نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

گیم پلی destiny چقدر معمولی میزد! اصلا در حد بانجی نبود
با اینکه نسخه آلفا بود، به نظرم در حد آلفا هم خوب نبود!
یادش بخیر، هیلو ریچ چه نرم و روون بود :|

دیوارنمایـه جدید SONY که هنوز تکمیل نشده و اگه دقت کنین جمله ? Are You the Greatest قابل مشاهده ست :d
گفته شده که یحتمل از این تصویر الهامـ گرفته شده

دارم دیوونه میشم روز کنفرانس امتحان دارم، اونم ۴ واحدی
وقتی‌ تریلر e3 hype montageرو میبینم میگم حسین نرو امتحان بده.
کسی‌ هم هست مشکل منو داشته باشه؟
دانلود کردن و دیدن حال نمیده که, انلاین میبینی‌ لذتش زیاده
من سخت ترین امتحانم رو صبح اون روز دارم اما در حد پاس شن میخونم بدبختی مال منم 3 واحدیه

یک ویدیو از پشت صحنه The Order 1886 اومده که افراد Ready At Dawn در اون توضیحاتی در مورد جزییات گردش سواری استودیو در میان تاریخ و اسطوره ها؛فرآیندهای فکری،عناصرهای فانتزی و ... میدن،در این ویدیو قطعه فیلم هایی از درون بازی نیز وجود دارد

Behind The Scenes Video Looks At Fusing History And Mythology - The Order: 1886 - PlayStation 4 - www.GameInformer.com

این نقاشیه،تشخیصش خیلی سخته! :|
فقط ته قایق،خیلی طرف شبیه نینجاهای MK ( حتما اسکورپی دیگه:| ) میباشد! :d و این چند نفر جلویی هم انگار لباسی شبیه شوالیه های قرون وسطایی دارن:-" :d البته هرچی فکر میکنم بازی با این مشخصات به ذهنم نمیرسه! پس کلا حدس هام اشتباست! :d

ولی در کل نقاشیه جالبیه! :x امیدوارم زودتر عکس های کاملش بیاد! :d

گویا نویسنده یک سایت که در مورد بازیهای ترسناکه یه ایمیل ناشناس دریافت میکنه حاوی دوتا آرت که مشخص نیست مال چه عنوانیه. بعدا دوباره از همون فرستنده چندتا شات از بازی دریافت میکنه و خوب آخرین میل یک آرت دیگس و این آرت آخری همون چیزیه که بازی رو به اینجا مربوط میکنه.اون موجوده مورفیوس داره:d
شاید یه بازی ایندی ترسناک باشه ولی خوب اخیرا شایعه شده بود که بازی bend یه بازی ترسناکه و یوشیدا هم برای توصیف یک کلمه‌ای بازیشون از کلمه panic استفاده کرده بود.البته از شاتها هم مشخصه که بازی حالاحالاها کار داره!
در کل دیدن این آرتهای خوف خالی از لطف نیست:d

?ps3? ps2

حضرت shinobi در کامنتی در گاف بیان کردن که بازی که Sony Bend داره میسازه FPS نیست و VR هم ساپورت نمیکنه.
That’s a big leap to make with no reference. Bend’s game isn’t first person. And it doesn’t support VR.

jdoybasti8k9u8ozdkrp.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or