[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
پس 4 ساعت دیگه کنفزانس کیه
بابا فکر کراش رو از سرتون در بیارید این بازی معرفی نمیشه
خداییش ND حیفه وقتشو بذاره روی این بازی نه که بد باشه نه ولی خب یه IP جدید در حد TLOU خیلی بهتر از کراشه
بابا فکر کراش رو از سرتون در بیارید این بازی معرفی نمیشه
خداییش ND حیفه وقتشو بذاره روی این بازی نه که بد باشه نه ولی خب یه IP جدید در حد TLOU خیلی بهتر از کراشه
بنده هم با كلي كار ، سه شنبه رو مرخصي گرفتم اميدوارم ارزششو داشته باشه:dخوب خیالم راحت شد Crash ـی در کار نیست سونی زحمت کشیده تونسته Activision رو راضی کنه بتونه از Crash تو PS All Stars 2 استفاده کنه ...
GG هم بازیشون برای نمایش اماده نیست
Bend هم بازیشون ترسناکه و Syphon F نیست ...
Mm هم گفتن حضور ندارن
GT7 هم که نمیتوه باشه واسه Driveclub بده ! از Driveclub هم که من بدم میاد ...
TLG هم کنسل شده
SM هم که بازیشون اشغال بوده کنسل شده
یه Uncharted و Order میمونه + مورفیوس + امار فروش + Destiny که از وقتی از پناه حق خارج شده بازیشون جالب نیست + Assassin's Creed + BF: Hardline ...
بیخودی سه شنبه مرخصی گرفتم
E3 is the biggest gaming event of the year, and to celebrate we've hidden secrets in some of the biggest new game videos from E3
اگه یک سر به بازیسنتر میومد تاریخ برگزاری کنفرانسو به همین امشب موکول میکرد >:d:bighug:
من که باورم نمیشه 1 روز مونده :bighug:
4 هفته از تاپیک میگذره و 221 صفحه بافتیم فقط برای چنین روزی :bighug:
ممکنه من بن بشم،ولی تو هم آواتار رو عوض کنی!
ممکنه من بن بشم،ولی تو هم آواتار رو عوض کنی!اگه یک سر به بازیسنتر میومد تاریخ برگزاری کنفرانسو به همین امشب موکول میکرد >:d
پ.ن : و زودتر معلوم میشد امیر آکیبابن میشه یا من آواتارم عوض میشه >:d
میگم شاید بازیسنتر مراسمی چیزی برا امشب ترتیب داده. :d شاید میخوان از یه بازی رونمایی کنن یا یه pre-show ترتیب دادن.:d
سایت : playstation.greatnessawaits.com افتتحاح شده و یه تیتر جالب با 6 تا کلو داره:
E3 is the biggest gaming event of the year, and to celebrate we've hidden secrets in some of the biggest new game videos from E3
سر تیتر سایت تو حلقم :d