نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

با سلام
دوستان لطفا یه سایت معرفی کنید که بشه با 1mb مخابرات ،راحت بتونیم زنده یا مرده :dکنفرانس رو ببینیم.

اكثر بچه ها از twitch استفاده مي كنن
من خودم پارسال ديدم ازش به جز برخي مواقع كه به دليل بالا بودن ترافيك بيننده ها قطع ميشد در بقيه موارد فوق العاده بود
همه نوع پخشي هم داره از 240 بگير تا 720 و 1080 :d

اكثر بچه ها از twitch استفاده مي كنن
من خودم پارسال ديدم ازش به جز برخي مواقع كه به دليل بالا بودن ترافيك بيننده ها قطع ميشد در بقيه موارد فوق العاده بود
همه نوع پخشي هم داره از 240 بگير تا 720 و 1080 :d

البته Twitch دیگه خروجی اش بر اساس رزولوشن نیست
Mobile.Low,Medium.High,Source هست

دارم دیوونه میشم روز کنفرانس امتحان دارم، اونم ۴ واحدی
وقتی‌ تریلر e3 hype montageرو میبینم میگم حسین نرو امتحان بده.
کسی‌ هم هست مشکل منو داشته باشه؟
دانلود کردن و دیدن حال نمیده که, انلاین میبینی‌ لذتش زیاده
نه 4 واحدی ولی 3 واحدی بله!
شروع امتحانات بنده مصادف شده با E3:d:|

یعنی اگه این خبر رسما تایید بشه توهینیه به اینهمه آدم که اینهمه سال سر کار رفتن من میخواستم بخاطر این بازی ps3 بگیرم جدیدا نمیدونم چه مرگش شده سونی که خیلی بازی معرفی میکنه آخرم معلوم نمیشه چی میشن

شما چه بازی این اواخر دیدی مهرفی شن عرضه نشن ؟ :| اینا باقیمونده های نسل قبلن ...

خیلیم خوب واقعا مسخره میشه بعد اینهمه سال کنسل کنن من رسما فقط میخوام برای این بازی ps3 یا ps4 بگیرم
حالا می خوای به خاطر این بازی ps4 بگیری! پس اون عکس دوال شاک 4 که زدی همینطوری تزیینی زدی که باشه؟!
هنوز تا تایید رسمی باید صبر کنیم با این حال بازم بعید می دونم که کنسل شده و بازی احتمال فراوان تو E3 حضور داره!
حتی اگه کنسل هم شده باشه باید منتظر جوابی قانع کننده از سونی باشیم چون مریض نیست که این همه رو بازی سرمایه گذاری کنه و بعد کنسل بشه حتما دلایلی داشته!
مسخره این هست که سونی این همه سال از چپ و راست انحصاری تو سبکهای مختلف بیاره و دو تا بازیش تو نسل هفت گوتی بشه و کلی بازی خفن دیگه ی بالای 80 و 90 داشته باشه و حریفش رو تو این زمینه به معنای واقعی له کنه بعد سر یه بازی که هنوزم مشخص نیست به چه دلیلی کنسل شده ( اگه واقعا هم کنسل شده باشه) بگیم توهینه!
شما هم لازم نکرده تریپ آدم های بی طرف رو برداری که کامنتات مشخص میکنه کدوم طرفی!

حالا می خوای به خاطر این بازی ps4 بگیری! پس اون عکس دوال شاک 4 که زدی همینطوری تزیینی زدی که باشه؟!
هنوز تا تایید رسمی باید صبر کنیم با این حال بازم بعید می دونم که کنسل شده و بازی احتمال فراوان تو E3 حضور داره!
حتی اگه کنسل هم شده باشه باید منتظر جوابی قانع کننده از سونی باشیم چون مریض نیست که این همه رو بازی سرمایه گذاری کنه و بعد کنسل بشه حتما دلایلی داشته!
مسخره این هست که سونی این همه سال از چپ و راست انحصاری تو سبکهای مختلف بیاره و دو تا بازیش تو نسل هفت گوتی بشه و کلی بازی خفن دیگه ی بالای 80 و 90 داشته باشه و حریفش رو تو این زمینه به معنای واقعی له کنه بعد سر یه بازی که هنوزم مشخص نیست به چه دلیلی کنسل شده ( اگه واقعا هم کنسل شده باشه) بگیم توهینه!
شما هم لازم نکرده تریپ آدم های بی طرف رو برداری که کامنتات مشخص میکنه کدوم طرفی!

:d چرا میزنی خوب بزودی هم وان میگیرم هم ps4 نهایت تا آخر شهریور دعوا نداره که بچرو ترسوندی با اون آواتارت;;)

امروز داشتم کنفرانس سال 2006 سونی دوباره نگاه می کردم و تریلر بازی Eight Days دیدم.
کسی خبر داره بازی چرا منتشر نشده؟
بعضی سایت ها نوشتن کنسل شده و بعضی سایت ها هم نوشتن ممکنه برای PS4 منتشر بشه، کلا بازی جالبی به نظر می رسه
عکس زیر هم IGN گذاشته و نوشته:
Eight Days would be perfect for Ps4

شاید امسال بازی به عنوان سوپرایز معرفی کنن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or