نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

یادم میاد سایفون فیلـــتر رو داداشم واسم خرید، شب اول شروع کردم به بازی کردن، یه مرحله‌ای داشت توی کمپ نظامی وسط یه جنگل باید مین خنثی می‌کردی (یا شاید هم باید بمب گذاری می‌کردیم، دقیقاً یادم نمیاد:d). یه سری CG توی بازی بود (به خصوص همون که توی خیابون در حال بارون هست) که می‌گفتم اگه یه روزی کیفیت بازی‌ها اون شکلی شه، دیگه از خدا هیچی نمی‌خوام :d
خلاصه با وجود این که مشکل زبان داشتیم، با کلی زحمت 3 تا ماموریت اول رو رد کردیم. بعد شروع کردیم به فوتبال بازی کردن، نمی‌‌دونم پسر عموم چیکار کرد، فایل سیو بازی پرید!
دوباره از اول شروع کردم رفتم تا ماموریت‌های بعدی، همون ماموریت هتل رو تا حدودی یادم میاد، یه جایی باید از پله‌های اضطراری هتل بالا می‌رفتیم و وسط راه هی دشمن میومد سراغمون. اون قسمت هد شات کردن با لباس سفید رو هم دقیقاً به خاطر دارم. کلی رفتیم جلو و باز هم یه اتفاقی افتاد و سیو بازیمون پاک شد! :d
خلاصه دیگه جوری شد که من بازی رو کاملاً حفظ شده بودم و یه روز جمعه از صبح ساعت 6.30 پا شدم و تا شب بازی رو تموم کردم :d
حالا شما سند کل دنیا رو هم به ناممون بکنید دیگه اونقدر حال نمی‌کنیم :(

LOL :))
عزیز Fratos هست ID دومش! تو همین تاپیک هم هست :biggrin1:
فعالیت هم می‌کنه خودت هم براش لایک زدی :biggrin1:
چشما ها را باید شست، Fratos را باید دید :biggrin1:
پ.ن: فقط نپرسید کی ـه، خودش دوست نداره کسی متوجه بشه. منم تنها کسی نیستم که می‌دونه کی ـه، خیلی ها می‌دونن :-" :biggrin1:

حالا IDـه دومش رو که همه می‌دونن چیه. ولی فکر کنم IDـه اصلیش هم از اخراجی در اومده باشه :d

پوریـا ترکان که تهیه کننده ست و تو گوریلـا گیمـز کار میکنه امروز در مورد IP جدیدشون گفته
It's really awesome ! and immediately added that It's exciting times If I even say one word people will kill me

یه مرحله‌ای داشت توی کمپ نظامی وسط یه جنگل باید مین خنثی می‌کردی (یا شاید هم باید بمب گذاری می‌کردیم، دقیقاً یادم نمیاد:d).
باید از بین مین ها رد میشدی :-? :دی

هرچی بیشتر حرف SF میشه من بیشتر دارم به این نتیجه میرسم که چقدر از زمان خودش جلوتر بوده بازی :دی از لول دیزاینش گرفته تا گیم پلی و انیمیشن هاش که بچه ها اشاره کردن :دی

این قسمت بالای عکس من رو یاد یه ویدئوی fan made انداخت. ترکیبی از شمشیر بهشتی و خدای جنگ 3 . آخرش هم مینوشت خدای جنگ 4 : انتقام کایالوپی

برای کسایی که شمشیر بهشتی رو بازی نکردن و ازش نمیدونستن (بیشتر تو ایران) خیال میکردن خدای جنگ 4 هست . :)) (دهن سرویس ها خوب هم ساخته بودنش :-s) آخرش خیلی خوب .:
Athena: You would dare strike me down?
Nariko : I am what stands between you and death! I AM ALL YOU'VE GOT!
یه آهنگ خوفی هم روش بود .

داستان بازی هم اینجور درست کرده بودن که کایالوپی برای یافتن کریتوس به جستجو میپردازه و در این راه باید با روح خبیث آتنا هم مقابله کنه .
یکی لطف کنه لینکش دانش رو بگذاره.
با سپاس

http://forum.bazicenter.com/thread87712/

کی این خبر رو هنوز یادشه ؟! :d

ملاقاتی که Adam با بازیسازان سرزمین خورشید داشت رو اگر یادتون باشه، میتونه رابطه مستقیمی با همایش E3 امسال داشته باشه ! اینم تصویری بود که از اون سالن ملاقات ـش آپ کرده بود ! :d

Presentation-566x425.jpg

حتما به تیم ایکو هم یه سری زده و ازشون یه نسخه Demo از The Last Guardian برا E3 گرفتن ! :d:-"واقعا بعد از این همه مدت انتظار چه فکرایی که به سر آدم نمیزنه...:| کوچکترین روزنه اُمید هم میشه براش یه آرزو...

