نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

میون صحبتتون راجع به Syphon اینجانب هم یه چندتا خاطره بگم :d

اولیش لامپ های داخل بازی بود که اکثرا وقتی بهشون شلیک میکردی نورشون هم از بین میرفت. جزو اتفاقات عجیب و غریب زمان PS1 بود.یا من حداقل تو بازی دیگه یادم نمیاد همچین چیزی رو.:d یه مدت دغدغه مون شده بود کل محیط رو تاریک کنیم چه فازی هم میداد 8-> Syphon 1 یه مرحله داشت داخل مترو بود اونجا جون میداد برا تاریکی. دخل هرچی لامپ و چراغ بود در می اوردم تو اون لوکیشن :d

مورد دوم انیمیشن های شاهکار بازی بود. نمیدونم اصلا از موشن کپچر استفاده کرده بودن یا همچین چیزی اون موقع استفاده میشده یا نه ولی انیمیشن شخصیت های داخل بازی یه چیزی فراتر از نسل بود مخصوصا وقتی با بازیهای دیگه مقایسه میکردیم که اکثرا خیلی ساده انیمیت شده بودن. مثلا تو منوی اول بازی گیبریل میدوید و می غلطید و شلیک میکرد و... خیلی طبیعی میزد ( اهنگ خوفی هم داشت :d)

مورد سوم اون شوکر برقی بود که وقتی وصلش میکردی به دشمنا اول نعره میزدن اگه بیشتر نگه میداشتی کم کم دود ازشون بلند میشد یکم دیگه هم که صبر میکردی اتیش میگرفتن و کتلت میشدن :d از این اتیش زدن هم یه خاطره خوب دارم تو شماره سوم همون مرحله اول که تو هتل اتفاق می افتاد رو یادتونه ؟ وقتی میرفتی طبقه اخر و همه دشمنای ساختمون روبرویی رو میکشتی و برمیگشتی به لابی هتل قبل از در خروج یه راهرو کوچیک اون بغل بود کنج اون راهرو هم یه خانم که کارمند اون هتل بود از ترس داشت میلرزید و اون گوشه پناه گرفته بود بعد در اوج خباثت شوکر رو دراورم وصلش کردم به اون بیچاره وقتی اتیش گرفت داشت ضجه میزد :( تا دو هفته بعد اون قضیه عذاب وجدان گرفتم :sad: ( چقدر خبیث بودیم اون موقع 8-> )

این مورد اخری رو هم با صدای بلند و بم تکرار کنید " Nine Eight Nine Studio " :d شرکت مرحوم بازی بود که بعدا با سونی ادغام شد لوگوی جالبی هم داشت مخصوصا اون صدایی که این اسم رو تکرار میکرد :d

پ.ن:
Nine Eight Nine Studios
biggrin1.gif
sootie of the week :">
از بس حرف از تاریکی زدم اخرش سوتی دادم. ناین نه نایت درست شد :d

آخرین ویرایش:
#Belive

There's only Hope ! انقدر اُمید خودتون رو به همین زودی از دست ندید !
دیگه از این مستندتر و Fact تر شما اگر پیدا کردید، بیاید بزنید تو گوش من ! :d اگر کاری به اون صحبت های Scott Rhode هم نداشته باشیم، آخرین مصاحبه ای که خود شخص اُستاد کرده و درباره The Last Guardian گفته، برمیگرده به چندماه پیش که اونم با سایت 4Gamer ژاپن بودن ـش ! اونجا گفته بودن که ASAP از این بازی اطلاعات خواهیم داد ! الانم که بهترین و باشکوه ترین فُرصت برای بازگشت این افسانه، همین همایش E3 امسال هست ـش و لا غیر ! :d

اینم صرفا جهت هایپ !

