نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

من واقعا نمیدونم سونی چرا اینکارارو داره میکنه سر TLG خوب بیا شفاف بگو کنسل شده یا اگر نشده 2 تا عکس از تیم بازی ساز مشغول ساختن بازی نشون بده. این همه طرفدار رو اسکول کردن:|

این معرفی بشه من دیگه چیزی نمیخوام :|

w2fvg8jkid2ffdlgvktg_thumb.jpg

اینم برای کسای که ویدیو گیم پلی بازی ندیدن اون زمان . البته این خودم نزاشتم خواستم Up کنم گفتم یه بگردم ببینم هستش که دیدم یکی گذاشته قبلا . البته این که من دارم بازم یه چیزای اضافه داره Up میکنم احتمالا دوباره لینک میدم .
http://www.aparat.com/v/QGiFZ

آخرین ویرایش:
اینم برای کسای که ویدیو گیم پلی بازی ندیدن اون زمان . البته این خودم نزاشتم خواستم Up کنم گفتم یه بگردم ببینم هستش که دیدم یکی گذاشته قبلا .
گیم پلی بازی eight days

تریلر اصلیش که نمایش دادن خیلی عالی بود ! با اون یکی که از هلیکوپتر میپره رو ماشین (ویرایش: همینی که گزاشتی)! نهایت هیجان بود بازی نمی دونم سونی چرا این کارا رو می کنه :|

من واقعا نمیدونم سونی چرا اینکارارو داره میکنه سر TLG خوب بیا شفاف بگو کنسل شده یا اگر نشده 2 تا عکس از تیم بازی ساز مشغول ساختن بازی نشون بده. این همه طرفدار رو اسکول کردن:|
خب سونی و یوشیدا چند بار گفتن بازی در حال ساخته دیگه! این خبر کنسل شدن ها هم همش شایعه هست!:d

- - -ویرایش - - -

خب خب میرسیم به بحث زیبای لیک :
62543266441377233853.png
:|
هنوز زوده شماره جدیدش معرفی بشه!

به نظرم درست نیست که هر چی به جز کرش و لست گاردین معرفی یا لیک میشه ملت اینشکلی:| میشن . بابا سونی به ما قول نداده که حتما کرش میسازه . حالا لست گاردین رو بزاریم کنار .

Using Tapatalk

62543266441377233853.png
اَبَر فِیک! :دی کلاً این جور عکس های تار از این زاویه کج، در 99% موارد قلابی از آب درمیاد! :دی
ولی بدجوری دوست دارم یه بازی این مدلی از سونی ببینم، البته با کیفیت بالا. اگه یه استودیوی درست حسابی همچین بازی ای بسازه (Fighting, Karting, Capture the Flag یا هرچی) و کیفیتش خوب باشه، میتونه محبوبیت عظیمی بدست بیاره.

62543266441377233853.png
با این اوصاف به نظر من خبری از رونمایی از کرش جدید نیست، همه افسردگی میگیرن، اما تو تریلر ps-allstar ته مهاش کرش میاد یه قری میده و میره و معلوم میشه یکی‌ از کارکتر‌های بازیه و اینکه ip افتاده دست سونی و منتظر بازی در آینده باشین!:d

با این اوصاف به نظر من خبری از رونمایی از کرش جدید نیست، همه افسردگی میگیرن، اما تو تریلر ps-allstar ته مهاش کرش میاد یه قری میده و میره و معلوم میشه یکی‌ از کارکتر‌های بازیه و اینکه ip افتاده دست سونی و منتظر بازی در آینده باشین!:d
تو آل استار قبلی بیگ ددی هم بود . ینی بایوشاک هم دست سونیه ؟ :دی

Using Tapatalk

اینم ویدیو که خودم Up کردم یکم کاملتره .;) اولش یکم تکراریه اما آخرش فرق داره با ویدیو های دیگه که واقعا عالیه .;)

Eight Days

تریلر اصلیش که نمایش دادن خیلی عالی بود ! با اون یکی که از هلیکوپتر میپره رو ماشین (ویرایش: همینی که گزاشتی)! نهایت هیجان بود بازی نمی دونم سونی چرا این کارا رو می کنه :|

البته به صورت کلی عالی بود نظریه اما مشکلاتی به صورت کلی داشت که باید حل میشد اول از همه نوع تیر اندازیش یکم زیادی پرت بود دوم تب بازی های آنلاین اون موقع زیاد بود بعدشم استدیو لندن داشت بین تمام استدیو های داخلی بد کار میکرد خوب مشخصه منم جای سونی بودم تو این استدیو یه تغییراتی میدادم با توجه به کیفیت کار بقیه استدیو ها اما الان به نظرم بهترین زمانه که این بازی دوباره معرفی و عرضه کنه یه جورایی میتونه واقعا با یه سری تغییرات آدم لذت بازی اکشن سینمایی شدید ببره .

تو آل استار قبلی بیگ ددی هم بود . ینی بایوشاک هم دست سونیه ؟ :دی

Using Tapatalk
نخیر
اما crash نبود. داستان این بندیکوت خیلی‌ حیثیتی تر از این حرفاست، منظور من هم این نبود که هر کی‌ اون تو هست برا سونیه، بعضی‌ از کاراکتر‌ها دور همی‌ بودن.
میگم چون هنوز چیزی از کرش برا رونمایی ندران اما ip که دستشونه؟ اینجوری الام می‌کنن که ip الان دست ماست، ملت هم همین براشون بسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or