نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

علی چند تا تا حالا لیست دادی؟! خسته نمیشی؟!:d
انی را که قرمز رنگ کردم نباشه خیلی غم انگیز هست!:(
به دو دلیل:
خب رفته رفته و با نزدیک شدن به ای 3 خیلی چیزا مشخص میشه و باید لیست هم تغییر کنه! تو لیستای قبلیم امثال mm و گوریلا گیمز و سانتا بودن ولی حالا که می دونیم نیستن خب باید لیست رو به روز رسانی کرد! از طرفی شایعه ی حضور بعضی استودیو ها مثل سونی بند قوت گرفته و یا مشخص شده مثلا بتلفیلد تو کنفرانس سونی نمایش داره و ...
دلیل دوم هم اینه که خب خیلی هیجان دارم برا این مراسم و روزی چندبار هر آنچه که احتمال رونمایی دارن رو برا خودم لیست میکنم و خب اینجا هم سایت گیمی و همه گیمر خب چه جایی بهتر از اینجا که لیستای مد نظرم رو بگم :d

Neil Druckman عصبانی میشود:d (حملات دوباره به ایشون آغاز شده) ایشونم خبرنگاران صنعت بازی رو به باد انتقاد گرفتن

“Internal sources” strike again!
I wonder if gaming journalists who actually work hard to confirm reports get offended by stuff like this.

و اینکه طبق گزارشات Resident Evil: Enhanced Veronica در E3 امسال معرفی میشه.

به گفته برخی از کاربران انجمن Capcom Unity وب سایت رزیدنت اویل دارای بخشی است که با نام Enhanced Veronica در آن وجود دارد

Resident-Evil-Enhanced-Veronica.jpg

Resident Evil: Enhanced Veronica to be Announced At E3 2014 – Report GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

میدونی آخه مشکل کار کجاست ... ممکنه REMAKE باشه طبق شایعه ای که توی بیشتر فرومها پیچیده .

اخه وقتی این همه RE خفن تر هست (مثل RE2) عجیبه که کپکام Veronica رو ریمیک کنه.

کجاش ضایع هست؟!
yahoo_1.gif
"ورونیکای پیشرفت کرده/ارتقا یافته"
ترول خورش خیلی بالاست! حماسه اون لوگوی RE6 و زرافه رو به یاد بیارید! اینم یه چیزی میشه مثل همون.

^^ اگه اشتباه نکنم کپکام گفته این فیکه. خداییش Enhanced Veronica دیگه خیلی اسم ضایعییه!

اتفاقن سابقه کپکام در این سری نشون میده که اسمش واقعی به نظر میاد!!الان جز اون نسخه های شماره دارش ببین کدوم یک اسم درست و حسابی داشتن تو نسخه های Spin Off!

الان که یه روز و خورده ای مونده به کنفرانس سونی امید من برای نمایش همه چیز به صفر رسیده و کلا آنتی هایپ شدم!:| الان بنظرم نمایش TLG و یا بازگشت کرش نتنها محتمل نیست, بلکه از محالاته! فقط من اینجوری دچار یاس شدم یا همه اینجورین؟:دی انگار دیمنترها ریختن تو این ترد!:دی کسی طلسم اکسپکتو پاترونیوم رو بلد نیست؟:دی

ماکان رو هم قراره جلو پای کراش قربونی کنن :biggrin1:

به من چه!:دی امیر و بهروز رو باید سر ببرن!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or