نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

من کنفرانس مایکرو رو دیدم خیلی خوب بود که همش بازی نشون میدادن ولی نه به اون بی نمکی قبلا نه به این شوری . یعنی خیلی از بازی ها Overlook شدن . هنوز تریلر تموم نشده بود بعدی شروع میشد . امیدوارم مال سونی اینطوری نباشه یعنی همون 3-4 تا گیم رو با هایپ بیشتر و باحال تری نشون بدن خیلی خوب میشه . بازی ـه کامیا یا Phantom Dust یا همون Crackdown رو همه میخواستن ولی خیلی هول هولکی و بدون هیجان معرفی شدن .
یه Gameplay ـه سگی از آنچارتد و Project Beast کافیه به نظرم برای Counter کردن کنفرانس مایکرو :دی

شب بخیر صبح میخوامتون بترکونین
( احسان تو خواستی گیف 50 مگی هم خواستی بذار :) )
( امیر آکیبا تو هم فش فشها ها رو آماده بذار برای کراش )
کیا تو هم گذارش لحظه ای باید بری !!
عکس هم یادتون نره :)

یه TLG هم نشون بدن دیگه E3 رو بردن.

نشون ندنم بردن!:دی نمایش گیم پلی درست و حسابی Order در کنار نمایش فوق خفن UC4 کافیشونه!:دی ضمن اینکه طبق شایعه GS بعید نیست TF2 هم تو کنفرانس سونی نمایش داده بشه!:دی که اگه بشه... ولش کن!:دی

نه الان یکم امیدوارم شدم . با نمایش خانمان سوز از U4 و order و معرفی پراجکت بیست و شایدم TLG میشه گفت کنفرانسو میبریم :دی

پ.ن : دیگه وقتی ماکرو مگاتن نداشت امیدوارین سونی داشته باشه ؟؟ :| بیخیال همون u4 با order از سرمونم زیادیه :دی

خب تسلیت میگم 8-| ازونجا که کنفرانس مایکرو بدون مگاتون (به قول بچه ها :d) بود کنفرانس سونی هم بدون مگاتون پیش بینی میشه (طبق سنت همیشگی)

ما به تریلر از گیم پلی U4 هم راضی ایم, PB هم نمیخوایم
.
.
:d
.
.
:-s
.
.
پ.ن: گه خوردم میخوایم :d

آخرین ویرایش:
من که نرسیدم هایپفرانس مایکرو رو ببینم ولی اینجوری که دوستان میگن و از شواهد پیداست نمایش گیم پلی یا تریلر از آنچارتد 4 کافیه برای سونی, همین:d x

18395929543709910615.gif

آخرین ویرایش:
یه نمایش in-game از Uncharted و Order از نظر گرافیک، و یه نمایش از پروژه بعدی QD و PD از نظر سورپرایز کل کنفرانس مایکرو رو تحت الشعاع قرار می ده. حالا دیگه حضور احتمالی Crash یا TLG یا DC و... رو در نظر نمی گیرم:دی! TLoU Remastered هم که در جواب کالکشن هیلو حضور داره:دی!
در کل باید معجزه ای چیزی بشه که سونی کنفرانس بهتری نداشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or