نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

براداران من کل شب رو نمی خوابم انلاین هم کنفرانس رو نمی بینم ولی تا تریلرا اومد میزنم به بدن :guitar::excited:
خدایا U4 تو کنفرانس دایر بگردان :crying1: امین :d

ماله یوبیسافت رو که اصلا نمیتونم ببینم! خدا کنه واسه سونی رو بشه دید!:|

داداش از Spike با مرورگر زیر ببین من با اینکه سرعتم زیاد خوب نیست ولی کیفیت قابل قبولی بدون یک لگ داره بهم میده

Twitch خیلی امسال افتضاحه...حتی رو کیفیت Low لگ زیادی داره...

مرورگر:

لینکشو برات PM میکنم

نمونه کیفیت:

لینک Spike:

E3 Live 2014 | June 10 | SPIKE

پ.ن:اولش یکم لگ داره اما چند ثانیه بعد خیلی خوب میشه

خوب کنفرانس یوبی هم تموم شد و اینطور بنظر میرسه که FC4 رفت تو پاچه ما!:دی از انور BF هم نمایشش تو کنفرانس EA بود و تمام. شاید SW تو کنفرانس سونی باشه. و البته ME. چون من نفهمیدم ان یارو مدیر پروژه ME که قرار بود بیاد E3 تو کنفرانس EA بود یا نه!:دی

با درود فراوان به همه هم تيمى ها و هوادارن سونى. من هم به نوبه خود از پشت همين كيبورد مراتب شب زنده دارى و ارادت خود را نسبت به كمپانى معظم و دوست و برادر سونى اعلام مينمايم و به اميد كنفرانسى پربار به نظاره برنامه هاى ايشان خواهم پرداخت!

یه همچین مجری رو باید سونی بیاره که رسما از شدت هایپ منهدم بشیم
کم کم باید تاپیک برای ساختن حماسه گرم کنیم :d

اپیک فیل نشیم صلوات :d

من از twitch خود twitch میبینم :دی تو کل کنفرانس فقط 4 بار لود کرد البته لگ داره یهو 2 دقیقه جلوتر رو نشون میده :دی

FC4 و R:siege نمایشش هاشون عالی بود واقعا این R6 بهترین شوتر نسل بعدی بود که تا حالا دیدم بتل رو له میکنه

کنفرانس ماکروسافت رو داشتم Medium میدیدم که یهو توییچ ترکید رفتم سراغ سایت Xbox اونجا هم داشت با یک سوم سرعتم نشون میداد 8-|
کنفرانس EA رو Low دیدم :|
الآن هم کنفرانس یوبی رو موبایل :)

فکر کنم باید نرمش قهرمانانه کنم کلا بیخیال دیدن کنفرانس سونی بشم :bighug:

والا بعید نیست سونی با دیدن این کنفرانس ها که نصف کنفرانس هاشون تریلرهای CG بودن بیاد TLG رو کنسل کنه و چند تا سوپرایز رو حذف کنه ! :|
من راضیم آبدارچی سونی آمریکا با شلوارک بدو ِ تو بگه CRAASH COMING SOON بعد سکیوریتی ها بیان ببرنش !! :دی

دوستان همچنان به من اعتقاد داشته باشید! >:) حماسه رقم میخوره و با هم کراش رو میبینیم! :d
سرعت تاپیک زنی ملت هم که فوق العادست! :d ولی جمع کنید بینیم باو! :-" دست به کراش بزنید میزنم تو گوشتون! :d (البته نه که کنفرانس ها سرشار از سورپرایز بودن،من الان خیلی امید دارم که سونی برای Counter Attack چیزی رو کنه:| )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or