نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

امروز داشتم کنفرانس سال 2006 سونی دوباره نگاه می کردم و تریلر بازی Eight Days دیدم.
کسی خبر داره بازی چرا منتشر نشده؟
بعضی سایت ها نوشتن کنسل شده و بعضی سایت ها هم نوشتن ممکنه برای PS4 منتشر بشه، کلا بازی جالبی به نظر می رسه
عکس زیر هم IGN گذاشته و نوشته:
Eight Days would be perfect for Ps4

شاید امسال بازی به عنوان سوپرایز معرفی کنن:d

این عشق من بود زمان معرفی یعنی هرچی خبر و عکس ازش وجود داره من دارم روی کامپیوتر از اون E3 حتی ویدیوی که از بازی بعدم امد و حتی ویدیوی که از بخش انیمیشن بازی هستش دارم هنوز انقدر از این بازی اون زمان خوشم امد.:|

بازی کنسل نشده فقط بعد اینکه سونی استدیو لندن تعطیل کرد و دوباره باز کرد سونی بازی Eight Days و The getaway گفته به آینده موکول شده الان هم مشخص نیست در حال ساخت باشن یا نه اما به صورت کلی این بازی ها کنسل نشدن دقیقا وضعیت این دوتا بازی هم مثل The Last Guardian میمونن فقط با این تفاوت که The Last Guardian وضعیت بهتری نسبط به اون دوتا داره اون دوتا امکان داره این نسل عرضه بشن امکان داره 2 نسل بعد عرضه بشن یعنی باز مشخصه The Last Guardian آخرش همین چند وقته تکلیفش مشخص میشه اما اون دوتا نه .:(

E3 2014: The Last Guardian May Be Cancelled

1.6k
Team ICO’s eight-year development project may be at an end.
By Steve ButtsUpdate: Scott Rohde on his Twitter says the cancellation is a rumor and "The Last Guardian has NOT been cancelled." We have linked to the original story on IGN Russia. We're committed to getting the full story and will be updating this piece with more information as it develops.
Original story follows...
While many at IGN have been eagerly hoping for the appearance of The Last Guardian at E3 this year, we won’t be seeing the game anymore. IGN has received a report this evening that “The Last Guardian is finally cancelled.” According to an internal source speaking to IGN Russia, the information was disclosed in “Sony’s internal meeting last week.”
Last March, Scott Rohde, Head of Software Product Development at Sony, told IGN The Last Guardian is still “absolutely in the mix at Sony Worldwide Studios.” The game was first revealed at E3 in 2009 with a projected release date of 2011. While 2011 didn’t see the release of the game, we did finally get a chance to see the game running in March of that year. In 2012 Sony’s Shuhei Yoshida confirmed the game was still in development, despite the withdrawal of the game’s executive producer, Yoshifusa Hayama, and the departure shortly after of Team ICO’s founder, Fumito Ueda.

txfn4z2u6jml5aenipua.jpg

میشه خواهشا دست از سر ما وردارین شماها؟؟شونصدتا پست در این مورد دادین:|

میشه خواهشا دست از سر ما وردارین شماها؟؟شونصدتا پست در این مورد دادین:|

بابا چیکارش داری بی محلی از 100 حرف بهتره الان واقعا چه دلیلی داره شما از کارش ناراحت بشی یا پستش نقل قول کنی که فکر کنه الان خیلی مهمه الان 20 صفحه داره همین حرف تکرار میکنه فقط با این کارش میخواد شما رو ناراحت کنه مشخصه یه بچه لوس بی مزه که با آیدی چندمش میخواد فقط جو تاپیک خراب کنه همین آقا لطفا پستش نقل قول نکنید که نه خودتون ناراحت بشین نه اینکه اون به خواستش برسه که شما رو ناراحت کنه .;)

وااااااااااااااااااااااای =))
38224531841594258967.png

این نیل ا ماجرای ایمی هنینگ و Force Out از IGN کینه گرفته بدجور ! :d
=))
این IGN هم قاطی کرده شایعه بی سر و ته به عنوان خبر رسمی میزنه تو سایتش . البته از این colin moriarty بعید نیست ، آدم خیلی قاطی ای هستش .
به نظرم IGN و سونی دستشون تو یه کاسست :دی

