[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
![]()
:d
کرش رو که mm داره می سازه!:dNeil یه مصاحبه اساسی با Edge کرده و گفته 2 تا بازی درحال ساخت دارن :d
تیم اول که آنچارتد میسازن
تیم TLOU یا دارن TLOU 2 میسازن یا New-Ip یا Crash Bandicoot یا Jak :d
ترجمه مصاحبه بزودی از دوست عزیزمون Mehdi Cage :d
یگی بره تو توییتر بپرسه ببینه بازی نمایش هم داره تو E3 یا نه
نگو آقا! نگو!کرش رو که mm داره می سازه!:d
مدیا مولکول فک کنم بهتر از ناتی داگ بتونه کرش بسازه!
هر چند از آی پی جدید برا ناتی داگ هم استقبال میشه ولی خب the last of us 2 گزین ه ی بهتری هست که احتمالا زیاد همین رو دارن می سازن یا در بخش مقدماتی هستن!
پ ن : تو ای 3 هم از ناتی داگ جز آنچارتد و ریمسترد چیز دیگه ای قطعا نمی بینیم!( نه تو رو خدا بیاید انتظار داشته باشیم ببینیم!:d)
نظرم رو در مورد دلیل این حرفم اینجا گفتم :نگو آقا! نگو!
کراشی که بیفته دست سازنده های اصلیش،یه چیز دیگست!!!
MM پلتفرمرهای خوبی داره! اما تا الان توی بازی هاش،کاراکترهای خوفی مثل کراش ندیدم!یعنی توی LBP و LBP2 که دوست و دشمن و ... داشتیم،هیچ کاراکتر خاصی نبود که بخواد ماندگار بشه!
(البته سبکشم اینجوری نیستا... ولی خو! :d ) اما کراش تک تک باس هاش راحت برای گیمر ماندگار میشن
برای همین ریسک ساخت کراشی که ND میسازه کمتره! سازنده های اصلیشم که هستن(حالا درسته خیلی ها رفتن! ولی ND، NDـه) پس ترجیه میدم دست خودشون بیفته!
![]()
هممممم...نمایش نمیخوایمبیان مثل پارسال که EA اومد و SW:BattleFront رو معرفی کرد،اینا هم فقط اسم یه کراش و ND بیارن رو صفحه، هیچی دیگه نمیخوام!
![]()
من نمیدونم چرا سبک پلتفرمر رو انقدر نخودی در نظر میگیرید
الان فقط بازهایی mm و سانتا مونیکا مرموزه! یعنی چی میتونه باشه؟!سونی دست به کار شده
بعد از این که مایکرو H5 و XO بدون کینکت رو معرفی کرد؛ حالا سونی فقط داره میگه که فلان استودیو داره روی PS4 بازی میسازه
همین هم غنیمت ـه البتهمخصوصا اون مصاحبه Nail که از غنیمت گذشته، نعمت ـه اصلا
![]()
آنچارتد هیچ وقت "گانه" نبوده هر قسمت داستان مستقل داشتن و امیدوارم همینطوری که هست بمونه. کــــــش دادن و چند گانه درست کردن این گیم رو نابود میکنه.به نظرم تنها چیزی که میتونه در مورد Uncharted، سوپرایزمون کنه این هست که یک سه گانه جدید ازش درست کنن.
یعنی بازی ریبوت بشه (ولی به شخصیت هاش دست نخوره) و طبق فانتزی های من Mature هم بشه![]()
![]()