ولی جدا یعنی این همه بازیسازی که اینجا حضور داشتند، چه استودیوها و سازنده هایی میتوانند باشند ؟! :|

به جون خودم آی حال میده نه کرشی در کار باشه نه آی پی جدید خوبی, همون the order ,drive club و... رو نمایش بدن چه ضد حالی بخورن بچه های اینجا :-" :d باو کرش بس نبود دارین میرین تو خط sf? 8-|

به جون خودم آی حال میده نه کرشی در کار باشه نه آی پی جدید خوبی, همون the order ,drive club و... رو نمایش بدن چه ضد حالی بخورن بچه های اینجا :-" :d باو کرش بس نبود دارین میرین تو خط sf? 8-|

شما نگران نباش کرش معرفی میشه خیلی هم خوب معرفی میشه .;)

اون وقته که شما ضد حال میخوری .=))

ای جک ترتون بیاد u4 - gow iv -crash-the order -gg ip-dc-sf معرفی کنه
خدایی حماسه انگیز ترین خداحافظی میشه و دیگه دل کندن ازش خیلی سخته :((
در راستای شکسته شدن انحصار خبری سونی به چند نفر جهت حملات انتهاری نیازمندیم :dبا رمز یا کراش یا مرگ :d

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه این سونی !! تا E3 های قبلی که همه ارزوشون بود خبرای سونی Leak نشه هر روز یه خبر قبل از E3 لیک میشد ، حالا که ملت تشنه یه خبر کوچیک هستن انگار کل تشکیلات سونی توسط CIA و FBI حفاظت میشه 8-|

شما نگران نباش کرش معرفی میشه خیلی هم خوب معرفی میشه .;)

اون وقته که شما ضد حال میخوری .=))

حالا از ما گفتن بود انقدر کرش کرش کنید بعد که یهو معرفی نشد عاقبت پست های بچه ها رو هم میبینیم :d شما در نظر بگیر 40 درصدم معرفی نشه...تو روحیشون تاثیر دارع دیگهه :d

تا حالا دقت کردید هزینه و زمانی که صرف ساخت و تولید vita شده صرف ساخت بازی و یا توسعه و تقویت فیرست پارتی ها برا کنسولهای خانگی ( ps3-ps4 ) می شد وضعیت این دو کنسول چقدر بهتر از اینی که هست می شد؟!:d
با از دور خارج کردن تدریجی ویتا و خروج از بخش کنسولهای دستی و تمکز بیشتر رو ps4 میشه در ادامه به نتایج بهتری رسید!

حالا از ما گفتن بود انقدر کرش کرش کنید بعد که یهو معرفی نشد عاقبت پست های بچه ها رو هم میبینیم :d شما در نظر بگیر 40 درصدم معرفی نشه...تو روحیشون تاثیر دارع دیگهه :d

من 10 % احتمال معرفی نشدن میدم به خاطر اینکه احساسم یک دفعه بهم گفت معرفی میشه این E3 تا الان هم نشده وقتی انقدر قوی یه احساسی پیدا میکنم اتفاق نیفته .:d

حالا یا معرفی بشه یا نشه هیچ اتفاق خاصی نمیفته ما که شوخی شوخی با احساسمون یه شرطی بستیم اما هیچ کسی اینجا فکر نمیکنم با احساس من هایپ بشه یا بره تو چاه .:d

منم به شخصه انقدر E3 دیدم که امده رفته انتظار خودم به صورت کلی همون بازی های بود که قبلا معرفی شده اما با تریلر از گیم پلی کنفرانس گرم میکنن اما به یک باره نظرم این شد که کرش هم معرفی میشه حالا یا بشه یا نشه هیچ اتفاقی نمیفته نه کسی میمیره نه کسی حالش گرفته میشه این حرف های ما هم برای خوشی دلمونه که از قدیم با این بازی بزرگ شدیم هرچند افرادی که سنشون قد نمیده زیاد درک نمیکنن .;)

lastguardian-541-003.jpg
سایت GamingBolt (معروف ـه، از ننه ـش قهر نکرده :دی) لیستی داده به اسم بازی هایی که انتظار مشاهده ـشون رو داریم تو E3 Sony:
Uncharted PS4 که تا الان خیلی خیلی بی خبر و مرموز مونده بالاخره تو E3 ازش جزئیات و... می‌بینیم.
بازی های AAA و یا IP های جدید از استودیو های Sony Bend, Guerilla Games, Media Molecule و Quantic Dream. استودیو MM خیلی وقته که ازش خبری نیست و امکان داره که با LBP بگرده اما احتمالش کم ـه. Quantic Dream با بازی Adventure خودش که از همون موتوری که توی E3 2013 نمایش داده شد استفاده می‌کنه.
نمایش Project Beast
نمایش بازی هایی که قبلا معرفی شده بودن مثل The Order: 1886, The Last of Us: Remastered و DriveClub.
حضور یه سری ایندی معروف مثل Hotline Miami 2 و Everybody Goes to the Rapture و البته The Witness.
The Last Guardian که E3 های قبلی هم منتظر حضورش بودیم اما این سری طبق شایعه ها در E3 14 خواهد بود.
توضیحاتی در مورد Virtual Reality
جزئیات PS Now
بازی های PSV و Move و ایندی ها
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or