نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

فردا اينموقع در حالى كه تركشهاى كنفرانس ماكرو در تنمان فرو رفته خود را ريكاورى ميكنيم براى كنفرانس سوووونى :d
البته دو كنفرانس EA و Ubi رو نبايد از دست داد !

اینا همش بازی های سونی ِ ! اول دیدین هرچی می خوان نمایش بدن رو شده ( کراش، سایفون و TLG و .. ) بعد به این نتیجه رسیدن اینطوری که فایده نداره برگزاری همایش وقتی همه دارن در مورد سورپرایز های ما صحبت می کنن ! :دی در نتیجه گفتن چند روز قبل یه پولی میدیم به این خبرنگار ها یه سری شایعه روانه کنن بین گیمر ها که همه کاملاً نا امید بشن ! در نتیجه وقتی کنفرانس برگذار بشه همه از اوج نا امیدی به اوج هایپ و هیجان می رسن ! :دی اینطوری هم یه بار امیدوارن بعد نا امید میشن دوباره امیدوار و هیجان انگیر میشن :دی

البته به احتمال زیاد این حرفا دقیقاً مثل اینه که بری جلوی خودت به خودت امیدواری بدی و حرف بزنی !! :|:دی

الان که یه روز و خورده ای مونده به کنفرانس سونی امید من برای نمایش همه چیز به صفر رسیده و کلا آنتی هایپ شدم!:| الان بنظرم نمایش TLG و یا بازگشت کرش نتنها محتمل نیست, بلکه از محالاته! فقط من اینجوری دچار یاس شدم یا همه اینجورین؟:دی

همه همینجوری شدیم ماکان از اولم این هایپا الکی بود برای دلخوشی خودمون بود :دی من که از اول جوری دل خودمو برای نمایش دوباره crash صابون زدم که نگو نپرس ولی الان بقول خودت آنتی هایپ کامل شدم :( :دی

it's not Go'shaad Enough. (بروس خیلی گشادتر واستاده بود. کلی راه مونده تا بروس بشن اینا :دی)
اون دوستمون کنترلر رو چرا اونجا و اونطوری گرفته؟! :دی

اگه دقت کنی علامت قلبو درست کرده با دستش روی دسته :x دستشو قلب فرض کن ، دسته رو هم تیر... WE LOVE YOU Troy Baker

الان که یه روز و خورده ای مونده به کنفرانس سونی امید من برای نمایش همه چیز به صفر رسیده و کلا آنتی هایپ شدم!:| الان بنظرم نمایش TLG و یا بازگشت کرش نتنها محتمل نیست, بلکه از محالاته! فقط من اینجوری دچار یاس شدم یا همه اینجورین؟:دی انگار دیمنترها ریختن تو این ترد!:دی کسی طلسم اکسپکتو پاترونیوم رو بلد نیست؟:دی
این حالت طبیعیه!
تو دنیای فوتبال هم برا من همینطوره! وقتی که مثلا یک ماهی مونده به بازی تیم محبوبت تو فینال یک تورنمنت روحیه بالاست و قهرمانی رو خیلی نزدیک خودت می بینی ولی هی رفته رفته تا روز فینال اون اطمینان از قهرمانی کم رنگ کم رنگ میشه و روزای اخر استرس و ترس از شکست به اوج خودش می رسه!
این کنفرانس هم همینطوره هفته های قبل ماشالله چنان هایپ بچه ها بالا زده بود که اکثرا انتظار رو نمایی 7-8 تا آی پی داشتیم و هر کی هر چی به ذهنش می رسید رو لیست می کرد ولی حالا محدود شده به 2-3 تا بازی:d
باز هم شما رو بشارت می دم به یک کنفرانس با شکوه!:bighug:

همه همینجوری شدیم ماکان از اولم این هایپا الکی بود برای دلخوشی خودمون بود :دی من که از اول جوری دل خودمو برای نمایش دوباره crash صابون زدم که نگو نپرس ولی الان بقول خودت آنتی هایپ کامل شدم :( :دی
شایدم نشونه ...........ولش کن:d
Call me a pervert whatever

The Last Guardian является Xbox Один эксклюзивный. Каз Хираи мертв. Марк Черны рак. Activision представит Авария: Sony эпос не удалось. Sony продала PlayStation в Амазонке. Марк Черны рак.
В UC4, Елена умерла, Солли мертв, технически каждый мертвы, кроме Натана, кто умрет в конце. Я черный доска
ابنم از لیک های ما به پاس زحمات اون خبرنگاران روسی
پ.ن: دوستان این گوگل ترنسلیت افعال رو کلا حظف کرده، منظور از accident همون crash هستش، Helen هم همون النا خودمونه، کلا میدونید اینا همه ایستر اگ هستش

باز هم شما رو بشارت می دم به یک کنفرانس با شکوه!:bighug:

من شخصا نسبت به خود کنفرانس اصلا ناامید نیستم! یعنی ذره ای شک ندارم که سونی منفجر میکنه! سونی از لحظه اولی که شایعه معرفی PS4 توی نئو گف مطرح شد (بخاطر ان کنفرانس مشهور که بزرگترین ترد نئوگف هم بود) تا الان، برای هر قدمی که میخواد برداره برنامه داشته و حساب شده عمل کرده. نتیجش هم نابود کردن X1 و فروش بالای خودش بوده. در نتیجه من به صورت کامل به سونی و برنامه هاش در قبال PS4 ایمان دارم و مطمئن هستم مثل پارسال برای E3 برنامه حساب شده و ویژه ای دارن و با اینکه بی سر و صدا کار میکنن اما میدونن دارن چیکار میکنن! برعکس مایکروسافت که فقط الکی سر و صدا راه میندازه و آخرشم اپیک فیل میشه! مثل پارسال! (البته امسال دیگه جرات ندارن داستان پارسال رو تکرار کنن و فیل اسپنسر یه خطر در میون اظهار نوکرم چاکرم میکنه که به سرنوشت دان ماتریک دچار نشه!دی)

من مطمئن هستم نمایش سونی ویژه، خاص و ترکاندنی (:دی) خواهد بود. ناامیدیم درمورد معرفی کرش و TLG هست! خصوصا کرش که هفته پیش به معرفیش تو کنفرانس سونی ایمان داشتم اما الان برام یه شوخی بی مزه و اتفاق محال میاد!:| البته این داستان اخیر در مورد TLG و شایعات الکی مبنی بر کنسل شدنش منو نسبت به معرفی مجددش امیدوار کرده قشنگ! چون این داستانا میخوره از دم کار خود سونی باشه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or