[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
آآآآآآآآآآآآآآآ!!!!!!!!!!!
تازه عکسا مثل ویدیو نیست , ویدیوشو ببین رسماآآآآآآآآآآآآآآآ!!!!!!!!!!!
:-o
اینا فیلمه یا بازی؟!
ولی مهم نظر اساتیده که میگن گرافیک این بازی تقریبا در حد فورزا هورایزون هست!
پ ن : اگه منطقی باشیم و خودمون الکی هایپ نکنیم همین بازی و آنچارتد و د اردر از سر یک کنفرانس هم زیادیه!
WOW شاهکاره چه کیفیتی داره لعنتی نه به اون عکس های قدیمی نه به این .
البته با ریز نگاه کردن میشه ازش ایراد گرفت اما بازم خیلی احساس زنده بودن به ادم دست میده وقتی عکس ها رو نگاه میکنی مخصوصا درخت ها .
تاریخ این عکس رو بگو تا اعدامت نکردن:d
حالا دوستمون لطف کردن عکس گذاشتن ولی عکسا واقعا کیفیت ندارن در مقایسه با دمویی که اومده پیشنهاد میکنم دانلودش کن ارزش داره :
http://e1.dl.playstation.net/e1/camp...eOrder8OCT.mp4
3 سال وقت داشتن حدودا!دیدم اونم بازم به نظرم اگه دست استدیو بیشتر سونی باز میزاشت بازی بهتر میشد همین هم عالیه اما بعضی جاها به نظرم میتونست بهتر باشه اما در کل عالی بود اگه سونی یکم دست استدیو باز بزاره و یه 3 سال بهش برای شماره اول بازی وقت بده یه بازی در حد GT میتونیم از این استدیو ببینم هرچند بعضی جا ها از سیستم GT که پشت ماشین قرار میگری و بعد سرعت میگیری استفاده کرده بودن که واقعا عالی بود .![]()
همین نیم ساعت پیش اجلاس من و Ueda و چند تا از بروبچ با محوریت TLG تموم شد! بحث خوبی بود یه سری نکات مهم رو هم به Ueda گوشزد کردم که حتماً لحاظ کنه. به اصرارش یه نیم ساعتی هم بازی کردم، هی بد نبود راضیم ازش...
Game of the Generation بودن رو که تابلو بود هست منتها سر All time بودنش هنوز مطمئن نشدم.
![]()
کسایی که منو ندیدن، از سمت راست دومی منم... آره بازی ماله PS4 ـه از اون 4 Dualshock ـها تعجب نکنید!
3 سال وقت داشتن حدودا!MS3 2011 اومد :d اینم که اواخر 2014 میاد،میشه همون 3 سال :d
سیستم Draft که دیگه تقریبا توی همه ی بازی ها هست! از اون ModNation Racersـش بگیر، تا همین Motor Stormـهایی که قبلا ساخته بودن :d فکر کنم یه مورد خیلی طبیعی برای بازی های ریسینگ باشه،مثل دریفت کشیدن :d
فقط این 50تا ماشین خیلی کمه! :d
حقیقتا منم تو ریسینگ درحال حاضر جز GT هیچیو قبول ندارمعکسو خودت درست کردی ؟ بگو قضیه چیه ؟!![]()
راستی من از این Driveclub اصلا خوشم نیومد شاید ایراد از منه تو کل بازیای ریسینگ فقط از Gran Turismo خوشم میاد![]()
![]()