نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

بازی آرکید تمامه علیرضا.ازاین آرکیدها EA سالی 1 دونه میداد بیرون.
اما من از این تریلر آخریه خوشم اومد.آرکید استوقوسداری هست.:x

نه ماکان بازی تمام ارکید نیست مثل Grid میمونه درسته در دسته GT و FM قرار نمیگیره اما جزو دسته آرکید تمام هم قرار نمیگیره در بازی المانهای سیمولیشن هم قرار داره .;)

DriveClub Wiki Guide - IGNDrive Club is a first-person driving simulator that aims to mimic the activities of auto clubs that focuses heavily on the PlayStation 4's "Share" feature for videos and images.

Additionally, the developer (Evolution Studios) plans to allow players to challenge one another with user-created driving challenges of different criteria and skill levels.

این دعوا سر کراش که کی میسازدتش مسخره ترین جک این یه سال اخیره ... بابا اصلا ببنید بچه ای وجود داره بعد دعوا کنید دختره یا پسره .... مرحوم کراش معلوم نیست تو کدوم بهشت ابادی بایگانی شدن بعد اینجا دارن سر سازنده بعدیش تو سر و کول هم میزنن ...

تریلر جدید dc هم ................................... بود ... لعنت تا سال دیگه خرید کنسول جدید تو برنامم نیست ولی وقتی اینا رو میبنم دهنم اب میوفته .... خیلی عالی بود تشخیصش با واقعیت واقعا سخت بود ....

فراموش نکنید سکوار انیکس هم گفته بود میخوایم لطفی که این چند سال سونی به ما داشته رو جبران کنیم .... حالا چطور خدا میدونه ....

final fantasy 10-3
final fantasy 12 remake
final fantasy 12-2
یا یه چیز جدید .... هر چه از اسکوار اید خوش اید

سونی امسال مجبور به نمایش tlg یا تایید خبر کنسل شدنش هست .... وگرنه بهترین نمایش هم داشته باشه زیر اماج ترول این بازی قرار میگیره ...

آخرین ویرایش:
Wooooooow
چه حالی میده اولوشن با این گرافیک Motor Storm بسازه...چیزی می شه در حد همون CG های بازیش

:|اینا in game هستن ؟ یا ملت رو سره کارگذاشتن /:)

اگه :| ingame :| باشن :| اصن :| یه جوری :| بیخیال نتونستم حرف بزنم =;

طراح بازی گفته 100% چیزی که در ویدیو نمایش داده شده از گیم پلی خام بوده

:He also confirmed that the video is fully made of gameplay footage

.100% raw gameplay

سونی امسال مجبور به نمایش tlg یا تایید خبر کنسل شدنش هست .... وگرنه بهترین نمایش هم داشته باشه زیر اماج ترول این بازی قرار میگیره ...
وگرنه بهترین نمایش هم داشته باشه
زیر اماج ترول این بازی قرار میگیره
ترول
:eek::eek:
یعنی چی ؟ :|

:eek::eek:
یعنی چی ؟ :|

اخه این دیگه پرسیدن داره ... سونی بعد 5-6 سال بازم فقط بیاد بگه بازی در حال ساخته ... و اره من بازیش کردم خیلی باحال بود ... و هیچ .... خوب ملت گوجه گندیده نثارشون میکنن ... میشن سوژه مسخره و متهم به دروغ گویی

اخه این دیگه پرسیدن داره ... سونی بعد 5-6 سال بازم فقط بیاد بگه بازی در حال ساخته ... و اره من بازیش کردم خیلی باحال بود ... و هیچ .... خوب ملت گوجه گندیده نثارشون میکنن ... میشن سوژه مسخره و متهم به دروغ گویی
شما خودت گفتی نمایش:
بهترین نمایش هم داشته باشه زیر اماج ترول این بازی قرار میگیره ...

این دعوا سر کراش که کی میسازدتش مسخره ترین جک این یه سال اخیره ... بابا اصلا ببنید بچه ای وجود داره بعد دعوا کنید دختره یا پسره .... مرحوم کراش معلوم نیست تو کدوم بهشت ابادی بایگانی شدن بعد اینجا دارن سر سازنده بعدیش تو سر و کول هم میزنن ...

تریلر جدید dc هم ................................... بود ... لعنت تا سال دیگه خرید کنسول جدید تو برنامم نیست ولی وقتی اینا رو میبنم دهنم اب میوفته .... خیلی عالی بود تشخیصش با واقعیت واقعا سخت بود ....

فراموش نکنید سکوار انیکس هم گفته بود میخوایم لطفی که این چند سال سونی به ما داشته رو جبران کنیم .... حالا چطور خدا میدونه ....

final fantasy 10-3
final fantasy 12 remake
final fantasy 12-2
یا یه چیز جدید .... هر چه از اسکوار اید خوش اید

ان شا الله که داره! اگه داشته باشه 100 درصد فک برانداز خواهد بود=d>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or