نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

امیدوارم تو مراسم کمتر حرف بزنن چون اینطوری نصف کنفراس به خاطر ویتا و مورفیوس و PS3 میره:d
احتمالا یوشی هم میاد و کراش رو معرفی میکنه;;)

بچه ها من قبلا بهتون نگفته بودم ریا نشه من خودم Insider هستم و با نام Shinobi 602 فعالیت میکنم:d

بزارید بهتون بگم کنفرانس چی میشه برید راحت بخوابید

اول از همه نوبت ویتاست اول صحبت از این میشه که جایگاه ویتا در اکوسیستم پلی استیشن بسیار رفیعه و بلا بلا بلا. بعد هم یه اسپین آف GTA براش معرفی میکنن و تاریخ رلیز هم اعلام نمیشه فقط یه تریلر نشون میدن بعد هم اعلام میشه که باندل PS4 و ویتا با 50 دلار تخفیف از همین امشب در آمریکای شمالی در دسترسه. بعد هم ایندی بارون میکنن.

بعد نوبت به PS3 میرسه. اول اعلام میشه فروش جهانی PS3 از 360 جلو زده و در حال حاضر در اروپا پرفروشترین کنسول نسل هفتمه. بعد هم دیری دیدی

گیم پلی TlG نمایش داده میشه و اعلام میشه بازی انحصاری PS3 هست و زمستان امسال رلیز میشه. بعد هم یه نمایش مرد افکن از Persona 4 خواهیم داشت و پرونده PS3 هم بسته میشه

بعد پروژه مورفیوس رو معرفی میکنن و بعد هم یه ویدئو از یک مصاحبه با چند تا بازی ساز که شامل یامائوچی و کوجیما و..... میشه نشون میدن که توش همه متفقا میگن مورفیوس انتهای آخر خر تکنولوژیه و دارن براش بازی میسازن

سپس نوبت PSNow میرسه یکم تبلیغات روی اونو یه نمایش روی ویتا و والسلام

و نوبت به جان کوچولو میرسه. بازیهای زیر بر روی PS4 بصورت انحصاری معرفی میشن و یه نماش کوتاه خواهند داشت

GT7 با گرافیک فرا فک برانداز میاد و اعلام میشه هرکی بخره یه DC اشانتیون میدن
UC4 معرفی میشه بعد از چند دقیقه نمایش گیم پلی صدای آمبولانس فضار و پر میکنه
Project Beast نمایش داره و اعلام میشه بروی PS4 انحصاریه.

بعد هم یه گیم پلی از بتمن نشون میدن با کانتنت انحصاری

DC و Order هم نمایش دارن و یه خروار هم ایندی تایید میشه
آخر سر اندرو میاد رو سن یه خنده ترول آمیز میکنه و اعلام میکنه که فروش PS4 به 9 میلیون رسیده

بعد هم همه میرن خونه

همینم باشه که فوق العادست ... صد رحمت داره تا کنفرانسهای دیگه ...!!!!

دوستان من تا الان سر کار بودم الان اومدم خونه , لطفا یکی به طور خلاصه کنفرانس ماکرو رو توضیح بده؟ چی شد انحصاری مشتی چی رو کرد؟ کوانتوم بریک چی شد؟گیرز جدید اومد مارکوس بود نبود؟(( شخصا مارکوس و خیلی دوست دارم))
کلا یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم.
کلی مولتی پلتفرم مثل COD و ویچر و تامب رایدر و ... (حتی اساسین و دیویژن البته طبق معمول با افت گرافیک نسبت به نمایش اول) + همون انحصاری هایی که همه میدونستن اونم بدون گیم پلی درست حسابی + ایندیه ها , مگاتن هاشون هم (رونمایی جدید) مثلا CD 3 و بازی پلاتینیوم گیمز بود:d

همونطور که قبلا" گفتم tlou رو ps4 هم میتونه سونی رو برنده کنه :d
اگه آنچارتد رو هم نشون بدن کلا" x1 میره زیر سوال:d
فقط خدا کنه mgs5 تو کنفرانس سونی نمایش داشته باشه ، بیگ باس = عشق

