نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

:d چرا میزنی خوب بزودی هم وان میگیرم هم ps4 نهایت تا آخر شهریور دعوا نداره که بچرو ترسوندی با اون آواتارت;;)
اصلا لازم نیست ps4 بگیری! چون می ترسم دوباره یه مشکلی بیاد و یک بازی سونی کنسل بشه اونوقت خدای نکرده بهت توهین شده باشه!
اصلا مهم نیست سونی تو نسل قبل اون همه بازی خفن داد و برا خیلی ها انحصاری رو هم از لحاظ کیفی هم از لحظ کمی تعریف کرد! اصلا مهم نیست که 2013 با بازی هاش چه کولاکی کرد! اصلا مهم نیست حماسه ی 700 مگی یعنی چی؟! اصلا مهم نیست داشتن بهترین بازی ها تو سبک h&s و پلتفرمر یعنی چی؟! اصلا مهم نیست دیوید کیج تلاش میکنه با امثال هیوی رین سبک متفاوتی رو ایجاد کنه! این ها اصلا مهم نیست! چون همش توهینه! فقط بعضی ها احترام به شعور مخاطب رو بلدن! احترام به مخاطب اینکه فقط سال اول و دوم بازی هات زیاد باشه بقیه نسل فقط 3 تا بازی بشه اولویت بازیهات و اونها رو یک در میون عرضه کنی! اینه احترام!
حالا مهم نیست سونی آخرای نسل قبل بازی هاش زیاد بود و خب خیلی از استودیوها از ساخت بازی های پلی 3 و ویتا تازه بیرون اومدن و به همین خاطر خیلی هاشون نتونستن هنوز 2014 بازیشون رو معرفی کنن!
مهم نیست حالا بعد چند سال یک سال حالا نتونستی از لحاظ انحصاری اونطور که باید و شاید عمل کنی مهم اینه که بعد 4-5 سال عرضه ی یک در میون چندتا بازی محدود حالا یه سالم بیای چندتا بازی بیشتر معرفی کنی اونم فقط از لحاظ کمیت نه کیفیت!

حالا می خوای به خاطر این بازی ps4 بگیری! پس اون عکس دوال شاک 4 که زدی همینطوری تزیینی زدی که باشه؟!
هنوز تا تایید رسمی باید صبر کنیم با این حال بازم بعید می دونم که کنسل شده و بازی احتمال فراوان تو E3 حضور داره!
حتی اگه کنسل هم شده باشه باید منتظر جوابی قانع کننده از سونی باشیم چون مریض نیست که این همه رو بازی سرمایه گذاری کنه و بعد کنسل بشه حتما دلایلی داشته!
مسخره این هست که سونی این همه سال از چپ و راست انحصاری تو سبکهای مختلف بیاره و دو تا بازیش تو نسل هفت گوتی بشه و کلی بازی خفن دیگه ی بالای 80 و 90 داشته باشه و حریفش رو تو این زمینه به معنای واقعی له کنه بعد سر یه بازی که هنوزم مشخص نیست به چه دلیلی کنسل شده ( اگه واقعا هم کنسل شده باشه) بگیم توهینه!
شما هم لازم نکرده تریپ آدم های بی طرف رو برداری که کامنتات مشخص میکنه کدوم طرفی!

من بیطرفم شمام نمیخواد دور ورداری دیگه از سنم گذشته بخوام مثله بچه ها فن یه کنسول باشم من هم انحصاریای سونیو بازی کردم(در خونه دوستان) هم انحصاریای مایکرو در حال حاضرم فقط یه pc دارم

- - -ویرایش - - -

اصلا لازم نیست ps4 بگیری! چون می ترسم دوباره یه مشکلی بیاد و یک بازی سونی کنسل بشه اونوقت خدای نکرده بهت توهین شده باشه!
اصلا مهم نیست سونی تو نسل قبل اون همه بازی خفن داد و برا خیلی ها انحصاری رو هم از لحاظ کیفی هم از لحظ کمی تعریف کرد! اصلا مهم نیست که 2013 با بازی هاش چه کولاکی کرد! اصلا مهم نیست حماسه ی 700 مگی یعنی چی؟! اصلا مهم نیست داشتن بهترین بازی ها تو سبک h&s و پلتفرمر یعنی چی؟! اصلا مهم نیست دیوید کیج تلاش میکنه با امثال هیوی رین سبک متفاوتی رو ایجاد کنه! این ها اصلا مهم نیست! چون همش توهینه! فقط بعضی ها احترام به شعور مخاطب رو بلدن! احترام به مخاطب اینکه فقط سال اول و دوم بازی هات زیاد باشه بقیه نسل فقط 3 تا بازی بشه اولویت بازیهات و اونها رو یک در میون عرضه کنی! اینه احترام!
حالا مهم نیست سونی آخرای نسل قبل بازی هاش زیاد بود و خب خیلی از استودیوها از ساخت بازی های پلی 3 و ویتا تازه بیرون اومدن و به همین خاطر خیلی هاشون نتونستن هنوز 2014 بازیشون رو معرفی کنن!
مهم نیست حالا بعد چند سال یک سال حالا نتونستی از لحاظ انحصاری اونطور که باید و شاید عمل کنی مهم اینه که بعد 4-5 سال عرضه ی یک در میون چندتا بازی محدود حالا یه سالم بیای چندتا بازی بیشتر معرفی کنی اونم فقط از لحاظ کمیت نه کیفیت!

