نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

یک نکته کوچیک ! اسپنسر چند وقت پیش گفت میخوایم تو این E3 بترکونیم ( let them dream :دی ) ولی الان که اومده دو نکته که میتونستند سورپرایز بزرگ کنفرانس باشند رو reveal کرد ( قیمت کینکت و هیلو 5 (؟) ) . احتمالش میره سراسر کنفرانسو بخواد بازی معرفی کنه و 2 دقیقه هم وقت برای این UFC و برنامه های چرت و پرتی که تو لایو میشه گرفت و 1درصد مردم هم به زور ازش استفاده میکنند , نذاره :دی ! از این طرف دارم نگاه میکنم میگم سونی 3تا پلتفرم داره ! ( 3-v-4 ) +بازیای ایندی ( :) ) چطور میخواد وقت پیدا کنه که مثلا در کنار U4+1886 بیاد TLG یا GOW جدید و TLOU رو هم نشون بده :| ؟
ویرایش : به خدا قسم شرطی که با امیر آکیبا بستمو ببازم فقط 2 تا بازیه جدید رو برا 4 معرفی کنن سورپرایز بشیم :|! ( کرش سایفون :-w )

یک نکته کوچیک ! اسپنسر چند وقت پیش گفت میخوایم تو این E3 بترکونیم ( let them dream :دی ) ولی الان که اومده دو نکته که میتونستند سورپرایز بزرگ کنفرانس باشند رو reveal کرد ( قیمت کینکت و هیلو 5 (؟) ) . احتمالش میره سراسر کنفرانسو بخواد بازی معرفی کنه و 2 دقیقه هم وقت برای این UFC و برنامه های چرت و پرتی که تو لایو میشه گرفت و 1درصد مردم هم به زور ازش استفاده میکنند , نذاره :دی ! از این طرف دارم نگاه میکنم میگم سونی 3تا پلتفرم داره ! ( 3-v-4 ) +بازیای ایندی ( :) ) چطور میخواد وقت پیدا کنه که مثلا در کنار U4+1886 بیاد TLG یا GOW جدید و TLOU رو هم نشون بده :| ؟
اعلام این 2 تا سورپرایز در حال حاضر و در شرایطی که میشد در e3 هم اعلامش کرد اصلا ربطی به این نداره که اونقدر E3 پر و پیمونی دارن که به اونها نوبت نرسه و سورپرایزها رو بزارن برا یه چیز دیگه و به همین خاطر اسپنسر اینا رو معرفی کرد تا فرصت بشه به چیز های دیگه!!!!
اعلام خبر ایکس وان بدون کینکت هر چی زودتر بهتر! اونها سریع می خوان وضعیت فروششون بهتر بشه و دوست نداشتن یک ماه هم صبر کنن تا e3 اعلام بکنن و مجبور بودن سریعتراعلام کنن!
هیلو 5 هم با اینکه اعلام شده ولی باز هم نمایش خواهد داشت و الان اعلام شد چون تقریبا نمایشش رو همه می دونستن هست و فقط اینا اومدن گفتن هیلو 5 با یک تصویری که ارائه شد چیزی تقریبا مشابه کاری که یوبی با Far cry 4 کرد!
----------------
الان سکوت سونی و هیچ گونه صحبت مشخصی که در مورد بازی هاشون نمی کنن برام لذت بخشتر از این سر و صدایی هست که مایکروسافت با معرفی این و نشون دادن تصویری کدر از گیرز و...انجام می دن!

بابا این TLG معرفی نمیشه اینقدر خودتونو به در و دیوار نزنید بعدا چیز درد میگیریدا :d

شرط ؟ :d
مطمئنم نمایش داره :d توی لانچ PS4 یوشیدا گفت بازیش کردم و خیلی زیباست و بعد Keighley پرسید با DS3 بازی کردی یا DS4 و گفت یادم نمیاد :|:d
من شرط میبندم بازی معرفی میشه و Cross-Gen هست , یعنی هیچ شکی ندارم :d;;)

بابا این TLG معرفی نمیشه اینقدر خودتونو به در و دیوار نزنید بعدا چیز درد میگیریدا :d
یعنی کوچکترین تردیدی ندارم که این بازی با یک نمایش مفصل همراه خواهد بود!
اگه قرار باشه بین آنچارتد و د اردر و این بازی یکیش نمایش داشته باشه اون بازی همین tlg هست :d

- - -ویرایش - - -

صحبت جک شد به فکر گیم های که آنونس شدن و هیـــــچ وقت عرضه نشدن افتادم :دی.

Elevon و frame city killer و Outsider و 8ِDays و Getawey 3 و...... تا رسیدم به Prey 2!. فک کردم اومده اما من بازی نکردم و بعد از گوگل کردنش.... :(.
امیدوارم توی این نسل دیگه از این افتضاحات به بار نیاد و برای سرکار گذاشتن ملت از "بازیهای که وجود ندارند" پرده برداری نشه و اونها هم که در مرحله تولید هستن بودجه کافی بهشون برسه.

پ.ن. Getawey میخوام شدید :دی.

