[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
سونی بدجور سکوت کرده. از یه طرف میترسم. از یه طرف هم یاد پارسال میفتم که قبل E3 بازم اینطوری سکوت کرده بودن.
دوز دارم امضام رو! >![]()
2 حالت داره
1) هیچ چیز خاصی ندارن و همون U4 و Project Beast و TO86 رو نشون میدن(خیلی هم احتمالش بیشتر از حالت دوم ـه
![]()
)
2) هر چیز خری که فکرش رو میکنیم اعم از TLG و GOW IV و SP و... رو دارن و میخوان تو E3 هایپ کُش ـمون کنناین روش اگه باشه من واقعا بیشتر از این که از همین الان همه چی لیک بشه دوستش دارم. (احتمالش کمتره از قبلی
![]()
)
الان مثلا وقتی Halo رو پارسال نمایش دادن، مرض داشتن یهو اومدن الان که این همه مونده تا کنفرانس تایید کردن که Halo 5 در حال ساخت هست؟! خب عمه منم میدونست وقتی خودتون نشونش دادین پارسالدر حالی که همین رو وسط کنفرانس نشون میدادن یه حال و هوای دیگه ای داشت!
یه جوری میگی هیچ چیز خاصی نداره انگار این 3 تا بازی هویجند1) هیچ چیز خاصی ندارن و همون U4 و Project Beast و TO86 رو نشون میدن :biggrin1: (خیلی هم احتمالش بیشتر از حالت دوم ـه:biggrin1
![]()
کسی اینو دیده؟!
GOW 4 PS4:bighug:
![]()
Microsoft
Press Conference
Showfloor
- Beyond Good & Evil 2 – Gameplay (Xbox One
- DirectX 12 – Trailer (Xbox One
- Fable Legends - Gameplay (Xbox One
- Forza Horizon 2 - Gameplay (Xbox One
- Gears of War 4 – Gameplay (Xbox One
- Halo 5 – Tech Demo (Xbox One
- Kinect TV & Shows – Trailer (Xbox One
- Call of Duty: Advanced Warfare - Gameplay (Xbox One
- Quantum Break – Gameplay (Xbox One
- Star Wars: Battlefront III - Gameplay (Xbox One
- Titanfall – DLC/Gameplay (Xbox One
[h=3]Sony[/h]Press Conference
- Dragon Age: Inquisition (Xbox One
- EA Sports UFC (Xbox One
- Fable Legends (Xbox One)
- FIFA 15 (Xbox One/Xbox 360
- Forza Horizon 2 (Xbox One
- Killer Instinct (Xbox One
- Madden NFL 15 (Xbox One
- Middle Earth: Shadow of Mordor (Xbox One
- NHL 15 (Xbox One/Xbox 360
- Project Spark (Xbox One
- Sunset Overdrive (Xbox One
- Quantum Break (Xbox One
Showfloo
- Destiny - Gameplay (PS4
- Driveclub - Trailer (PS4
- God of War 4 - CGI Trailer (PS4
- Indie Games – Trailer (PS4)
- inFamous: Second Son - DLC/Gameplay (PS4
- The Order: 1886 - Gameplay (PS4
- Uncharted 4: The Sunken Blade – Tech Demo (PS4
- Watch_Dogs – Gameplay (PS4
[h=3]Nintendo[/h]Showfloor
- Alien: Isolation (PS4)
- Batman: Arkham Knight (PS4)
- Destiny (PS4)
- Disgaea 4 (Vita)
- Driveclub (PS4)
- Everquest Next (PS4)
- Hatsune Miku – Project DIVA F 2nd (Vita)
- Lords of the Fallen (PS4)
- Natural Doctrine (Vita)
- Planetside 2 (PS4)
- The Order: 1886 (PS4)
- Ultra Street Fighter IV (PS3)
- Watch_Dogs (PS4)
- Bayonetta 2 (WiiU)
- Castlevania: Symphony of the Night 2 (3DS)
- Hyrule Warriors (WiiU)
- Mario Kart 8 (WiiU)
- Monster Hunter 4: Ultimate (3DS)
- Pokken Fighters (WiiU)
- Sonic Boom (3DS/WiiU)
- Super Smash Bros. U (WiiU)
- Super Smash Bros. 3D (3DS)
- Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call (3DS)
- The Legend of Zelda: Shard of Nightmare (3DS)
- Xenogears: Origins (WiiU)
سکوت لذت بخشیست :d من این سکوتو خیلی بیشتر از هایپ قبل E3 دوست دارمسونی بدجور سکوت کرده. از یه طرف میترسم. از یه طرف هم یاد پارسال میفتم که قبل E3 بازم اینطوری سکوت کرده بودن.
