نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

بابا فکر کراش رو از سرتون در بیارید این بازی معرفی نمیشه

خداییش ND حیفه وقتشو بذاره روی این بازی نه که بد باشه نه ولی خب یه IP جدید در حد TLOU خیلی بهتر از کراشه

Crash > TLOU > U 1,2,3 > JACK
:|

الان دارن آنچارتد می سازن از یه طرفم قطعاً یه تلوی دیگه خواهیم داشت (حالا :| یا :دی) شما یه درصد فکر کن اینا به این زودی برن سراغ ip جدید ! :دی

بابا فکر کراش رو از سرتون در بیارید این بازی معرفی نمیشه

خداییش ND حیفه وقتشو بذاره روی این بازی نه که بد باشه نه ولی خب یه IP جدید در حد TLOU خیلی بهتر از کراشه

وضعیت U4 که مشخصه،اما اگر قرار باشه بازی دومی هم ناتی داگ در دست ساخت داشته باشه امیدوارم اون بازی دوم (که خود نیل هم تایید کرده) فقط و فقط CRASH باشه و نه چیزی دیگه چون من یکی رو خیلی هیجان زده میکنه حتی بیشتر از معرفی TLOU 2 چون خدا وکیلی کراش لیاقت یک ناشر و سازنده عالی رو داره نه کسانی چون Activision...

در ضمن این رو هم فقط سازنده سابقش میتونه دوباره محبوب کنه (ناتی داگ) اصن مدیامولکول غلط میکنه دست به کراش بزنه،باید بره LBP 3 و یا یک IP جدید خلق کنه و کراش رو بسپاره دست اوستاش

خوب خیالم راحت شد Crash ـی در کار نیست سونی زحمت کشیده تونسته Activision رو راضی کنه بتونه از Crash تو PS All Stars 2 استفاده کنه ...
GG هم بازیشون برای نمایش اماده نیست
Bend هم بازیشون ترسناکه و Syphon F نیست ...
Mm هم گفتن حضور ندارن
GT7 هم که نمیتوه باشه واسه Driveclub بده ! از Driveclub هم که من بدم میاد ...
TLG هم کنسل شده
SM هم که بازیشون اشغال بوده کنسل شده
یه Uncharted و Order میمونه + مورفیوس + امار فروش + Destiny که از وقتی از پناه حق خارج شده بازیشون جالب نیست + Assassin's Creed + BF: Hardline ...
بیخودی سه شنبه مرخصی گرفتم :| :(
بنده هم با كلي كار ، سه شنبه رو مرخصي گرفتم اميدوارم ارزششو داشته باشه:d

VIP حضور من در E3 امسال صادر شد!!

البته VIP مخصوص E3 App که سونی دیروز پریروز برای PS4 منتشرش کرد:d (منو چه به رفتن به آمریکا!!)

App جالبی هست،بخشهای مختلفی از برنامه های سونی برای E3 رو هم در بر داره که با شروع مراسم جذابیتش رو نشون میده

دو تصویر از محیط برنامه براتون گرفتم ببینید:

:bighug:
من که باورم نمیشه 1 روز مونده :bighug:
4 هفته از تاپیک میگذره و 221 صفحه بافتیم فقط برای چنین روزی :bighug:

oq7t9cgtve9ctra1i80k.jpg
اگه یک سر به بازیسنتر میومد تاریخ برگزاری کنفرانسو به همین امشب موکول میکرد >:d
پ.ن : و زودتر معلوم میشد امیر آکیبابن میشه یا من آواتارم عوض میشه >:d :دی
ممکنه من بن بشم،ولی تو هم آواتار رو عوض کنی!​

nope :| اگه قراره اونجوری باشه منم شرط گاد آف وار ریمیک رو بر میدارم :-" ( :-" ) :دی

آخرین ویرایش:
اگه یک سر به بازیسنتر میومد تاریخ برگزاری کنفرانسو به همین امشب موکول میکرد >:d
پ.ن : و زودتر معلوم میشد امیر آکیبابن میشه یا من آواتارم عوض میشه >:d :دی
ممکنه من بن بشم،ولی تو هم آواتار رو عوض کنی! >:)

دوستان روزه بگیرین ایشالا سحرگاه سه شنبه با هم همینجا سحری میزنیم تو رگ..:d

اقا نامرده کسی اگه خبری از هر کدوم از بازی ها شد چه کرش چه TLG یا ای پی جدید وسط کنفرانس بیاد تایپک بزنه بذارید

حواسمون به کنفرانس باشه:|:d

پ.ن:در ضمن دوستان عزیزی که قراره بن بشن بهتره مثل برق یا خودشون BC نیان یا سریع در خواست بن شدن بکنن

بعد E3 اگه خبری از اون هایپای جانم به قربانتی که راه انداختن نشد>:):d

سایت : playstation.greatnessawaits.com افتتحاح شده و یه تیتر جالب با 6 تا کلو داره:

E3 is the biggest gaming event of the year, and to celebrate we've hidden secrets in some of the biggest new game videos from E3

سر تیتر سایت تو حلقم :d

مشکلی نیست،آقایون در همون زمان برگزاری یه سر به بازی سنتر بزنن اسرار درون اون بازیها که هیچ،اسرار هفت جد و آبادشونم این بچه ها میکشن بیرون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or