نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

چرا کفر میگی :d اصلا لذتش به بیدار موندنشه حتی اگه زبونم لال :| اپیک فیل بشی >:)

پس وللش به عشق TLG هم شده بیدار میمونم ! :bighug:

So Guys Give me a HELL YEAH .... >:)

اپیک فیل هم شدیم موشکلی نیست میخوابیم یادمون میره :-" :-" :-" :-"

اینم برای شارژ کردنمون {با اینکه تکراریه ولی حداقل از ترس خواب بد دیدن نمیخوابیم} >:) :

سونی الان با توجه به کنفرانس کم فروغ مایکرو (از نظر ایجاد هایپ و سوپرایز) دو تا راه پیش رو داره ... یکی اینکه یه کنفرانس معمولی مثل مایکرو برگزار کنه با یه سری بازی ها مولتی و این چند تا بازی که دیگه تقریبا همه مطمئنا حضور دارن ... و یا بیاد یه چند تا از اون برگ اس ها رو کنه ... و یه هدشات بی عیب و نقص رو ترتیب بده ... که به طور قطع من خودم منتظر اولیم و سونی نمیخواد دست و بال بسته ای در دو کنفرانس پیش رو و کنفرانش های اینده داشه

خیلی خوابم گرفته ... 24 ساعته بیدارم .. امیدوارم تا اخر کنفرانس بکشم

TLG نیست تو کنفرانس این Shawn Layden قدم خیر ! تو مصاحبه گفته هنوز در حال ساخته ... :| پیش پیش فیل شدیم اقا :))
The Last Guardian is still in production, it’s still in development, the teams are still working at it, and I look forward to, on an occasion in the future, Geoff, when I can talk more about what that progress looks like, and what that route to market is going to look like, but the game is still being worked on, so the rumours you heard are completely false.

TLG نیست تو کنفرانس این Shawn Layden قدم خیر ! تو مصاحبه گفته هنوز در حال ساخته ... :| پیش پیش فیل شدیم اقا :))

بهترین کار اینه که اخبار رو دنبال نکنید مثل خود سونی خیلی شیک و آروم بشینید یه گوشه تا کنفرانس شروع بشه، اینم شده مثل قضیه پنیر تو رادیو میگن برای حافظه خوبه، تو TV میگن برای کبد بده، دوباره میان میگن هم خوبه هم بده !! شما پنیرت رو بخور حالش رو ببر به این چیزها هم گوش نکن .. :دی

اینطوری اینا هی می خوان مارو پاسکاری کنن و من مطمئنم همشم زیر سر ِ سونی ِ، در نتیجه این 3 ساعت خیلی ریلکس منتظر می مونیم ببینیم چیکار می خواد بکنه این سونی :|

یعنی تو این 4 ساعت اخیر مغزم ترکید انقدر به TLG فکر کردم نمیشد این سونی کنفرانسش رو اول از همه بزاره؟؟ همیشه آخر از همه کنفرانس داره :|

The Last Guardian is still in production, it’s still in development, the teams are still working at it, and I look forward to, on an occasion in the future, Geoff, when I can talk more about what that progress looks like, and what that route to market is going to look like, but the game is still being worked on, so the rumours you heard are completely false.

آقا من اصن گریه ام گرفت اینو دیدم :| امیدوارم واقعی نباشه حداقل یه چیزی نشون بدن فقط بنویسه TLG coming soon برا من کافیه :((

یه سوال من نت 512 مخابرات نا محدود دارم کجا میتونم بدون لگ ببینم؟؟
الان دارم کنفرانس یوبی رو میبینم لگ زیاد داره از توویچه؟؟
دوستان آسوده نخوابید که نمایش حصرت آنچارتد در راهه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or