[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
این معرفی بشه من دیگه چیزی نمیخوام![]()
اینم برای کسای که ویدیو گیم پلی بازی ندیدن اون زمان . البته این خودم نزاشتم خواستم Up کنم گفتم یه بگردم ببینم هستش که دیدم یکی گذاشته قبلا .
گیم پلی بازی eight days
خب سونی و یوشیدا چند بار گفتن بازی در حال ساخته دیگه! این خبر کنسل شدن ها هم همش شایعه هست!:dمن واقعا نمیدونم سونی چرا اینکارارو داره میکنه سر TLG خوب بیا شفاف بگو کنسل شده یا اگر نشده 2 تا عکس از تیم بازی ساز مشغول ساختن بازی نشون بده. این همه طرفدار رو اسکول کردن![]()
هنوز زوده شماره جدیدش معرفی بشه!خب خب میرسیم به بحث زیبای لیک :
![]()
![]()
خب خب میرسیم به بحث زیبای لیک :
![]()
![]()
اَبَر فِیک!خب خب میرسیم به بحث زیبای لیک :
![]()
![]()
با این اوصاف به نظر من خبری از رونمایی از کرش جدید نیست، همه افسردگی میگیرن، اما تو تریلر ps-allstar ته مهاش کرش میاد یه قری میده و میره و معلوم میشه یکی از کارکترهای بازیه و اینکه ip افتاده دست سونی و منتظر بازی در آینده باشین!:dخب خب میرسیم به بحث زیبای لیک :
![]()
![]()
تو آل استار قبلی بیگ ددی هم بود . ینی بایوشاک هم دست سونیه ؟با این اوصاف به نظر من خبری از رونمایی از کرش جدید نیست، همه افسردگی میگیرن، اما تو تریلر ps-allstar ته مهاش کرش میاد یه قری میده و میره و معلوم میشه یکی از کارکترهای بازیه و اینکه ip افتاده دست سونی و منتظر بازی در آینده باشین!:d
تریلر اصلیش که نمایش دادن خیلی عالی بود ! با اون یکی که از هلیکوپتر میپره رو ماشین (ویرایش: همینی که گزاشتی)! نهایت هیجان بود بازی نمی دونم سونی چرا این کارا رو می کنه![]()
آی ضدحالی میشه بیان بگن ما به خاطره طرفدارها از کرش در بازیه آل استار استفاده کردیم. بعد خبری از عنوان اصلیه کرش نشهخب خب میرسیم به بحث زیبای لیک :
![]()
![]()
نخیرتو آل استار قبلی بیگ ددی هم بود . ینی بایوشاک هم دست سونیه ؟
Using Tapatalk