[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
دمت گرم خیلی باحال بود!!!یاد یکی از تیکه های جدایی نادر از سیمین افتادم دیدم چقدر پتانسیل واسه گیف ساخته شدن از روش داره، دیگه این گیف رو همینطوری Just for fun طبق دیالوگهاشون سرهم کردم:d
9 ژوئن، 20 دقیقه مونده به کنفرانس، محفل Cerny، Andrew و Yoshida تو آشپزخونه ساختمان محل برگزای، واسه اینکه با این سکانس مچ بشن Yoshida و Andrew ناچاراً محجبه شدن:d
دانلود![]()
![]()
![]()
حجمش یخورده بالاست ولی کسی خواست دانلود کنه شاید خوشش اومد:d
حالا که یه نفر پیدا شده بذار شرایطو کامل کنممن شرط میبندم!
کل اینا دیگه؟ :d از الان بگم که اپیک فیل میشی(اون 3تا IP بزرگ،منظور IP جدید بزرگ مثل پارسال که tO بود یا کلا بزرگ؟ و انحصاری یا غیر انحصاری؟ :d )
نه دیگه من دان متریک رو برا خودم بیشتر گفتمخوب این شرط خوبیه!مخصوصا وقتی مثلا اگر کراش یا SF هم ازشون خبری بشه یا GOW ریبوت نشه! من میبرم
کلا شرایط خوبیه! :d
من پیشبینیه خاصی ندارم!اما میدونم این اتفاقاتی که میگی،نمیفته!
یعنی همش با هم نمیفته
![]()
آواتار هم هرچی میخوای بده،من آواتارهای مخصوص خود را دارم که بعد از باختت رونمایی میکنم!![]()
راستی اینجوری نمیشه که بگی اتفاقی که تو میگی نمیوفتهخوب این شرط خوبیه!مخصوصا وقتی مثلا اگر کراش یا SF هم ازشون خبری بشه یا GOW ریبوت نشه! من میبرم
کلا شرایط خوبیه! :d
من پیشبینیه خاصی ندارم!اما میدونم این اتفاقاتی که میگی،نمیفته!
یعنی همش با هم نمیفته
![]()
آواتار هم هرچی میخوای بده،من آواتارهای مخصوص خود را دارم که بعد از باختت رونمایی میکنم!![]()
راستی اینجوری نمیشه که بگی اتفاقی که تو میگی نمیوفتهحدس بزن د لامصب
![]()
![]()
یاد یکی از تیکه های جدایی نادر از سیمین افتادم دیدم چقدر پتانسیل واسه گیف ساخته شدن از روش داره، دیگه این گیف رو همینطوری Just for fun طبق دیالوگهاشون سرهم کردم:d
9 ژوئن، 20 دقیقه مونده به کنفرانس، محفل Cerny، Andrew و Yoshida تو آشپزخونه ساختمان محل برگزای، واسه اینکه با این سکانس مچ بشن Yoshida و Andrew ناچاراً محجبه شدن:d
دانلود![]()
![]()
![]()
منم که دارم میگم معرفی نمیشهیه هفته سر آواتار شرط میبندم که عمرا اگر Crash معرفی بشه.
حریف میطلبیم![]()
یاد یکی از تیکه های جدایی نادر از سیمین افتادم دیدم چقدر پتانسیل واسه گیف ساخته شدن از روش داره، دیگه این گیف رو همینطوری Just for fun طبق دیالوگهاشون سرهم کردم:d
دانلود![]()
![]()
![]()