فقط فقط 20 روز دیگر...
cry.gif

من تنها چیزی که از سایفون یادم میاد این بود که می‌رفتم سمت یه اتاق و درش قفل می‌شد و دیگه نمی‌شد رفت بیرون :|
یادم میاد اینجاش گیر کرده بودم. دیگه رسما هیچی یادم نیست :| :دی نه از گیم پلی نه از داستان و هیچ چیز دیگه :|

لامپ های داخل بازی بود که اکثرا وقتی بهشون شلیک میکردی نورشون هم از بین میرفت. جزو اتفاقات عجیب و غریب زمان PS1 بود.یا من حداقل تو بازی دیگه یادم نمیاد همچین چیزی رو.:d یه مدت دغدغه مون شده بود کل محیط رو تاریک کنیم چه فازی هم میداد 8->
یه مرحله ای بود که با لیان زینگ باید yuri رو میزدیم ! :دی اصلا باید اول محیط رو تاریک میکردیم بعدش با الکتریک شوکر میزدیمش :دی کلا مراحل که با لیان بود مخفی کاری بود خیلی خوب بود :x
این مورد اخری رو هم با صدای بلند و بم تکرار کنید " Night Eight Night Studio " :d شرکت مرحوم بازی بود که بعدا با سونی ادغام شد لوگوی جالبی هم داشت مخصوصا اون صدایی که این اسم رو تکرار میکرد:d

Nine Eight Nine Studios :دی

مرحله ی 3 سایفون 2 هم باید برق اون تونل رو قطع میکردی تا میتونستی از بین آدم بدها (!!) رد بشی :دی مرحله دوش هم که اون بیمارستان و مخفی کاری با لیان بود ، اونجا هم یادمه سایه و نور یه المان مهم تو بازی بود :دی یه سکانس هم داشت تو کودکی همه ی ما نقش مهمی داشته و همه 100 بار اون سکانس رو فکر کنم دیدن :)) :دی
کل و یوم اون 3 مرحله ی اول سایفون 2 یه شاهکار تکرار نشدنی بود :x :دی

من تو كنفرانس سوني فقط و فقط منتظر بازي ميازاكي هستم.....اگر بازي ميازاكي واسه ps4 تاييد بشه بدون هيچ درنگي كنسول ps4 خواهد رفت تو ليست خريد:d
وگرنه بازيهاي ديگه كه قرار شماره چندم ازشون بياد برام اونقدري كشش ندارن كه برم سمت نسل هشتم(چه مايكرو وچه سوني)

مگر اينكه يه IP مخوف جديدي معرفي شه يا يه ادامه اي شديدا پيشرفت داشته باشه نسبت به گذشتش كه مساله اي ديگه و البته تقريبا نامحتمل هستش

.

Of all the prophecies I have seen, this one haunts my dreams
QUJIKPHIUEEEKMJQUJ
The full truth of this nightmare yet remains hidden. – Aletheia

61543722443670407946.jpg

08743630088943392832.jpg

من یکی که فقط یه God Of War جدید میخوام . کریتوس باشه یا افسانه های Norse باشه یا هر چی مهم نیست . فقط Gow باشه بسه برام که کنفرانس برام به یاد موندنی بشه .

با اینکه زودتر از 2016 دوست ندارم GOW رو ببینم ولی پیش نمایش GOW IV بیرون اومده...از قرار معلوم سونی برای ودای Jack Tretton با طرفداران خانواده پلی استیشن و آخرین حضورش می خواد این بازی رو بده جک معرفی کنه تا همه خاطره جنجالی ای ازش به خاطر بسپاریم:d

شایعه اینکه بازی با یک تیزر معرفی می شه درسته...جک باید ابتدا از سختی های تیم و پستی ها و بلندی هایی که در زمان ساخت GOW III و GOW Acsension داشتن صحبت می کنه و آماری هم در مورد فروششون می ده (فروش کلی GOW III قراره همه رو شکه کنه)

منابع ای که خواستن نامشون فاش نشه گفتن اطلاعات بیشتری نمی تونن بدن و تا روز مراسم باید بمونید تو خماریش:d

اینم پیش نمایش کنفرانس E3 امسال سونی در بخش معرفی GOW IV...

آقا من یه شرطی میبندم اگه کرش معرفی نشد 3 ماه آواتار عوض میکنم هر عکسی که خواستین میزارم کی شرط میبنده .:d

خواستین مدت زمان بیشتر هم میکنم .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or