براداران من کل شب رو نمی خوابم انلاین هم کنفرانس رو نمی بینم ولی تا تریلرا اومد میزنم به بدن :guitar::excited:
خدایا U4 تو کنفرانس دایر بگردان :crying1: امین :d
خوب کنفرانس یوبی هم تموم شد و اینطور بنظر میرسه که FC4 رفت تو پاچه ما! از انور BF هم نمایشش تو کنفرانس EA بود و تمام. شاید SW تو کنفرانس سونی باشه. و البته ME. چون من نفهمیدم ان یارو مدیر پروژه ME که قرار بود بیاد E3 تو کنفرانس EA بود یا نه!
با درود فراوان به همه هم تيمى ها و هوادارن سونى. من هم به نوبه خود از پشت همين كيبورد مراتب شب زنده دارى و ارادت خود را نسبت به كمپانى معظم و دوست و برادر سونى اعلام مينمايم و به اميد كنفرانسى پربار به نظاره برنامه هاى ايشان خواهم پرداخت!
کنفرانس ماکروسافت رو داشتم Medium میدیدم که یهو توییچ ترکید رفتم سراغ سایت Xbox اونجا هم داشت با یک سوم سرعتم نشون میداد
کنفرانس EA رو Low دیدم
الآن هم کنفرانس یوبی رو موبایل
والا بعید نیست سونی با دیدن این کنفرانس ها که نصف کنفرانس هاشون تریلرهای CG بودن بیاد TLG رو کنسل کنه و چند تا سوپرایز رو حذف کنه !
من راضیم آبدارچی سونی آمریکا با شلوارک بدو ِ تو بگه CRAASH COMING SOON بعد سکیوریتی ها بیان ببرنش !!
دوستان همچنان به من اعتقاد داشته باشید! حماسه رقم میخوره و با هم کراش رو میبینیم! :d
سرعت تاپیک زنی ملت هم که فوق العادست! :d ولی جمع کنید بینیم باو! دست به کراش بزنید میزنم تو گوشتون! :d (البته نه که کنفرانس ها سرشار از سورپرایز بودن،من الان خیلی امید دارم که سونی برای Counter Attack چیزی رو کنه )