[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
والا بعید نیست سونی با دیدن این کنفرانس ها که نصف کنفرانس هاشون تریلرهای CG بودن بیاد TLG رو کنسل کنه و چند تا سوپرایز رو حذف کنه !![]()
دوستان همچنان به من اعتقاد داشته باشید!حماسه رقم میخوره و با هم کراش رو میبینیم! :d
سرعت تاپیک زنی ملت هم که فوق العادست! :d ولی جمع کنید بینیم باو!دست به کراش بزنید میزنم تو گوشتون! :d (البته نه که کنفرانس ها سرشار از سورپرایز بودن،من الان خیلی امید دارم که سونی برای Counter Attack چیزی رو کنه
)
شانس آوردی که در مورد کراش نمیخوام تاپیکش رو بزنم و گذاشتم خودت بزنی ، وگرنه با این تیکه ات.....دوستان همچنان به من اعتقاد داشته باشید!حماسه رقم میخوره و با هم کراش رو میبینیم! :d
سرعت تاپیک زنی ملت هم که فوق العادست! :d ولی جمع کنید بینیم باو!دست به کراش بزنید میزنم تو گوشتون! :d (البته نه که کنفرانس ها سرشار از سورپرایز بودن،من الان خیلی امید دارم که سونی برای Counter Attack چیزی رو کنه
)
البته منظور وحید این بود که،تاپیک کراش مال امیر میباشد! هرکسی غیر امیر زد اون بلا سرش میادکسی تاپیک کرش رو بزنه میگم بیان تو خونتون اهنگ هپی اجرا کنن:d
مگه قراره معرفی نشه؟ اینسایدر خفنی به نام Akiba گفته که معرفی میشه! :dحالا بزار کراش رو معرفی کنه تاپیک فدای سرت اصلا بزن به نامت![]()
البته منظور وحید این بود که،تاپیک کراش مال امیر میباشد! هرکسی غیر امیر زد اون بلا سرش میاد
مگه قراره معرفی نشه؟ اینسایدر خفنی به نام Akiba گفته که معرفی میشه! :d![]()