نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

93048585219702690260.jpg

در اینکه tlou پرافتخارترین بازی تاریخه و جویل هم از محبوبترین شخصیت ها و بهترین های دنیای گیم هستش شکی نیست .

اما یک کاراکتری که بتونه فقط با 2 تا دمو تا این حد محبوب باشه هم بزرگه و هم قابل احترام :bighug: و کاره به مراتب سخت تری هستش .

عاشق این سر گالاهاد هستم :x

نمیدونم چرا امروز شدید فاز the order 1886 گرفتم :|
:|

اینم واسه خارج از گود امشب :d

77316964093271572542.jpg

آخرین ویرایش:
لیست منطقی به نظر میرسه...
این gow4 دیگه فکر کنم واقعیه!!!این چند روزه ازش زیاد شایعه شنیدیم!!!
یادمه سال پیش قبل مراسم یه نفر از سانتا مونیکا گفته بود که شاید با یه جعبه پاندورا بریم سر مراسم!!!
یعنی اگه معرفی بشه من هیچ آرزویی ندارم

مرتضی میگم ما ردیف بالایی ها یکم برامون خطرناک نیست؟:d
سرمون به جایی نخوره؟:d
این بنده خدا هم که داره میافته از قطار پایین :d

کجا داره میفته پایین ؟؟؟ ایشون کمک راننده هستن:dفکر کنم ما باید حواسمون باشه نیفتیم :d وقتی قطار شروع کرد به راه رفتن دست هم ر بگیرید:d

New GOD OF WAR
:o

No The Last Gaurdian
:-o:-o8-|

-----------

ولی در کل بنظرم فیک هست چون یجورایی هم عاقلانه هست و هم نیست !‌ :d

---------

{راستی بچه ها یک خبر : من کلا این هفته و هفته ی بعد امتحان نهایی دارم با این تاپیک وقتی در لپتاب رو میبندم انقدر با انرژی درس میخونم که 3 تا امتحانم رو تا حالا خوب دادم ! واقعا دمه بچه های این تاپیک که فعالیت میکنن گرم .}

:bighug:

================

به به عجب تاپیکی :دی

این گیف رو ببینید شاهکاره بهترین گیف هایپی بود که تا بحال دیدم :دی انقدر که با این گیف هایپ شدم با 100 تا شایعه قیل E3 هایپ نشدم :دی

ما هم همسفر هستیم ها :) ولی من با قطار حال نمیکنم وایمیستم لب جاده با شخصی میام :دی:-"

وای تو روحت پاشیدم از خنده
آقای صاحب قطار اسمت هم نمیدونم دمت گرم منو حسام رو جای خوبی گذاشتی بغل نیل نبود بغل رفیقش گذاشتی دمت گرم
حسام میگم حواست باشه تا آخر مسیر این سرنی رو مخش رو بزنیم شماره نیل رو ازش بگیریم و مجبورش کنیم واسه ps4 هاروست مون بسازه اگر هم گوش نکرد خودت که بهتر میدونی میریم تو کار شکنجه روحی و ...

حسام میگم حواست باشه تا آخر مسیر این سرنی رو مخش رو بزنیم شماره نیل رو ازش بگیریم و مجبورش کنیم واسه ps4 هاروست مون بسازه اگر هم گوش نکرد خودت که بهتر میدونی میریم تو کار شکنجه روحی و ...
اشکان شکنجه روحی روی نیل جوابگو نیست :d من راه بهتری دارم

41087591921216953520.jpg

لامصب بعد از دیدن این صحنه دوس دارم یه نفرو اینجوری شکنجه کنم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or