آره ولی درست از آب در نیومده.تاحالا اطلاعاتی از سونی لیکیج داده؟:d
هیچ چیز خاصی ندارن ؟ بعد بعدش می نویسی Uncharted و Order و...؟ اینا خاص نیستش2 حالت داره
1) هیچ چیز خاصی ندارن و همون U4 و Project Beast و TO86 رو نشون میدن(خیلی هم احتمالش بیشتر از حالت دوم ـه
![]()
)
2) هر چیز خری که فکرش رو میکنیم اعم از TLG و GOW IV و SP و... رو دارن و میخوان تو E3 هایپ کُش ـمون کنناین روش اگه باشه من واقعا بیشتر از این که از همین الان همه چی لیک بشه دوستش دارم. (احتمالش کمتره از قبلی
![]()
)
الان مثلا وقتی Halo رو پارسال نمایش دادن، مرض داشتن یهو اومدن الان که این همه مونده تا کنفرانس تایید کردن که Halo 5 در حال ساخت هست؟! خب عمه منم میدونست وقتی خودتون نشونش دادین پارسالدر حالی که همین رو وسط کنفرانس نشون میدادن یه حال و هوای دیگه ای داشت!
به قول دوست بالیمون The Order و Uncharted سوپرایز نیستن ، چون از قبل معرفی شدند.
به شخصه امیدوارم از TLG یک خبری بیاد.
منظورم از خاص، همون سوپرایز بودهیچ چیز خاصی ندارن ؟ بعد بعدش می نویسی Uncharted و Order و...؟ اینا خاص نیستش؟ مفهوم "خاص" بودن بعد تماشای Gameplay همین دوتا برات معنا می گیره
! پروژه بعدی Cage، یا همین DC که با این تریلر اخیرش فک ها رو مورد عنایت قرار داد و پروژه های احتمالی دیگه (که بعضی هاشون مثل Project Beast یا GG احتمالشون بالا هست، بعضی ها مثل Crash و TLG احتمالشون پایین هست) به اندازه کافی نمی سازتتون؟
الان مثلا فکر می کنین خیلی برای سونی غیر ممکن هست که از Uncharted ـی که حتی یک کاور هم ازش نداریم یک شات بده بیرون تا ملت تا E3 هزار بار بمیرن از انتظار؟ یا مثلا یک رونمایی کوچیک از پروژه Bend یا GG برای هایپ بیشتر؟
مسلما بخواد همین فردا میتونه هایپ مرگمون کنه. ولی سیاستش با مایکرو فرق داره. من هم همین سیاست رو بیش تر می پسندم!
ربطی نداره ! هیلو5 هم پارسال رونمایی شد با تیزر و امروز هم قشنگ قبل E3 اسم و باکس آرتو تاریخ عرضش مشخص شد و همینطور Sunset Overdrive . ولی آنچارتد هنوز هیچیش حتی اسمشم معلوم نی همه منتظرند تا ببینند چه طوریه حتی یه عکس ! آنچارتد خیلی داستانش با بازی های دیگه فرق میکنه ...به قول دوست بالیمون The Order و Uncharted سوپرایز نیستن ، چون از قبل معرفی شدند.
به شخصه امیدوارم از TLG یک خبری بیاد.