[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اعلام این 2 تا سورپرایز در حال حاضر و در شرایطی که میشد در e3 هم اعلامش کرد اصلا ربطی به این نداره که اونقدر E3 پر و پیمونی دارن که به اونها نوبت نرسه و سورپرایزها رو بزارن برا یه چیز دیگه و به همین خاطر اسپنسر اینا رو معرفی کرد تا فرصت بشه به چیز های دیگه!!!!یک نکته کوچیک ! اسپنسر چند وقت پیش گفت میخوایم تو این E3 بترکونیم ( let them dream) ولی الان که اومده دو نکته که میتونستند سورپرایز بزرگ کنفرانس باشند رو reveal کرد ( قیمت کینکت و هیلو 5 (؟) ) . احتمالش میره سراسر کنفرانسو بخواد بازی معرفی کنه و 2 دقیقه هم وقت برای این UFC و برنامه های چرت و پرتی که تو لایو میشه گرفت و 1درصد مردم هم به زور ازش استفاده میکنند , نذاره
! از این طرف دارم نگاه میکنم میگم سونی 3تا پلتفرم داره ! ( 3-v-4 ) +بازیای ایندی (
) چطور میخواد وقت پیدا کنه که مثلا در کنار U4+1886 بیاد TLG یا GOW جدید و TLOU رو هم نشون بده
؟
بابا این TLG معرفی نمیشه اینقدر خودتونو به در و دیوار نزنید بعدا چیز درد میگیریدا :d
یعنی کوچکترین تردیدی ندارم که این بازی با یک نمایش مفصل همراه خواهد بود!بابا این TLG معرفی نمیشه اینقدر خودتونو به در و دیوار نزنید بعدا چیز درد میگیریدا :d
صحبت جک شد به فکر گیم های که آنونس شدن و هیـــــچ وقت عرضه نشدن افتادم.
Elevon و frame city killer و Outsider و 8ِDays و Getawey 3 و...... تا رسیدم به Prey 2!. فک کردم اومده اما من بازی نکردم و بعد از گوگل کردنش.....
امیدوارم توی این نسل دیگه از این افتضاحات به بار نیاد و برای سرکار گذاشتن ملت از "بازیهای که وجود ندارند" پرده برداری نشه و اونها هم که در مرحله تولید هستن بودجه کافی بهشون برسه.
پ.ن. Getawey میخوام شدید.
یک نکته کوچیک ! اسپنسر چند وقت پیش گفت میخوایم تو این E3 بترکونیم ( let them dream) ولی الان که اومده دو نکته که میتونستند سورپرایز بزرگ کنفرانس باشند رو reveal کرد ( قیمت کینکت و هیلو 5 (؟) ) . احتمالش میره سراسر کنفرانسو بخواد بازی معرفی کنه و 2 دقیقه هم وقت برای این UFC و برنامه های چرت و پرتی که تو لایو میشه گرفت و 1درصد مردم هم به زور ازش استفاده میکنند , نذاره
! از این طرف دارم نگاه میکنم میگم سونی 3تا پلتفرم داره ! ( 3-v-4 ) +بازیای ایندی (
) چطور میخواد وقت پیدا کنه که مثلا در کنار U4+1886 بیاد TLG یا GOW جدید و TLOU رو هم نشون بده
؟
ویرایش : به خدا قسم شرطی که با امیر آکیبا بستمو ببازم فقط 2 تا بازیه جدید رو برا 4 معرفی کنن سورپرایز بشیم! ( کرش سایفون
)
شرط سر چی. خودتو لوزر بدون:dشرط ؟ :d
مطمئنم نمایش داره :d توی لانچ PS4 یوشیدا گفت بازیش کردم و خیلی زیباست و بعد Keighley پرسید با DS3 بازی کردی یا DS4 و گفت یادم نمیاد:d
من شرط میبندم بازی معرفی میشه و Cross-Gen هست , یعنی هیچ شکی ندارم :d![]()
این چیزیـه که خودشون همین دیشب گفتن we’re looking forward to sharingexciting news at E3 next month بعد شما میگین اپیک فیلکلا بعد از E3 احساس میکنم همه Fail بشن/ـیم![]()
بابا این TLG معرفی نمیشه اینقدر خودتونو به در و دیوار نزنید بعدا چیز درد میگیریدا :d
اولا شما دوتا بالایی چرا امضاتون رو هماهنگ نمیکنید ؟ >
بعدشم Project Beast نه Beats![]()
تاحالا اطلاعاتی از سونی لیکیج داده؟:dNope.
همه جور اطلاعاتی لیک میکنه crazy buttocks on a train(نمونه: اکشن شدن Dead Space 3 یا تصاویر انجین Source 2)، فقط لیک های مایکروسافتی ش معمولا دقیق تر و درست تر هستن.
![]()