اون اینسایدر وطنیمون میگفت که :
FIRST i said sony will crush microsoft
.......
بترسید از اون روزی که حرف های اون بزرگوار درست از آب دربیاد :دی
اینقدر اینسایدر فیک زیاد شده که من بدبخت که خیر سرم واقعاً اینسایدرم هم نمیتونم چیزی بگم :| :دی

یه نمایش از Project Beast کافیه تا ملت (از مایکرو فن گرفته تا سونی فن) بپاشن رو سقف.
سونی دو تا انحصاری غیر منتظره(چیزی که تابحال لو نرفته)هم معرفی کنه کافیه.من PS4 ام رو گرفتم:d

خوب دوستان با توجه به عملکرد رقیب لازم بذکر هستش در این لحظات ملکوتی نزدیک به کنفرانس، هرگونه ناامیدی نسبت به کنفرانس سونی حرام بوده و پیگرد قانونی دارد :d

lsfob3q8ismu956vw6mv.gif

آقا بکشید بیرون، نمایش MGS پشت درهای بسته و برای خبرنگاران هست.
نمیکشیم بیرون :| :دی
باز اسم MGS و کوجیما اومد قاط زدی ؟! 8-|

همین تریلری که امروز اومد ، ورژن لایت شده و مهربانانه ترش (!!) رو هم نشون بدن فیق العاده است b-) :x :d

امیدوارم فقط سرعت خوب باشه بشه کنفرانس رو دید بدبختی افتاده تو ساعت رایگان و ملت همیشه در صحنه هم که دارن فیلم دانلود میکنن بعید میدونم سرعت کافی باشه

Cloud Strife@
ما که خیلی وقته کشیدیم بیرون کوجیما بیخیال نمیشه
خوب امیدوارم فاینال یه نمایش خوب داشته باشه شما هم صبح جیغ بزنی اینجوری خوبه:d
خوب دوست دارم دیگه... پشت درهای بستشو هم نشون بدن کافیه :d
benjohn@
شما که insider ی برو بخواب
yahoo_4.gif

صبح پینگ و سرعت تقریبا" خوبه ناراحت نباش.

آخرین ویرایش:
کلی مولتی پلتفرم مثل COD و ویچر و تامب رایدر و ... (حتی اساسین و دیویژن البته طبق معمول با افت گرافیک نسبت به نمایش اول) + همون انحصاری هایی که همه میدونستن اونم بدون گیم پلی درست حسابی + ایندیه ها , مگاتن هاشون هم (رونمایی جدید) مثلا CD 3 و بازی پلاتینیوم گیمز بود:d
زکی , با این حساب نباید توقع داشته باشیم سونی هر چی تو چنته داره رو کنه که, یعنی حرفه ایشم همینطوره,

اگه اینطور بوده با نمایش هایی که از الان تایید شدن کار برای سونی خیلی راحت تموم میشه دیگه !

آنچارتد که تایید شده هست خوب همین کافیه

عشق من خوشگل من گالاهاد جونم :دی هم که حضوری قطعی و انشاالا قدرتمند داره که خوب اینم به تنهایی کافیه

بهترین بازی نسل قبل پر افتخار ترین بازی تاریخ بصورت 1080 و افزایش جزئیات کلی هم که به تنهایی باز کافیه

پروجکت بیست هم که خوب خودش یه پا کنفراسه به تنهایی (( اگه انحصاری باشه غوغاستا))

درایو کلابم که تایید شدست

Rime هم فکر کنم باشه که خودش یه پا تیم آیکو میزنه (( البته دست بوسه :دی ))

خوب اینا همه 100 درصد هست خداییش شما بودید چیز دیگه ایی رو میکردید؟؟؟!!! اگه کراش یا چیز دیگه ایی هم باشه شاید الان رو نکنن چون واقعا نیازی نیست!!!!!

نمیدونم والا

[h=3]LET THE GAME BEGGIN[/h]
5w8kfadupkm9f2zahpiq.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or