نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

خدایش من نمیدونم چرا انقدر کرش میخواید اگر قرار چیزی شبیه به بازی های قبلی باشه و فرمول عوض نشه چیزی شبیه به Jak 1 و یا ماریو های جدید فایده نداره

TLG کنسل شدنی نیس یعنی کلاً خرش خیلی وقته از این مرحله گذشته، این شایعات 2-3 روز اخیر هم خیلی بد نشد واسش تو این شرایط تو E3 نمایش داشته باشه هیجانش 10 برابره:d
فقط یخورده صبر کنین... الان Trico رو از خواب ییدار می کنه راه میوفتن طرف I Believe ... LA:d
q59wjk6m3q2mqygxu6t0.gif

• Last Guardian is alive . Another studio( SCE japan) is taking charge of it .they show 2 minute trailer in e3
  • shadow of beast has a nice show

اینا هیچ کدوم تو رو درک نمی کنن، من پشتتم ادامه بده، یخورده در مورد موزیک پس زمینه تریلر TLG و آهنگسازی که انتخاب کردن واسمون بگو، دمت گرم:d

All-Star بسیار حمایت میشه! :دی :x
اگر کراش تو تریلر باشه، مشخص میشه پس گرفته شده! (حالا تگر خود بازی باشه اصلا:-" )
چون دفعه ی قبلی هر دفعه ملت درخواست کراش رو میدادن، میگفتن همه چیز دست ما نیست...:| :(
مشخص بود اون اکتی فلان فلان شده نمیزاشتن کراش و اسپایرو بیان:(

خدایش من نمیدونم چرا انقدر کرش میخواید اگر قرار چیزی شبیه به بازی های قبلی باشه و فرمول عوض نشه چیزی شبیه به Jak 1 و یا ماریو های جدید فایده نداره

Marioهای جدید چشونه مگه؟ اتفاقا جزو بهترین پلتفرمرهای نسل قبل و نسل جدید هستن عناوین ماریو.

حالا فکر کنید Crash هم بتونن یه چیزی در حد همین ماریوها دربیارن چه چیزی میشه، چون قشنگ کمبود پلتفرمر خوب توی بازی های سونی حس میشه و کرش می تونه این مشکل رو رفع کنه، ولی مساله اینه که من چشمم آب نمیخوره سونی زیاد به فکر خرید و بازسازی این IP باشه و فعلا سرگرم چیزای دیگه هست!

Marioهای جدید چشونه مگه؟ اتفاقا جزو بهترین پلتفرمرهای نسل قبل و نسل جدید هستن عناوین ماریو.

حالا فکر کنید Crash هم بتونن یه چیزی در حد همین ماریوها دربیارن چه چیزی میشه، چون قشنگ کمبود پلتفرمر خوب توی بازی های سونی حس میشه و کرش می تونه این مشکل رو رفع کنه، ولی مساله اینه که من چشمم آب نمیخوره سونی زیاد به فکر خرید و بازسازی این IP باشه و فعلا سرگرم چیزای دیگه هست!

منظورم این بود که باید مثل ماریو باشه و با هر بازی نوآوری داشته باشند نه اینکه ماریو بده:)

اگه پلی استیشن ال استار نمایش داده بشه بعیده دیگه کرش رو هم ببینیم!
البته اگه کرش رو تو پلی استیشن ال استار ببینیم باید آی پی کرش رو متعلق به سونی بدونیم ! البته امکانش هم هست که همونجا بگن این آی پی رو گرفتیم و در آینده ای نزدیک بازی کرش رو معرفی میکنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or