردن عکس گذاشتن ولی عکسا واقعا کیفیت ندارن در مقایسه با دمویی که اومده پیشنهاد میکنم دانلودش کن ارزش داره :

http://e1.dl.playstation.net/e1/camp...eOrder8OCT.mp4

دیدم اونم بازم به نظرم اگه دست استدیو بیشتر سونی باز میزاشت بازی بهتر میشد همین هم عالیه اما بعضی جاها به نظرم میتونست بهتر باشه اما در کل عالی بود اگه سونی یکم دست استدیو باز بزاره و یه 3 سال بهش برای شماره اول بازی وقت بده یه بازی در حد GT میتونیم از این استدیو ببینم هرچند بعضی جا ها از سیستم GT که پشت ماشین قرار میگری و بعد سرعت میگیری استفاده کرده بودن که واقعا عالی بود .;)

دیدم اونم بازم به نظرم اگه دست استدیو بیشتر سونی باز میزاشت بازی بهتر میشد همین هم عالیه اما بعضی جاها به نظرم میتونست بهتر باشه اما در کل عالی بود اگه سونی یکم دست استدیو باز بزاره و یه 3 سال بهش برای شماره اول بازی وقت بده یه بازی در حد GT میتونیم از این استدیو ببینم هرچند بعضی جا ها از سیستم GT که پشت ماشین قرار میگری و بعد سرعت میگیری استفاده کرده بودن که واقعا عالی بود .;)
3 سال وقت داشتن حدودا! :-" MS3 2011 اومد :d اینم که اواخر 2014 میاد،میشه همون 3 سال :d
سیستم Draft که دیگه تقریبا توی همه ی بازی ها هست! از اون ModNation Racersـش بگیر، تا همین Motor Stormـهایی که قبلا ساخته بودن :d فکر کنم یه مورد خیلی طبیعی برای بازی های ریسینگ باشه،مثل دریفت کشیدن :d
فقط این 50تا ماشین خیلی کمه! :d

همین نیم ساعت پیش اجلاس من و Ueda و چند تا از بروبچ با محوریت TLG تموم شد! بحث خوبی بود یه سری نکات مهم رو هم به Ueda گوشزد کردم که حتماً لحاظ کنه. به اصرارش یه نیم ساعتی هم بازی کردم، هی بد نبود راضیم ازش...
Game of the Generation بودن رو که تابلو بود هست منتها سر All time بودنش هنوز مطمئن نشدم.

24989408158220639594.jpg

کسایی که منو ندیدن، از سمت راست دومی منم... آره بازی ماله PS4 ـه از اون 4 Dualshock ـها تعجب نکنید!

عکسو خودت درست کردی ؟ بگو قضیه چیه ؟! :|
راستی من از این Driveclub اصلا خوشم نیومد شاید ایراد از منه تو کل بازیای ریسینگ فقط از Gran Turismo خوشم میاد :love: :دی

3 سال وقت داشتن حدودا! :-" MS3 2011 اومد :d اینم که اواخر 2014 میاد،میشه همون 3 سال :d
سیستم Draft که دیگه تقریبا توی همه ی بازی ها هست! از اون ModNation Racersـش بگیر، تا همین Motor Stormـهایی که قبلا ساخته بودن :d فکر کنم یه مورد خیلی طبیعی برای بازی های ریسینگ باشه،مثل دریفت کشیدن :d
فقط این 50تا ماشین خیلی کمه! :d

بابا اینو با MS مقایسه نکن اون آرکید فان این درایوینگ سیمولیشن .:d

میدونی که سیمولیشن ساختن کار هر کسی نیست اینها هم به نظرم برای وارد شدن به این بخش بیشتر وقت نیاز داشتن.;)

عکسو خودت درست کردی ؟ بگو قضیه چیه ؟! :|
راستی من از این Driveclub اصلا خوشم نیومد شاید ایراد از منه تو کل بازیای ریسینگ فقط از Gran Turismo خوشم میاد :love: :دی
حقیقتا منم تو ریسینگ درحال حاضر جز GT هیچیو قبول ندارم :| ! من سر اینکه بازیش اپن نیست اصلا خیلی ناراحت شدم :|:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or