[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
مطمئن باشید از SM خبری نمیشه!اره اینم احتمالش هست که اصلا نامی از SM تو E3 امسال نباشه:d
ولی مطمئنم CB یه جوری دوباره داستانو جون میده که همه کف و خون قاطی کنن
هیچی فقط اخرش ما میخوایم بفهمیم این کچل خان سرنوشتش چی میشه با اون پایان مرموز GOW III:d
عقلانی هم هست چرا؟چون اگه برنامه ای نداشتن واسه ادامه،بازی رو اینجوری تموم نمیکردن
ملاقات سرنی و سوزوکی میتونست نشون خوبی باشه اگه سوزوکی هنوز توی سگا بود یا IP رو در اختیار داشت. ماکان به نظرم در بهترین حالت سوزوکی با کمک سونی یه IP مشابه یا از این Spiritual Successorها برای Shenmue میسازه که خب واقعا اگه همچین اتفاقی بیوفته عالی میشهدلیلش ملاقات های پی در پی مارک سرنی با یوسوزوکی و درخواست از ایشون برای ساخت شن مو 3 برای PS4 هست!
کلا سونی اوایل معرفی PS4 یه سری صحبت هایی در مورد بازگشت عناوین کلاسیک کرد که یهو دیگه هیچ خبری در این رابطه نشد و قضیه مسکوت موند. اگه واقعا همچین برنامه هایی داشته باشن باید این E3 یه چیزایی نشون بدن و خبرایی بشه.
آی گفتیبابا زیر نویس هم نخواستیم همون رو تو غرب منتشر کنن من خودم میرم جاپونی یاد میگیرم![]()
![]()
الآن که حرف یاکوزا شد من این رو میخوام....
![]()
لعنتی ها چرا از این چیزها تو غرب نمیدن !؟![]()
![]()
![]()
دلیلش ملاقات های پی در پی مارک سرنی با یوسوزوکی و درخواست از ایشون برای ساخت شن مو 3 برای PS4 هست!
کلا سونی اوایل معرفی PS4 یه سری صحبت هایی در مورد بازگشت عناوین کلاسیک کرد که یهو دیگه هیچ خبری در این رابطه نشد و قضیه مسکوت موند. اگه واقعا همچین برنامه هایی داشته باشن باید این E3 یه چیزایی نشون بدن و خبرایی بشه. من خیلی به کنفرانس سونی امید دارم و فکر میکنم اگه بازی هاش قابل نمایش باشن و پروژه های بعدی استدیوهاش رو نشون بده غوغا میکنه. با توجه به وضعیت اخیر، SM رو که مطمئن هستم هیچی نشون نمیدن و میرن برای GC (اخراج استیگ و کنسل شدن IP و حضور Order و UC4)، دیوید کیج و QD و GG هم همینطور، اما باقی استدیوها باید نمایش های خفنی داشته باشن. خصوصا عشق من MM که دو ساله منتظر نمایش بازیشون هستم! کلا بشینی لیست کنی سونی یه عالم بازی و IP داره که خبری ازشون نیست و جالب اینه که سازنده هاشون هم در حال ساخت بازی های جدید هستن! مثلا هم LBP جدید هم باید برای PS4 بیاد، درحالی که خود MM داره یه IP دیگه میسازه!
اما از ان طرف بازی هایی عین R&C یا Resistance (شایدم IP جدید از Ins) هم باید باشن تا من راضی بشم. یا بازی بعدی دیوید جفی!
Type-0 درواقع همون Agito هست. این بازی، یعنی Agito قبل از عرضه اسمش به Type-0 تغییر پیدا کرد. در هر صورت مهم اینه که برای Vita بیاد. کلا باعث شرم هست که تا الان یه FF جدید برای Vita معرفی نشده!
The game was originally announced as a title for mobile phones called Final Fantasy Agito XIIIIt is directed by Hajime TabataThe game was eventually moved onto the PSP and its title was changed to distance it from Final Fantasy XIII
Final Fantasy Agito is a role-playing video game developed and published by Square Enix for mobile devices. It was released on May 14, 2014 in Japan. The game's story is set in the universe of Final Fantasy Type-0, and is an entry in the Fabula Nova Crystallis subseries
نع , کریتوس و دیگر هیچ ...شما قصد ندارید دست از سر GOW بردارید؟
من نفهمیدم الان!آقا یه چیزی بگم . تا حالا شده بازی که بعد از مدت ها به یه کنسول میاد که شماره های قبلیش رو اون کنسول نبوده و یا زمان زیادی گذشته از روش قبل از اومدن یه کالکشن از عناوین قبلیش نیاد ؟ (سوال به خدا خیلی ساده بودا نمیدونم چرا وقتی خاستم بنویسم اینجوری شد)
ینی کرش و سایفون با توجه به اینکه خیلی قدیمی هستن قبل از عرضه باید کالکشن بیاد (همیشه اینجوری بوده) پس زیاد به معده مبارک قول ندین خواهشا . الان یه جوی را افتاده که اگه کرش نباشه ینی کنفرانس آشغال![]()
نه من بیشتر منظورم سونی بود که علاقه داره اول یه کالکشن میدهمن نفهمیدم الان!
اصلا این کالکشن ها نسل قبل مد شد! از این خبرا نبود که!
ولی برای نمونه، Tekken 1-5 برای 360 نیمد!
برای نمونه ی واضح تر،با اینکه پارسال KH III برای X1 معرفی شد،خبری از KH Cـها! (2تا!) برای 360 یا X1 نشده!
دوستان یحتمل مثال های خیلی بیشتری میتونند بزنند! :d
بعد مثلا کراش کالکشن بدن؟البته حمایت میشه ها! ولی چه کاریه بیان کالکشن بدن
بازی جدید بدن!
کلا کراش هم معرفی نشه،کالکشن معرفی بشه،اصلا یه خبر بیان بگن کراش پس گرفتیم کافیه!![]()
آقا یه چیزی بگم . تا حالا شده بازی که بعد از مدت ها به یه کنسول میاد که شماره های قبلیش رو اون کنسول نبوده و یا زمان زیادی گذشته از روش قبل از اومدن یه کالکشن از عناوین قبلیش نیاد ؟ (سوال به خدا خیلی ساده بودا نمیدونم چرا وقتی خاستم بنویسم اینجوری شد)
ینی کرش و سایفون با توجه به اینکه خیلی قدیمی هستن قبل از عرضه باید کالکشن بیاد (همیشه اینجوری بوده) پس زیاد به معده مبارک قول ندین خواهشا . الان یه جوی را افتاده که اگه کرش نباشه ینی کنفرانس آشغال![]()