نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

Naughty Dog, probably the best developer in gaming industry in current time, is bringing Uncharted series to Playstation 4. A trailer or gameplay footage is almost confirmed to be showcased at E3 2014, there's no question mark on this. Fans will be waiting to see what Naughty Dog could have with a high end specs of gaming beast Playstation 4.
همه از Crash و TLG حرف می زنن! من فقط می‌خوام ببینم این لعنتیا با سخت افزار PS4 چی کار دارن می کنن! از E3 فقط یه نمایش in-game از Uncharted می خوام. همین برام کافیه:|!

...So just bring it Naughty Dog, my body is ready

همه از Crash و TLG حرف می زنن! من فقط می‌خوام ببینم این لعنتیا با سخت افزار PS4 چی کار دارن می کنن! از E3 فقط یه نمایش in-game از Uncharted می خوام. همین برام کافیه:|!

...So just bring it Naughty Dog, my body is ready
وقتی داشتم یکی دو سال پیش انیمیشن ماجراجویی های تن تن رو می دیدم ( چون از لحاظ بصری و برخی لوکیشنها خیلی شبیه آنچارتد 3 بود!) با خودم می گفتم یعنی امکانش هست آنچارتد بعدی در این حد جلوه های بصری داشته باشه ولی حالا با دیدن امثال the order و the witcher3 با خودم میگم چه کم توقع بودم اون موقع! باید چیزی فراتر از اون باشه:d
حالا به فرض محال فک کنیم که تو تعداد بازی ها و کیفیتشون به مایکرو ببازیم ولی مطمئنم تو زمینه ی گرافیکی با اختلاف جلوتریم! نسل جدید رو ما بهتر نشون می دیدم!:d

سونی پلتفرمر خوب کم داره؟ وات دِ فاز؟!:-o

از پاپیتر بگیر تا LBP و جک و رچت و ... همه پلتفرمر هستند

من منظورم رو کامل نرسوندم، منظورم پلتفرمر سه بعدی خیلی خوب در حد Marioهای نسل قبل و جدید بود. در ضمن پاپیتر و LBP دو بعدی هستن ولی کرش از همون اول سه بعدی بوده و برای همین با ماریو مقایسش کردم. Jak هم که توی نسل قبل نبودش و مربوط میشه به دو نسل قبل.

من منظورم رو کامل نرسوندم، منظورم پلتفرمر سه بعدی خیلی خوب در حد Marioهای نسل قبل و جدید بود. در ضمن پاپیتر و LBP دو بعدی هستن ولی کرش از همون اول سه بعدی بوده و برای همین با ماریو مقایسش کردم. Jak هم که توی نسل قبل نبودش و مربوط میشه به دو نسل قبل.
رچت و کلنک!
اسلای کووووووووپر :x
همین دو تا بنظرم پلتفرمر های خیلی خوبی بودن!
نینتندو بیشتر داره چون کلا تمرکز بیشترش رو اون سبکه و تو بقیه زمینه ها هم اونا کم دارن! مایکرو هم که هیچی ولش :d

دوستان کرش توی اون عکس تریلر لانچ PS4 هم اینقدر واضح بود؟

Crash-Revival-1024x575.jpg
انقدر واضح نه! ولی واضح بود! :d

این عکسه که انقدر واضح میباشد،از پشت صحنه میباشد! :d
حالا هی بگید توهمه! :| به خدا آخرش میرسیم به کرم ریزی از طرف سونی اگر معرفی نشه! وگرنه هیچی از این واضح تر نمیشه دیگه:|

کنسل شده/نشده شایعه ست. همه چیز تا وقتی که سونی تایید رسمی کنه شایعه ست.

اینقدر هم خودتون رو با کرش‌کرش‌کرش کرش اینجا کرش اونجا هایپ نکنید. Epic Fail شدنتون به جهنم (:دی) گزک میدید دسته 4 تا بیجنبه بعداً ولکنتون نیست آ !. از ما گفتن بود.

حالا هی بگید توهمه! :| به خدا آخرش میرسیم به کرم ریزی از طرف سونی اگر معرفی نشه! وگرنه هیچی از این واضح تر نمیشه دیگه:|
نکته ی دیگه ای که هیچ کی بش اشاره سطل اشغال (اکتیویژن) هست که کرش ازش میاد بیرون !:d

آخرش میبینی برای بازار گرمی کنفرانس بوده و به یه چهارتا اسکین و اینا ختم میشه :دی اونوقته که من باقی بچه ها برای بسمل کردنت خدمت میرسیم :دی

من کنجکاوم بدونم چی شد که اکتیویژن مالک آی پی کرش شد؟ داستانش چیه؟
داستانش اینه که 4 تا کرش ناتی داگ + کرش بش ناشرش سونی بود ولی IP برا یونیورسال بود , هر چند که سونی سازنده ی بازی یعنی ناتی داگو خرید ولی یونیورسال IP کرش رو نداد و خودش ادامه داد بازی رو و بعدش هم از قصد فروخت تا دست به دست شد و رسید به اکتی تا اکتی هم دیگه کاره IP رو به اینجا برسونه

آخرش میبینی برای بازار گرمی کنفرانس بوده و به یه چهارتا اسکین و اینا ختم میشه :دی اونوقته که من باقی بچه ها برای بسمل کردنت خدمت میرسیم :دی
اینجا به یک نکته ای میرسیم! اگر قرار بود فقط به 4تا اسکین و اینا ختم بشه،اون 2تا تابلوی بالایی چی بودن! >:)
تابلوهای راهنمایی رانندگی،از یک تابلو تشکیل میشن!!! پس فقط باید یکی باشه! >:)

ملت سوژه میخوان؟ >:) بگو بعد از کنفرانس بیان اینجا! >:) سلام داریم خدمتشون! سوژه هم داریم ازشون! >:)

من که به شدت منتظر ساخت یه بازی با حال و هوای Crash 2 هستم:dخسته شدم از بس کشتم و ترکوندمو له کردم.این کودک درون بیچاره هم یکمی غذا نیاز داره:dیچیزی که کلی مرحله مخفی داشته باشه و خنده دارو باحال باشه.هنوز ابرو بالا انداختن Crash رو یادم نرفته زمانی که میخواست سوار Polar Bear بشه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or