[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
توی کنفرانس E3 Sony 2014 منتظر اینا هستم:
1. GOD OF WAR IV
2.عنوان open world شرکت گوریلا
3.Uncharted 4
4.عنوان جدید David Cage به همراه کالکشن ارتقاء یافته بازیهاش روی PS4
5.Onimusha 6
6.half life 3
7.نسخه نسل بعدی GTA V با گرافیک وحدشناک و 1080P " 60FPS روی PS4
8.نسخه جدید Syphon F'ilter
9. The Last Guardian 2 lol
10.The Order:1886
11.AGENT
12.Resident Evil 7 جهت تنفس و رفع خستگی و ایجاد وقت " جهت آوردن سری دوم آجیل برای ادامه مراسم
13.پروژه جدید N@ughty Dog
14.عنوان 3D استودیوی Media Molecule
15.Red Dead Redemtion 2
16.Final Fantasy XV
17.The Evil Within
18.RIME
19.the last of us : remastered
20.Shenmue III
21.Project Beast
22.Fallout 4
23.MGS:TPP
24.B:AN
25.PS4 با قیمت 300$
26.انحصاری شدن GTA 6 روی PS4
27.The Last Of Us 2
28.عنوان انحصاری Ninja Theory
29.The Getaway III
30.Medievil
31.Genji
32.Ratchet
33.Crash Bandicoot هم باشه بد نیست:d
در پایان امیدم آرزوست
25.PS4 با قیمت 300$
صندلی کناره لوکوموتیورآن به من رسید، اونم بالای سره کاز !!! مچکرمCHOO CHOO!
ALL ABOARD! :d
![]()
خب قطار اول پر شداین قطار دوم و آخره
![]()
همراه با کن کوتاراگی، اندرو هاوس و البته کازبه درخواست بهروز به جای قطار استیم پانک از قطار فضایی استفاده کردم
![]()
من ر راننده بزار همه با هم بریم تو سیاه چاله های هایپ:dخب قطار اول پر شداین قطار دوم و آخره
![]()
همراه با کن کوتاراگی، اندرو هاوس و البته کازبه درخواست بهروز به جای قطار استیم پانک از قطار فضایی استفاده کردم
![]()
آقا فقط قربون دستت ی چک کن ببین از این افراد تبر بدست یا دره پرت شو کنارمن نباشه من روحیم با این چیزا سازگار نیس:dCHOO CHOO!
ALL ABOARD! :d
![]()
prince 78
حالا همچین میگی ip جدید نداره که...
همان انچارتد 4 و the order برای رقبا کافی هست. رقبا (رقبا؟!!!!) را به خاک و خون میکشیم!:d
منم با تو مخالفم. چون من فقط منتظر بازی های سونی و اثر هنرمند بزرگ شینجی میکامی هستم:bighug:اتفاقا من اصلا منظور بدی نداشتم. ولی خوب داشتن یک ip جدید بهتر از نداشتنشه (هرچند زیاد از حد شدنش بده)
من با حرفت مخالفم . دوست دارم هم ماکرو و هم سونی نمایش فوق العاده ای داشته باشن (که اگر یکی از همین لیست های لیک شده درست باشه قطعا دارن). بیشتر دوست دارم رقابت سرسخت باشه و سخت بشه گفت این بهتره و اون بدتره!! اگر این لیست درست باشه قطعا رقابت سرسختی خواهد بود وخصوصا که سونی با دستپخت جدید ناتیداگ و سانتا و ردی ات داون میاد و ماکرو هم با نسخه جدید بازی های بزرگی مثل فورزا یا هیلو و گیرز و مخصوصا کوانتوم بریک.
من بشخصه از همه بیشتر منتظر انچارتد 4 در سونی و هورایزن 2 و کوانتوم بریک در ماکرو هستم! بشدت