[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
همه از Crash و TLG حرف می زنن! من فقط میخوام ببینم این لعنتیا با سخت افزار PS4 چی کار دارن می کنن! از E3 فقط یه نمایش in-game از Uncharted می خوام. همین برام کافیهNaughty Dog, probably the best developer in gaming industry in current time, is bringing Uncharted series to Playstation 4. A trailer or gameplay footage is almost confirmed to be showcased at E3 2014, there's no question mark on this. Fans will be waiting to see what Naughty Dog could have with a high end specs of gaming beast Playstation 4.
وقتی داشتم یکی دو سال پیش انیمیشن ماجراجویی های تن تن رو می دیدم ( چون از لحاظ بصری و برخی لوکیشنها خیلی شبیه آنچارتد 3 بود!) با خودم می گفتم یعنی امکانش هست آنچارتد بعدی در این حد جلوه های بصری داشته باشه ولی حالا با دیدن امثال the order و the witcher3 با خودم میگم چه کم توقع بودم اون موقع! باید چیزی فراتر از اون باشه:d
سونی پلتفرمر خوب کم داره؟ وات دِ فاز؟!:-o
از پاپیتر بگیر تا LBP و جک و رچت و ... همه پلتفرمر هستند
رچت و کلنک!من منظورم رو کامل نرسوندم، منظورم پلتفرمر سه بعدی خیلی خوب در حد Marioهای نسل قبل و جدید بود. در ضمن پاپیتر و LBP دو بعدی هستن ولی کرش از همون اول سه بعدی بوده و برای همین با ماریو مقایسش کردم. Jak هم که توی نسل قبل نبودش و مربوط میشه به دو نسل قبل.
داستانش اینه که 4 تا کرش ناتی داگ + کرش بش ناشرش سونی بود ولی IP برا یونیورسال بود , هر چند که سونی سازنده ی بازی یعنی ناتی داگو خرید ولی یونیورسال IP کرش رو نداد و خودش ادامه داد بازی رو و بعدش هم از قصد فروخت تا دست به دست شد و رسید به اکتی تا اکتی هم دیگه کاره IP رو به اینجا برسونهمن کنجکاوم بدونم چی شد که اکتیویژن مالک آی پی کرش شد؟ داستانش چیه؟
اینجا به یک نکته ای میرسیم! اگر قرار بود فقط به 4تا اسکین و اینا ختم بشه،اون 2تا تابلوی بالایی چی بودن!آخرش میبینی برای بازار گرمی کنفرانس بوده و به یه چهارتا اسکین و اینا ختم میشهاونوقته که من باقی بچه ها برای بسمل کردنت خدمت میرسیم
![]()