نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

یاد یکی از تیکه های جدایی نادر از سیمین افتادم دیدم چقدر پتانسیل واسه گیف ساخته شدن از روش داره، دیگه این گیف رو همینطوری Just for fun طبق دیالوگهاشون سرهم کردم:d

9 ژوئن، 20 دقیقه مونده به کنفرانس، محفل Cerny، Andrew و Yoshida تو آشپزخونه ساختمان محل برگزای، واسه اینکه با این سکانس مچ بشن Yoshida و Andrew ناچاراً محجبه شدن:d

7bnl86z8rx83ej7is7kb.png

cwpkyr4eoux6ocbzl9s.png

2wp4f063hrr8t39v6xho.png
دانلود

حجمش یخورده بالاست ولی کسی خواست دانلود کنه شاید خوشش اومد:d
دمت گرم خیلی باحال بود!!! :دی اونجا که شهاب حسینی (Cerny!! :دی) میزنه تو سرش عالی بود! =))

من شرط میبندم! >:)
کل اینا دیگه؟ :d از الان بگم که اپیک فیل میشی:-" (اون 3تا IP بزرگ،منظور IP جدید بزرگ مثل پارسال که tO بود یا کلا بزرگ؟ و انحصاری یا غیر انحصاری؟ :d )
حالا که یه نفر پیدا شده بذار شرایطو کامل کنم :| سه تا بازیه انحصاری :دی 2 تا ادامه و یه آی پی جدید :دی کنفرانس اینجوریه که تریلر آنچارتد داریم - تریلر اوردر داریم - پراجکت بیست داریم ( یکی از اون 3 بازی که خوب هنوز نمیشه گفت آی پی جدیده یا ادامه دیمونز سوله :دی )- اون بازیایی که گفتم حضور ندارند و فقط به جاش مثلا یوشیدایی کسی میاد میگه ما چندتا از آی پی های قدیمیمونو خریدیم :دی ( و رو چرخه پلیستیشنمون تو یه وقتی وارد میکنیم :-" اونوقتم وقتی تعیین میشه که تکلیف AGENT معلوم شه :-" ) شرط هم سر آواتار DON MATTRICK :دی :دی به مدت یک ماه :| ( البته یه شرطی هم با یکی دیگه بستم :دی اگه اینو هم باختم ( :-s ) بعد اون عملیش میکنم بوکمارک کنید که بعدا زدم زیرش یاد آوری کنید :دی )
حالا حرف تو چیه امیر :دی تو میگی چه اتفاقی میوفته :دی ؟ من اگه چیزیو از قلم انداخته باشم میام میگم :-"

خوب این شرط خوبیه! >:) مخصوصا وقتی مثلا اگر کراش یا SF هم ازشون خبری بشه یا GOW ریبوت نشه! من میبرم:-" کلا شرایط خوبیه! :d
من پیشبینیه خاصی ندارم! :-" اما میدونم این اتفاقاتی که میگی،نمیفته! >:) یعنی همش با هم نمیفته:-"
آواتار هم هرچی میخوای بده،من آواتارهای مخصوص خود را دارم که بعد از باختت رونمایی میکنم! >:)

خوب این شرط خوبیه! >:) مخصوصا وقتی مثلا اگر کراش یا SF هم ازشون خبری بشه یا GOW ریبوت نشه! من میبرم:-" کلا شرایط خوبیه! :d
من پیشبینیه خاصی ندارم! :-" اما میدونم این اتفاقاتی که میگی،نمیفته! >:) یعنی همش با هم نمیفته:-"
آواتار هم هرچی میخوای بده،من آواتارهای مخصوص خود را دارم که بعد از باختت رونمایی میکنم! >:)
نه دیگه من دان متریک رو برا خودم بیشتر گفتم :| :دی عاقا اذیت نکنید :دی

راستی اینجوری نمیشه که بگی اتفاقی که تو میگی نمیوفته :دی حدس بزن د لامصب :| :دی

راستی اینجوری نمیشه که بگی اتفاقی که تو میگی نمیوفته :دی حدس بزن د لامصب :| :دی
>:) >:) >:)
تو سر گفته های خودت شرط بستی:-" من سر اتفاق نیفتادن گفته هات شرط میبندم! :d وگرنه چنین شرطی رو هیچکس نمیبره! مگر اینکه خود جناب کاز هیرای بخواد شرط ببنده که از برنامه ها خبر داره! :d >:)

کل رویداد حال و هوای uncharted خواهد داشت و کل نمایشها در e3 تحت الشعاع این بازی قرار خواهد گرفت :bighug:

سونی کنفرانس خودش را با این استارت خواهد زد . از همون اول کوبنده وارد خواهد شد

78359087078304860878.gif

عجب انیمیشن های نرمی داره

یاد یکی از تیکه های جدایی نادر از سیمین افتادم دیدم چقدر پتانسیل واسه گیف ساخته شدن از روش داره، دیگه این گیف رو همینطوری Just for fun طبق دیالوگهاشون سرهم کردم:d

9 ژوئن، 20 دقیقه مونده به کنفرانس، محفل Cerny، Andrew و Yoshida تو آشپزخونه ساختمان محل برگزای، واسه اینکه با این سکانس مچ بشن Yoshida و Andrew ناچاراً محجبه شدن:d

7bnl86z8rx83ej7is7kb.png

cwpkyr4eoux6ocbzl9s.png

2wp4f063hrr8t39v6xho.png
دانلود

وحید دهنت سرویس ! :d خیلی باحال بود ! :d از خنده ترکیدم..لول !
جالب ترین قسمت ـش اونجا بود که Cerny عصبانی ـیه و به Andrew میگه : "اندرو تو بکش بیرون..." =)) یعنی مردم از خنده.. اندرو با اون صمت ـش...=)) طفلکی یوشیدا، هر چی کاسه کوزه بود، سرش شیکوندن...:d
===============
این قطار سریع السیر هم که ُپر که چه عرض کنم، شده شبیه این قطار های داخل بَمبَئی ! :d اون بچه های بالا از قطار نیفتن پایین خیلی خوبه ! :d

آخرین ویرایش:
من کاری به این حرفها ندارم...

من اینجا مواضعم رو اعلام کنم که اگر TLG تو کنفرانس نباشه از سال دیگه قلم دست کسی که هایپ بی خودی کنه رو خورد می کنم:-w

اما وضعیت با شروع E3 یه چیزی می شه تو این مایه ها:

7bnl86z8rx83ej7is7kb.png

cwpkyr4eoux6ocbzl9s.png

2wp4f063hrr8t39v6xho.png
دانلود

وحید بترکی عالی بود :))=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or