نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

دوستان همچنان به من اعتقاد داشته باشید! >:) حماسه رقم میخوره و با هم کراش رو میبینیم! :d
سرعت تاپیک زنی ملت هم که فوق العادست! :d ولی جمع کنید بینیم باو! :-" دست به کراش بزنید میزنم تو گوشتون! :d (البته نه که کنفرانس ها سرشار از سورپرایز بودن،من الان خیلی امید دارم که سونی برای Counter Attack چیزی رو کنه:| )

حالا بزار کراش رو معرفی کنه تاپیک فدای سرت اصلا بزن به نامت >:):p

دوستان همچنان به من اعتقاد داشته باشید! >:) حماسه رقم میخوره و با هم کراش رو میبینیم! :d
سرعت تاپیک زنی ملت هم که فوق العادست! :d ولی جمع کنید بینیم باو! :-" دست به کراش بزنید میزنم تو گوشتون! :d (البته نه که کنفرانس ها سرشار از سورپرایز بودن،من الان خیلی امید دارم که سونی برای Counter Attack چیزی رو کنه:| )
شانس آوردی که در مورد کراش نمیخوام تاپیکش رو بزنم و گذاشتم خودت بزنی ، وگرنه با این تیکه ات..... :| :دی

کسی تاپیک کرش رو بزنه میگم بیان تو خونتون اهنگ هپی اجرا کنن :|:d
البته منظور وحید این بود که،تاپیک کراش مال امیر میباشد! هرکسی غیر امیر زد اون بلا سرش میاد:-"

حالا بزار کراش رو معرفی کنه تاپیک فدای سرت اصلا بزن به نامت >:):p
مگه قراره معرفی نشه؟ اینسایدر خفنی به نام Akiba گفته که معرفی میشه! :d :-"

بچه ها شرمنده تریلر THE WITCHER 3 WILD HUNT اون دو دقیقه ایه رو میشه واسم ۱۰۸۰ بذارید ؟؟ تا کنفرانس سونی شروع شه ببینمش لطفا جایه دیگه ای نبود ببخشید !

قبلا گفتم بازم میگم :

UNCHARTED 4 + THE ORDER 1886 + یه سورپرایز = تمام !

هر سال قبل از e3 بعضی از بازی ها و خبرها از مراسم سونی لیک میشد ولی امسال نه:bighug: خدا کنه امسال سوپرایز بشیم.
از شدت خواب پوکیدم :yawn:ولی همچنان با هیجان منتظرم :bash:.

البته منظور وحید این بود که،تاپیک کراش مال امیر میباشد! هرکسی غیر امیر زد اون بلا سرش میاد:-"

مگه قراره معرفی نشه؟ اینسایدر خفنی به نام Akiba گفته که معرفی میشه! :d:-"

این اینسایدرمون احتمالا میدونه اگه کراش معرفی نشه قراره چه بلایی سرش بیاد ؟:d:-"
But I Believe in u :-s>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or