چی میگی دوست عزیز حالت خوبه قرصاتو مرتب مصرف میکنی؟:d الان دقیقا واسه چی داری واسه من کوری میخونی!!! من بازیه خوب بیاد هر جور شده پیداش میکنم بازی میکنم مهمم نیست مال کدوم کنسوله در ضمن من بیشتر از همه انحصاریای سونی منتظر این بازیم برامم مهم نیست یه بازی متاش چقدر میشه از سبکش خوشم نیاد بازی نمیکنم ، شمام تو جایگاهی نیستی که واسه من تعیین تکلیف کنی عمو جون، عجب زمونه ای شده ملت جوری جبهه میگیرن کسی ندونه فکر میکنه طرف الان تو سونی رئیس هیئت مدیرس!!!

من بیطرفم شمام نمیخواد دور ورداری دیگه از سنم گذشته بخوام مثله بچه ها فن یه کنسول باشم من هم انحصاریای سونیو بازی کردم(در خونه دوستان) هم انحصاریای مایکرو در حال حاضرم فقط یه pc دارم
دیگه نمی خوام ادامه بدم بحثو ولی کامنتت تو اون یکی پست نشون میده احساست رو به سونی!
فقط منتظر لحظه ی نمایش tlg هستم تو کنفرانس......ای خدا!
دیگه جواب نده که پاسخی نمی دم!

سوال: آیا اینکه میان یه روز قبل کنفرانس سریع به یک شایعه واکنش نشون میدن و میگن این بازی کنسل نشده نشون دهنده‌ی اینه که باز هم قصد ندارن فعلا چیزی ازش نشون بدن؟

دیگه نمی خوام ادامه بدم بحثو ولی کامنتت تو اون یکی پست نشون میده احساست رو به سونی!
فقط منتظر لحظه ی نمایش tlg هستم تو کنفرانس......ای خدا!
دیگه جواب نده که پاسخی نمی دم!
احساسم به سونی!!!! مگه داستان عاشقانس که احساس داشته باشم! در حال حاضر زیاد دل خوشی از سونی ندارم همینطور از مایکروسافت هر چند کم کم داره بهتر میشه ! بحث بی فایدس با شما حق با شماس من هیتر سونیم هیچکدوم از بازیاشم بازی نکردم نقل قول نکن حوصله بحث با بچه مچه ندارم

- - -ویرایش - - -

امیدوارم نشون بدن ببینیم میشه بعد از شاهکار sotc یه شاهکار دیگه بازی کنیم یا نه

سوال: آیا اینکه میان یه روز قبل کنفرانس سریع به یک شایعه واکنش نشون میدن و میگن این بازی کنسل نشده نشون دهنده‌ی اینه که باز هم قصد ندارن فعلا چیزی ازش نشون بدن؟
تصویر نمایشگر بزگ سیاهه سیاهه.... صدای دویدنی که شبیه دویدن یه بچه هست به گوش می رسه! صدای نفس نفس زدنش نشون می ده که احتمالا داره از دست چیزی فرار می کنه! تصویر کم کم نمایان میشه ! در حال دویدن داخل یک راهرو تنگ و طولانی هست! تو اون دور دست روشنایی ای وجود داره که درب خروجی هست! کم کم نزدیک میشه ولی با یه پرتگاه بزرگ مواجه میشه! نگاهی به پایین و نگاهی به پشت سرش میکنه چشماشو می بنده نفسش رو حبس میکنه چند قدم میره عقب و دوباره با سرعت می دوه و خودش رو از اون پرتگاه پرت میکنه پایین و در حالی که داره ناامیدانه سقوط میکنه به یک باره پرنده ای بزرگ می اد واین پسرک می افته روی اون و بعدش پرنده اوج میگیره و دوربین دور تر و دورتر میشه و اسم Tlg نقش می بنده و سالن منفجر میشه و یکی می اد روی سن و کمی از بازی رو اجرا میکنه و در این لحظه هست که اشک شوق از شدت زیبایی نمایش در صورتمون جاری میشه!:d
این ها شاید تو شروع کنفرانس سونی رخ بده!:d
بازی حضور داره!

اگه کنسل شده و فعلاً الکی انکار میکنن که هیچی. ولی اگه نشده باشه، بعید نیست خود مسئولین سونی مخصوصاً از این شایعات راه میندازن و اهداف پشت پرده ای دارن! :| (تئوری توطئه از نوع خفن!)
گفته بودم کاش تاپیک Neogaf قفل نمیشد! این یکی قفل نشد و در عرض حدوداً 1 ساعت به 50 صفحه (2500 پست!) رسید! :دی کلاً خوراک اینا همچین خبرهایی هست. :دی

شرمنده این Countdown بازی سنتر واسه E3 اشتباه ـه؟ چون سایت های خارجی فردارو اعلام کردن
نه درسته، فردا که یک شنبست به وقت Los Angeles و همه جا تعطیله:d
تو سایت xbox هم مثل بازی سنترِ Countdownـش (فقط دو دقیقه تفاوت داره)

الان بالاخره کی میشه دقیقا؟ :دی گیج موندیم بخدا :دی

واسه منم همین تصویری که زدی هست
پستمو ویرایش کردم :d
من اشتباه کردم، بازی سنتر 9 ساعت جلوتره :|:d
همون دوشنبه ساعت 8:30 PM کنفرانس مایکرو شروع میشه (به وقت ایران)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or