نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

Uncharted 4

نشون داده شه : ماکرو بای بای !

THE ORDER 1886

فک ها پخش زمین !

یکی از بازی های CRASH , TLG و GOW IV

اوه مای گاد !

الان اون وقتیه که سونی با عملکرد حریفش خیلی خوب میتونه یک سال ببنده بارشو !

تو این لحظات ملکوتی بهم الهام شده که تنها مگاتن سونی معرفی کرش هست . بقیش همون چیزی هاست که تایی شده و میدونیم .

به ضرص قاطع هم میگم که TLG نمایش نداره .

بوکمارک کنید :d

مایکرو کلی‌ بازی نشون داد و اگه بخوای حساب کتاب کنی‌ شاید تعداد انحصاری هاش تا اینجا دو به یک شده باشه، اما اصلا پرزنتیشن خوبی‌ نداشت و من اعتقاد دارم اگه فقط ND یه تریلر گیمپلی از بازیش (که به احتمال زیاد انچارتد) در حد اون تریلر کذایی TLOU چند سال پیش نشون بده (بازم تاکید می‌کنم گیمپلی و نه cg) برنده e3 میشه. باقی‌ موارد مثل crash و SF شدت ریپ رو بالا میبره

یه موضوع دیگه، تو این لحظات عرفانی بیاین همه دست به[-o< بردارین سونی حتا شده در عرض ۱۰ ثانیه راجع به TLG صحبت کنه (حتا خبر کنسل شدن) این موضوع تبدیل به یکی‌ از نقاط کور و سیاه زندگیم شده!

اقا حالو حوصله دارید ؟!:d
GOW جدیدو حداقل باید تا 2016 به تاخیر بندازن،MILK شده بیش از حد به نظرم،حالا به هر حال از یه کالکشن کلی روی PS4 استقبال میشه ولی نه یه عنوان شماره دار یا حتی SPIN-OFF

کاری ندارم ولی سونی واقعا لایق ترول هست اگه کیفیت کنفرانسش کمتر ماکروسافت بشه . یعنی خیلی بی عرضگی و احمق بازی میخواد که کنفرانس خوبی نداشته باشیم ! در غیر اینصورت سونی واقعا باید یه فکری به حال مدیرای مارکتینگش بکنه !

گفتم که گفته باشم :d

بچه ها یک سوال :

خوابم میاد شدیـــــــــــــد.

بیدار بمونم تا کنفرانس سونی رو ببینم یا نه !؟‌ :-"

برو بخواب میتونی بعدا دانلود کنی بعلاوه اگه چیز خاصی نداشته باشه دلت نمیسوزه

من خودم اینترنتم قطع بود کنفرانس مایکرو رو ازدست دادم بدجور اعصابم خورد بود ولی الان که فهمیدم خبری نبوده دیگه عین خیالم نیست همین الان داره دانلود میشه تا قبل از کنفرانس سونی میبینمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or