[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
واقعا که نورپردازی بازی هیولاست !! منم فقط میتونم بگم "WoW :-o "تریلر جدید از Gameplay:
http://e1.dl.playstation.net/e1/campaignsite/driveclub/Driveclub_Cayoosh_Evening_PreOrder8OCT.mp4
ندیدمش هنوز، ولی فقط بگم تمام کامنت های پیرامونش با یه "WoW :-o " شروع می شه!
این چندمین استودیو میشه که داره رو PS4 کار میکنه ؟ یعنی میشه همشون در حد یه تیزر هم شده نمایش داشته باشن ؟ :crying1:
حسین منبع این عکس کجاست؟تنها جوری که باعث میشه آدم خستگی ـش بعد از این همه انتظار برای The Last Guardian از بین بره، اومدن یوشیدا روی Stage هست ـش که یه مُبل ـم براش ردیف کردن، قشنگ بشینه، لَم بده روش و به مدت 11 دقیقه بکوب بشینه TLG بازی کنه ! :d
دقیقا این شکلی :
![]()
...Playing The Last Guardian
بعد از ایشون هم عمو Jack بیاد رو Stage و بگه که این آخرین اجرای من در همایش های E3 هست ـش و می خوام طی حرکتی ضربتی و فوق العاده دو عنوان از استودیوی ناتی داگ رو رسما معرفی کنم و السلام ! تصویری هم که از ایشون گرفته شده، یکی از اون لبخندهای ملیحانه ایشون را داره نشون میده...:d
![]()
...Jack Tretton | Rip
اینم تصویری از صحنه ـی نقشه های یوشیدا و زیردستاش برای E3 امسال هست ـش که داغ داغه و همین الان Leak شده ! اینطوری که بوش میاد، انقدر Ip معرفی نشده داریم که دارند سنگ کاغذ قیچی میکنن، کدوم یکی رو تو کنفرانس نشون بدن، کدوم یکی رو نشون ندن ! امان از دست این یوشیدا...:d
![]()
?see همینطور که گفتم، سرشون خیلی شلوغه...
فقط فقط 23 روز دیگه...:d
Exclusively on BaziCenter ! b-)حسین منبع این عکس کجاست؟
چه خبره یعنی هان؟:d
این اطمینان از کجا میاد !؟![]()
این بازیه آخریه mm یعنی Tear Away نشون داد اینا در ساختن هر سبکی به جز پلتفرمر مهارت و استعداد دارند
ولی یه جورایی به این گفتم اعتماد دارم مگر اینکه خود mm دوست داشته باشه آی پی های خودش رو بسازه!
تاریخ این عکس رو بگو تا اعدامت نکردن
از این کارها نکن میام با انبر دست همون دوتا دندونت رو هم میکشم که دیگه فکر حمله از سر بیرون کنی .:d
گیف مناسب پیدا نکردم میتونی خودت imagine کنی حالتی که قراره اتفاق بیفته .![]()
کسی می تونه چند تا تصویر ازش بگیره بگذاره اینجا؟!بچه ها این دموی گیم پلی آخری که از درایو کلاب اومده وحشتناکه از دو تای قبلی خیلی بهتره پیشنهاد می کنم حتما ببینیدشگرافیکش رسما CGI LIKE میزنه!!!
سکوت سونی هم خیلی برام قشنگه خدا کنه تا ساعت شروع کنفرانس همینطوری بمونه که قاعدتا نمیمونه:d همچون ببر بنگالی که کمین کرده آماده حمله باشه![]()
دانلود کردم در یک کلام فوق العاده بود گرافیک !! نورپردازی که بی نظیره یعنی واقعا کیفیت اصلی بازی رو کسی میخواد ببینه باید اینو ببینه فقط ! 358 مگ بودبچه ها این دموی گیم پلی آخری که از درایو کلاب اومده وحشتناکه از دو تای قبلی خیلی بهتره پیشنهاد می کنم حتما ببینیدشگرافیکش رسما CGI LIKE میزنه!!!
سکوت سونی هم خیلی برام قشنگه خدا کنه تا ساعت شروع کنفرانس همینطوری بمونه که قاعدتا نمیمونه:d همچون ببر بنگالی که کمین کرده آماده حمله باشه![]()
کسی می تونه چند تا تصویر ازش بگیره بگذاره اینجا؟!