ریجن چنده؟! چند می فروشی؟!:d:-"

مایکرو خیلی تریپ هایپ کردن و این که وقت نداریم و... ورداشته ولی مطمئنا دوباره ویسف مهدی میاد 34 ساعت در مورد کینکت و این که "خریت نکنید برید همون باندل رو بخرید" و... حرف می‌زنه :دی
سونی هم بعید می‌دونم سوپرایزی چیزی داشته باشه و همون U4 و TO1886 رو نشون می‌ده.
خبری از TLG هم نخواهد بود :دی
کلا بعد از E3 احساس می‌کنم همه Fail بشن/ـیم :دی

ویرایش : به خدا قسم شرطی که با امیر آکیبا بستمو ببازم فقط 2 تا بازیه جدید رو برا 4 معرفی کنن سورپرایز بشیم :|! ( کرش سایفون :-w )

این دو نکته بزرگ یکیش که پارسال در اصل معرفی شد نمایش کامل هم حتما دارن تو E3 !
حذف کینکت هم تو همچین مراسمی خیلی براشون جالب نمیشد ! بگن اقا این کینکت , اینده گیمینگ که 4 سال تو E3 مختونو خوردیم باهاش حالا کندیم انداختیم اونور ! :دی و به احتمال زیاد بازی کینکتی هم دارن که در کنار حذف کینکت جوک میشد ! :دی
در مورد سکوت سونی هم یا وضعیت همینطوری مثل این گیف که وحید ساخته :)) عالیه :دی
یا واقا ارامش قبل از طوفانِ که چشمم آب نمیخوره :|

شرط ؟ :d
مطمئنم نمایش داره :d توی لانچ PS4 یوشیدا گفت بازیش کردم و خیلی زیباست و بعد Keighley پرسید با DS3 بازی کردی یا DS4 و گفت یادم نمیاد :|:d
من شرط میبندم بازی معرفی میشه و Cross-Gen هست , یعنی هیچ شکی ندارم :d;;)
شرط سر چی. خودتو لوزر بدون:d

کلا بعد از E3 احساس می‌کنم همه Fail بشن/ـیم :دی
این چیزیـه که خودشون همین دیشب گفتن we’re looking forward to sharingexciting news at E3 next month بعد شما میگین اپیک فیل [-( :d خبر هیجان انگیز هم همه میدونن که آنچارتد و اوردر 1886 نیست ( البته خبر هیجان انگیز هستن ولی در این مورد نیستن از اونجا که نمایششون حتمیه :| :d )

اولا شما دوتا بالایی چرا امضاتون رو هماهنگ نمیکنید ؟ >:p
بعدشم Project Beast نه Beats :))

دوز دارم امضام رو! >:p

------

آقا سورپرایز و اینا رو چیزی نگن... اما حداقل از چیزایی که رونمایی شده (و لیک شده) یه دو تا تیزر 30 40 ثانیه ای مثل VGA نشون بدند بعد آخرشن بنویسن رونمایی کامل در E3. 8-| مثلا از Project Beast که دیگه لیک شده. یا The Order (که در حال حاضر میخوام سر به تنش نباشه! 8-| :d). اما الان ما چی داریم؟ هیچی! سکوت کامل... از اون طرف ماکروسافت و اسپنسر رسما دارن خودشو میکشند! 8-|

2 حالت داره :دی
1) هیچ چیز خاصی ندارن و همون U4 و Project Beast و TO86 رو نشون می‌دن :دی (خیلی هم احتمالش بیشتر از حالت دوم ـه :-" :دی)
2) هر چیز خری که فکرش رو می‌کنیم اعم از TLG و GOW IV و SP و... رو دارن و می‌خوان تو E3 هایپ کُش ـمون کنن :دی این روش اگه باشه من واقعا بیشتر از این که از همین الان همه چی لیک بشه دوستش دارم. (احتمالش کمتره از قبلی :-" :دی)
الان مثلا وقتی Halo رو پارسال نمایش دادن، مرض داشتن یهو اومدن الان که این همه مونده تا کنفرانس تایید کردن که Halo 5 در حال ساخت هست؟! خب عمه منم می‌دونست وقتی خودتون نشونش دادین پارسال :دی در حالی که همین رو وسط کنفرانس نشون می‌دادن یه حال و هوای دیگه ای داشت!

در مورد سونی نگران نباشین :d خواهش میکنم نگران نباشین :d
چتونه انقدر فازمنفی میدین ؟ /:)
این هایپ هایی که اسپنسر داره راه میندازه از روی بی تجربگی ــشه , وگرنه هیچکس نمیاد بزرگترین IP کمپانی رو 3 هفته قبل E3 معرفی کنه ( حتی یه معرفی جزئی ) , یا نمیاد بزرگترین حرکت تجاریشون مثل حذف کینکت رو قبل E3 بگه :d
کادر پلی استیشین خیلی با تجربه تر هستن بلدن چیکار کنن :d وگرنه برای سونی آسونه الان بیاد بازی های مهم 1st Party که توی E3 هستن رو معرفی کنه بگه این بازی MM اینم بازی GG اینم آنچارتد و کرش و TLG !
دیگه لذت E3 میپره اینجوری :d PS4 هم تا E3 فروششو میکنه, قرار نیست بیخودی هایپ راه بندازن, از اونجایی که قیمت کنسول ها برابر شده باید از هر نمایش بیشترین استفاده رو بُرد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or