نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

4تا آی پی تکراری که سازندشم عوضیه +کینکت گیم این حرفا رو نداره!
داش من انحصاری های سونی اونقدر خوب هستند که لازم نباشه واسه اثبات این موضوع الکی انحصاری های ماکرو رو ترول کنی . با این کارت فقط وجه فن های سونی رو خراب میکنی ;)

خوب خیالم راحت شد Crash ـی در کار نیست سونی زحمت کشیده تونسته Activision رو راضی کنه بتونه از Crash تو PS All Stars 2 استفاده کنه ...
GG هم بازیشون برای نمایش اماده نیست
Bend هم بازیشون ترسناکه و Syphon F نیست ...
Mm هم گفتن حضور ندارن
GT7 هم که نمیتوه باشه واسه Driveclub بده ! از Driveclub هم که من بدم میاد ...
TLG هم کنسل شده
SM هم که بازیشون اشغال بوده کنسل شده
یه Uncharted و Order میمونه + مورفیوس + امار فروش + Destiny که از وقتی از پناه حق خارج شده بازیشون جالب نیست + Assassin's Creed + BF: Hardline ...
بیخودی سه شنبه مرخصی گرفتم :| :(

خوب خیالم راحت شد Crash ـی در کار نیست سونی زحمت کشیده تونسته Activision رو راضی کنه بتونه از Crash تو PS All Stars 2 استفاده کنه ...
GG هم بازیشون برای نمایش اماده نیست
Bend هم بازیشون ترسناکه و Syphon F نیست ...
Mm هم گفتن حضور ندارن
GT7 هم که نمیتوه باشه واسه Driveclub بده ! از Driveclub هم که من بدم میاد ...
TLG هم کنسل شده
SM هم که بازیشون اشغال بوده کنسل شده
یه Uncharted و Order میمونه + مورفیوس + امار فروش + Destiny که از وقتی از پناه حق خارج شده بازیشون جالب نیست + Assassin's Creed + BF: Hardline ...
بیخودی سه شنبه مرخصی گرفتم :| :(

دفعه آخرت باشه از این حرفا بزنیا

i9abmcmbwvw1mr18jue3.gif

:d

من مي ترسم سوني اخرش همه مون رو ترول كنه و وِري اولترا سوپر اَدونس اپيك فِيل بشيم :|:d

((ستاد هايپ زدايي مقيم احسان نوكتيس :d))

The Last Game Of World فکر می کنم اسم بهتری باشه با این داستانی که فقط برای اومدن یه تریلر 5 دقیقه ای داره این بازی ! :دی

در مورد بازی
Eight Days واقعاً در زمان خودش که معرفی شد گرافیک فوق العاده ای داشت و من با بدبختی با اینترنت دیال آپ تریلرش رو گرفتم و مطمئن بودم اگه کنسل نمیشد اونقدر خوب بود که تا الان حداقل 3 نسخه جدید ازش به بازار اومده بود، از اونجایی که هر آدمی باهوشی در بعضی از مواقع خیلی احمقانه رفتار می کنه، سونی هم از این قاعده مستثنی نیست ..

سه شنبه صبح ساعت 5:30 !!! :|:|:|

دقيق و خودموني و عاميانه بخوايم بگيم ميشه :

دوشنبه كه فرداست !!! بعد از ساعت 12 شب دوشنبه يعني امشب نه فردا شب ! يعني ساعت 5:30 فردا نه پس فردا !
يعني حدود 34 ساعت ديگه مونده تا كنفرانس !

اقا مورد ديگه ايي هست ؟:|

بابا فکر کراش رو از سرتون در بیارید این بازی معرفی نمیشه

خداییش ND حیفه وقتشو بذاره روی این بازی نه که بد باشه نه ولی خب یه IP جدید در حد TLOU خیلی بهتر از کراشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or