====
Snowfall
ok that's it , now you deserve the blacklist :bighug:

بچه ها پست 396 رو اینجا یه نگاه بندازید:................................... ......................فقط مراقب حجمتون باشید 30 مگ هستش...انیمیشن های the evil within دیوانه کنندس
E3 2014 pre-show photos (banners, show floor, etc.) - Page 8 - NeoGAFاین گیف حجمش زیاده...........خودم اینجا نزاشتم که شاکی نشین:d

- - -ویرایش - - -

این همون هتل مشهوره::d
fGdbNi3.png

امروز داشتم کنفرانس سال 2006 سونی دوباره نگاه می کردم و تریلر بازی Eight Days دیدم.
کسی خبر داره بازی چرا منتشر نشده؟
بعضی سایت ها نوشتن کنسل شده و بعضی سایت ها هم نوشتن ممکنه برای PS4 منتشر بشه، کلا بازی جالبی به نظر می رسه
عکس زیر هم IGN گذاشته و نوشته:
Eight Days would be perfect for Ps4

شاید امسال بازی به عنوان سوپرایز معرفی کنن:d
این معرفی بشه من دیگه چیزی نمیخوام :|

دیوارنمایـه جدید SONY که هنوز تکمیل نشده و اگه دقت کنین جمله ? Are You the Greatest قابل مشاهده ست :d
گفته شده که یحتمل از این تصویر الهامـ گرفته شده

این نقاشیه،تشخیصش خیلی سخته! :|
فقط ته قایق،خیلی طرف شبیه نینجاهای MK ( حتما اسکورپی دیگه:| ) میباشد! :d و این چند نفر جلویی هم انگار لباسی شبیه شوالیه های قرون وسطایی دارن:-" :d البته هرچی فکر میکنم بازی با این مشخصات به ذهنم نمیرسه! پس کلا حدس هام اشتباست! :d

ولی در کل نقاشیه جالبیه! :x امیدوارم زودتر عکس های کاملش بیاد! :d

سمت چپ اونی که داره پارو میزنه دلسینه :دی (کاپشن و کلاهش تابلو ـه) پشتش هم اتزیو نشسته :دی از آرمور و لباسش تابلو ـه :دی
سمت راستی انتهای عکس , اسکورپیونه (به دستش نگاه کنید اون دسته چاقوش معلومه :دی)
اونی که وایساده و جلوی طرف هست که داره طراحی میکنه اون پشتش به تفنگ گالاهاد می خوره :دی حالا برم ببینم میشه اون وسط مسطا کراش پیدا کرد یا نه ؟ لوووووووووول :دی

ویرایش:
اون قایق عقبیه اون سبزه مستر چیف نیست ؟ اون یارو که کلاه رومی گذاشته هم به کرکتر رایز میخوره ؟ :دی اگر اینجوری باشه ترول خور آرت بالاس :دی

آخرین ویرایش:
بابا چرانمی گیرید؟؟؟!!!اینا همش حقه ی سونیه که کنفرانسو به نفع خودش بکشونه!!!فکر کنید بازی که 5سال همه رو تشنه خودش کرده و تا دیروزش مثلا کنسل شده بود یهو وسط کنفرانس سونی سردرمیاره!!!میدونید یعنی چی؟؟؟!!!

دیگه رسما 1 روز موند :((

آقا من احتمالات رو میگم .

احتمال یه کنفرانس عادی و نمایش خفن از بازیای معلوم و نمایش خیلی خوب و راضی کننده از مورفیوس و نمایش زیبا از بازیای ثرد پارتی و یکی دو تا بازی انحصاری جدید جوری که نه اپیک فیل بشیم نه اپیک ویکتور :دی = 62 درصد
احتمال یه کنفرانس خفن و نمایش های ویران کننده از u4 , order و ثرد پارتی و ... رونمایی از بازی bend و project beast انحصاری و تایید کرش و لست گاردین و عرضه شدنشون تو سال بعد یا امسال (در کل کنفرانس درحد زلزله) = 14 درصد
احتمال یه اپیک فیل تمام که الکی با آمار و ... کنفرانسو سر هم بیارن و یدونه u4 و order نشون بدن و هیچ خبری نباشه = 24 درصد

:| :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or