نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

The Order 1886 و Driverclub که قبلا دیدم سوپرایز نیست برای من ، Uncharted 4 هم تیزرش قبلا" آمده معرفی شده.البته Project Beats هم هست که اونم معرفی شده از قبل.
ولی اگر هر کدوم از بازی هایی قدیمی مثل سایفون یا کرش ... معرفی بشن 100% کنفراس عالی خواهد شد.
نظر شخصی :)

الان تو این یک ساعت و نیم چیکار کنیم خوابمون نبره؟

هرکاری می کنی فقط طوری نکن که طوری شه ! :دی
من که توپ خوابیدم دیروز، کیوان بهت پیشنهاد می کنم تریلر MGSV رو ببین تا یه ربع هایپ میره بالا !

تریلر MGS V رو 456بار دیگه ببین!
yahoo_4.gif
yahoo_65.gif

دست از سر این سری بردار امیر :| می خوای این رو هم مثل AC به نابودی بکشونی .. :|

محققان ایرانی دلیل بی خوابی جوانان و همچنین بر هم خورد ساعت خوابشون رو کشف کردن:

دنبال چی میگردی؟?:d
کنفرانس سونی در E3

دوستان شب زنده داری که احساس خوابالودگی دارن زودتر یه فنجون کافی و یا اگر در دسترس نیست چای غلیض تهیه بفرمایند تا از چیز خواب زدن شما جلوگیری کنه:d

من دلم می خواد زمانی که اگه کراش معرفی بشه یه چیز متفاوت باشه (نه مثل نک و ریچت اند کلانک ) مثل Tlu که گیم پلی متفاوتی داشت البته بیشتر دوست دارم کراش رو مثل reyman بسازند ;;)

نظر شما چیه اساتید :d ؟؟

هرکاری می کنی فقط طوری نکن که طوری شه ! :دی
من که توپ خوابیدم دیروز، کیوان بهت پیشنهاد می کنم تریلر MGSV رو ببین تا یه ربع هایپ میره بالا !

دست از سر این سری بردار امیر :| می خوای این رو هم مثل AC به نابودی بکشونی .. :|

لینک لطفا:d

10 بار تریلر این اساسینو دیدم:| عجب چیز خریه جدا!!! خدا کنه دانگرید نشه:p:d

الان تو این یک ساعت و نیم چیکار کنیم خوابمون نبره؟

کیوان جان همین الان میخوام یک دست ماموریت های فرعی گراند زیرو رو بزنم {بی شوخی ها} چون بعد از 9 بار دیدن اون تریلر هنوز سیر نشدم :d

اصلا متال گیر عشقته ..... عشق ...

البته میشه خود ماموریت اصلی رو هم بازی کرد البته بازی 60 فریم و 1080 هست آدم حال میاد :x

من دلم می خواد زمانی که اگه کراش معرفی بشه یه چیز متفاوت باشه (نه مثل نک و ریچت اند کلانک ) مثل Tlu که گیم پلی متفاوتی داشت البته بیشتر دوست دارم کراش رو مثل reyman بسازند ;;)

نظر شما چیه اساتید :d ؟؟

داداش گلم همین که کراش معرفی بشه دنیای گیم و به خصوص این تاپیک منفجر میشه...بچه ها اینقدر توقعات رو آوردن پایین که حتی به معرفی و رونمایی لوگوی کراش توسط آبدارچی سونی هم بسنده کردن...:d

در ضمن همین که بدونی کراش اوفتاده دست سونی یعنی خودش بزرگ ترین خبر امسال...

آخرین ویرایش:
محققان ایرانی دلیل بی خوابی جوانان و همچنین بر هم خورد ساعت خوابشون رو کشف کردن:

دنبال چی میگردی؟?:d
کنفرانس سونی در E3

دوستان شب زنده داری که احساس خوابالودگی دارن زودتر یه فنجون کافی و یا اگر در دسترس نیست چای غلیض تهیه بفرمایند تا از چیز خواب زدن شما جلوگیری کنه:d

منظور شما از چای غلیظ همون چای قیری خودمونه ؟ :))
کنفرانس ها فرار نمی کنن ، بعدا سر فرصت روز روشن دانلود کنید ،

یا خدا . فقط 1 ساعت و 15 دقیقه مونده تا ببینم این TLG نمایش داره یا نه .

اگه این بازی نباشه جای خالیش برای من با عنوان دیگری پر نخواهد شد :(

اما امسال هر چقد هم به لحاظ گیمینگ بد بوده و خواهد بود اما برای ریسینگ بازا سالی بدی نخواهد بود

DRIVECLUB , FH2 , PROJECT CARS , THE CREW

عجب رقابتی بشه اخر سال :d بنده بیشتر منتظر DRIVECLUB و PROJECT CARS هستم :d

بچه ها شرمنده تریلر THE WITCHER 3 WILD HUNT اون دو دقیقه ایه رو میشه واسم ۱۰۸۰ بذارید ؟؟ تا کنفرانس سونی شروع شه ببینمش لطفا جایه دیگه ای نبود ببخشید !

قبلا گفتم بازم میگم :

UNCHARTED 4 + THE ORDER 1886 + یه سورپرایز = تمام !

اینو یکی واسم جور کنه حوصلم سر رفت پلیز !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or