[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
با سلام
دوستان لطفا یه سایت معرفی کنید که بشه با 1mb مخابرات ،راحت بتونیم زنده یا مرده :dکنفرانس رو ببینیم.
اكثر بچه ها از twitch استفاده مي كنن
من خودم پارسال ديدم ازش به جز برخي مواقع كه به دليل بالا بودن ترافيك بيننده ها قطع ميشد در بقيه موارد فوق العاده بود
همه نوع پخشي هم داره از 240 بگير تا 720 و 1080 :d
نه 4 واحدی ولی 3 واحدی بله!دارم دیوونه میشم روز کنفرانس امتحان دارم، اونم ۴ واحدی
وقتی تریلر e3 hype montageرو میبینم میگم حسین نرو امتحان بده.
کسی هم هست مشکل منو داشته باشه؟
دانلود کردن و دیدن حال نمیده که, انلاین میبینی لذتش زیاده
اینبار IGN:
E3 2014: The Last Guardian Cancelled - IGN
یعنی اگه این خبر رسما تایید بشه توهینیه به اینهمه آدم که اینهمه سال سر کار رفتن من میخواستم بخاطر این بازی ps3 بگیرم جدیدا نمیدونم چه مرگش شده سونی که خیلی بازی معرفی میکنه آخرم معلوم نمیشه چی میشن
شما چه بازی این اواخر دیدی مهرفی شن عرضه نشن ؟اینا باقیمونده های نسل قبلن ...
آقا جدی جدی TLG کنسل شد؟؟؟
Scott Rhode توی توییتر اعلام کرد که TLG کنسل نشده
![]()
حالا می خوای به خاطر این بازی ps4 بگیری! پس اون عکس دوال شاک 4 که زدی همینطوری تزیینی زدی که باشه؟!خیلیم خوب واقعا مسخره میشه بعد اینهمه سال کنسل کنن من رسما فقط میخوام برای این بازی ps3 یا ps4 بگیرم
حالا می خوای به خاطر این بازی ps4 بگیری! پس اون عکس دوال شاک 4 که زدی همینطوری تزیینی زدی که باشه؟!
هنوز تا تایید رسمی باید صبر کنیم با این حال بازم بعید می دونم که کنسل شده و بازی احتمال فراوان تو E3 حضور داره!
حتی اگه کنسل هم شده باشه باید منتظر جوابی قانع کننده از سونی باشیم چون مریض نیست که این همه رو بازی سرمایه گذاری کنه و بعد کنسل بشه حتما دلایلی داشته!
مسخره این هست که سونی این همه سال از چپ و راست انحصاری تو سبکهای مختلف بیاره و دو تا بازیش تو نسل هفت گوتی بشه و کلی بازی خفن دیگه ی بالای 80 و 90 داشته باشه و حریفش رو تو این زمینه به معنای واقعی له کنه بعد سر یه بازی که هنوزم مشخص نیست به چه دلیلی کنسل شده ( اگه واقعا هم کنسل شده باشه) بگیم توهینه!
شما هم لازم نکرده تریپ آدم های بی طرف رو برداری که کامنتات مشخص میکنه کدوم طرفی!