نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

توی کنفرانس E3 Sony 2014 منتظر اینا هستم:

1. GOD OF WAR IV
2.عنوان open world شرکت گوریلا
3.Uncharted 4
4.عنوان جدید David Cage به همراه کالکشن ارتقاء یافته بازیهاش روی PS4
5.Onimusha 6
6.half life 3
7.نسخه نسل بعدی GTA V با گرافیک وحدشناک و 1080P " 60FPS روی PS4
8.نسخه جدید Syphon F'ilter
9. The Last Guardian 2 lol
10.The Order:1886
11.AGENT
12.Resident Evil 7 جهت تنفس و رفع خستگی و ایجاد وقت " جهت آوردن سری دوم آجیل برای ادامه مراسم

13.پروژه جدید N@ughty Dog
14.عنوان 3D استودیوی Media Molecule
15.Red Dead Redemtion 2
16.Final Fantasy XV
17.The Evil Within
18.RIME
19.the last of us : remastered
20.Shenmue III
21.Project Beast
22.Fallout 4
23.MGS:TPP
24.B:AN
25.PS4 با قیمت 300$
26.انحصاری شدن GTA 6 روی PS4
27.The Last Of Us 2
28.عنوان انحصاری Ninja Theory
29.The Getaway III
30.Medievil
31.Genji
32.Ratchet
33.Crash Bandicoot هم باشه بد نیست:d

در پایان امیدم آرزوست

منم همینطور! :دی
دیگه اونقدر لیستای الکی پلکی دادن که به صورت فجیعی دور از ذهنه! بسه دیگه!

اقا چقدر شایعه در مورد GOW IV زیاد شده تو فروم های خارجی همه دارن در این مورد بحث میکنن

یه جورایی دارم باور میکنم GOW IV تو E3 هست..یا ابوالفضل خدا به خیر کنه کریتوس میخواد به خاک و خون بکشه:d

- - -ویرایش - - -

KO کردن مایکرو..شاید دیده باشین ولی بد نیست:

http://i.imgur.com/M2ACGl5.gif

http://24.media.tumblr.com/b1fb803ef760a78ea3494f23616c6593/tumblr_moheydxrYQ1rwmm41o4_400.gif

خب قطار اول پر شد :دی این قطار دوم و آخره :دی

52730236469237434715.jpg

همراه با کن کوتاراگی، اندرو هاوس و البته کاز :دی به درخواست بهروز به جای قطار استیم پانک از قطار فضایی استفاده کردم :دی

خب قطار اول پر شد :دی این قطار دوم و آخره :دی

52730236469237434715.jpg

همراه با کن کوتاراگی، اندرو هاوس و البته کاز :دی به درخواست بهروز به جای قطار استیم پانک از قطار فضایی استفاده کردم :دی
من ر راننده بزار همه با هم بریم تو سیاه چاله های هایپ:d

CHOO CHOO!

ALL ABOARD! :d

08669292107036599330.jpg
آقا فقط قربون دستت ی چک کن ببین از این افراد تبر بدست یا دره پرت شو کنارمن نباشه من روحیم با این چیزا سازگار نیس:d

پ.ن: دوستان برای معرفی شدن یا نشدن بازی ها شرط میبندیم سر آواتار پیشنهادات خود را ارسال نمایید:d

اقا من این عکسو ب تازگی دیدم!! امکان فیک بودنش هست (ب علت واچ داگز) ولی در عوض خیلی لیک شده می زنه!!

37752333563355828736.jpg

اگه اینجوره نه ماکرو و نه سونی ip جدید ندارن و این که انچارتد جدید تریلر گیم پلیش رو شاهد نخواهیم بود و نکته بعدی اینه که اسم انچارتد جدید : ​The Sunked Blade

تریلر گیم پلی 1886 هم عالیه.
فکر کنم هر دو عالی عمل خواهند کرد
|
|سونی با 1886 و انچارتد جدید و گاد اف وار جدید
|
|ماکرو با هورایزن جدید و هیلو و گیرز و کوانتوم بریک!!

prince 78
حالا همچین میگی ip جدید نداره که...
همان انچارتد 4 و the order برای رقبا کافی هست. رقبا (رقبا؟!!!!=))) را به خاک و خون میکشیم!:d
تازه داداش THE LAST GUARDIAN اثر استاد فامیتو ادا را هم که نشان بدهند سالن منفجر میشود.=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>

آخرین ویرایش:
prince 78
حالا همچین میگی ip جدید نداره که...
همان انچارتد 4 و the order برای رقبا کافی هست. رقبا (رقبا؟!!!!=))) را به خاک و خون میکشیم!:d

اتفاقا من اصلا منظور بدی نداشتم. ولی خوب داشتن یک ip جدید بهتر از نداشتنشه (هرچند زیاد از حد شدنش بده)

من با حرفت مخالفم . دوست دارم هم ماکرو و هم سونی نمایش فوق العاده ای داشته باشن (که اگر یکی از همین لیست های لیک شده درست باشه قطعا دارن). بیشتر دوست دارم رقابت سرسخت باشه و سخت بشه گفت این بهتره و اون بدتره!! اگر این لیست درست باشه قطعا رقابت سرسختی خواهد بود وخصوصا که سونی با دستپخت جدید ناتیداگ و سانتا و ردی ات داون میاد و ماکرو هم با نسخه جدید بازی های بزرگی مثل فورزا یا هیلو و گیرز و مخصوصا کوانتوم بریک.

من بشخصه از همه بیشتر منتظر انچارتد 4 در سونی و هورایزن 2 و کوانتوم بریک در ماکرو هستم! بشدت

اتفاقا من اصلا منظور بدی نداشتم. ولی خوب داشتن یک ip جدید بهتر از نداشتنشه (هرچند زیاد از حد شدنش بده)

من با حرفت مخالفم . دوست دارم هم ماکرو و هم سونی نمایش فوق العاده ای داشته باشن (که اگر یکی از همین لیست های لیک شده درست باشه قطعا دارن). بیشتر دوست دارم رقابت سرسخت باشه و سخت بشه گفت این بهتره و اون بدتره!! اگر این لیست درست باشه قطعا رقابت سرسختی خواهد بود وخصوصا که سونی با دستپخت جدید ناتیداگ و سانتا و ردی ات داون میاد و ماکرو هم با نسخه جدید بازی های بزرگی مثل فورزا یا هیلو و گیرز و مخصوصا کوانتوم بریک.

من بشخصه از همه بیشتر منتظر انچارتد 4 در سونی و هورایزن 2 و کوانتوم بریک در ماکرو هستم! بشدت
منم با تو مخالفم. چون من فقط منتظر بازی های سونی و اثر هنرمند بزرگ شینجی میکامی هستم:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or