نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آقا چه خبره اینجا ؟!! با اینکه نمیدونم اما :
در هر صورت منم به عنوان راننده قطار تو کابین اول حساب کنید ، تا شما رو به سوی دره هدایت کنم !! =))
موش بخوردتون ! :d

در همین حد باشه خوبه! :d استقبال هم میشه! :d
اما اگر بخوان یکی رو بیارن اونجا بشینه یه چیزی بازی کنه،ما نیز مثل .... بشینیم نگاش کنیم،رسما خواب آورترین بخش نمایش میشه! :| یه چیزی بدتر از گلف و بسکتبال با Move ! :-"

دقیقا این چیزیه که اصلا نمیتونه نمایش خاصی داشته باشه تا وقتی اون ماسماسک رو نذاری رو سر مبارک :دی تنها راهش اینه که قیمت خوبی داشته باشه که مردم برن سمتش ! امیدوارم بازیهاش هم مختص خودش نباشه !

جای خالی باندراس و TLG حس می شد :دی اضافه شدن :دی

96874097388984086578.jpg

پ.ن: قطار بعدی باید Space Train باشه! :| :biggrin1:
میخواستم قطار دوم رو فضایی کنم اما عکس مناسب پیدا نشد! :| عکس خوب پیدا کردی بهم بده :دی

لطفا یک بلیط برای من :">:d

اگر مقدوره در کنار حضرت neil باشه :d

آقا یه بلیط به ما بدین اونور حضرت نیل دراکمن
یعنی من اینور حسام اونور نیل وسط باشه

آقا ما نیل نداریم اینجا :دی گذاشتمتون کنار سرنی :دی

بنظر من انتظاراتونو پایین بیارید که اپیک فیل نشیم :دی ( فردا میشینن میگن کنفرانستون هیچی نداشت جز 4 تا ایندی 8-| )

NothingStopsThisTrain.gif :دی

من رو بذارین بغل دست کایزرشوزه ، چون احتمال معرفیـه فال آوت 4 هست ! یک فروند چلوکباب :shrewd: :d

(تقریبا) انجام شد :دی

اقا من یه کوپه درجه یک (1st Class) میخوام :دی.

گذاشتمت روی پنجره قطار تا E3 از هایپ کباب بشی :دی

- - -ویرایش - - -

آقا میشه این قضیه قطار تمام کنید ؟

چیه آخه ؟ مگه بچه شدین یه کنفرانسه دیگه هی این میاد میگه من میخوام سوار شم اون میگه من میخوام سوار شم .:|

میدونم دیگه بعد E3 ما باید حال گرفته شما رو جمع کنیم .:| مثل هر سال همینه .:d

88169752238761023667.jpg

دمت گرم اگه بچه های گروه Team Ico هم بودن همرو بریز تو یه کوپه منم بنداز همونجا در رو قفل کن تا یه مختصر گفتمانی باهاشون کنم که TLG که هیچ بازی های نساختشون هم رونمایی و گلد کنن
97.gif

:wallbash: اینم اعصابمه دیگه خودتون حسابشه کنین چه خواهم کرد >:)

این قطار بازی چیه بابا بی خیال :دی ولی من تو عکس هستما دیده نمیشم تو حلق کاز هیرایم :دی
منم قبول دارم. گذشته از این جمعیت زیاده توی قطار جا نمیشیم اصلان :دی. نیاز داریم به...... :

USS Abraham Lincoln

درکل A ticket to the hype train/sub/ship/etc please :دی

یاد یکی از تیکه های جدایی نادر از سیمین افتادم دیدم چقدر پتانسیل واسه گیف ساخته شدن از روش داره، دیگه این گیف رو همینطوری Just for fun طبق دیالوگهاشون سرهم کردم:d

9 ژوئن، 20 دقیقه مونده به کنفرانس، محفل Cerny، Andrew و Yoshida تو آشپزخونه ساختمان محل برگزای، واسه اینکه با این سکانس مچ بشن Yoshida و Andrew ناچاراً محجبه شدن:d

7bnl86z8rx83ej7is7kb.png

cwpkyr4eoux6ocbzl9s.png

2wp4f063hrr8t39v6xho.png
دانلود

حجمش یخورده بالاست ولی کسی خواست دانلود کنه شاید خوشش اومد:d

راستی بچه ها شرکت های ژاپنی رو هم نباید فراموش کنیم ;)
من که شک نداریم حسابی سونی رو ساپورت کنن.
البته بعیده jrpg بزرگی معرفی بشه!
حالا با سبکهای دیگه بازی های شرکتهای ژاپنی کاری ندارم!
به اندازه ی کافی بازی بزرگ هست که نوبت به معرفی بازی نقش آفرینی ژاپنی نرسه! و برا دیدن شاهکارهایی مثل ninu kuni 2 باید منتظر توکیو گیمز شو باشیم! ( البته حدس من هست ولی خب هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته!)

عینه قطارای هندوستان شده :| ( فقط چهره های شاخص توشن =)) =)) )
--
من مطمئنم 3 تا آی پی بزرگ معرفی میشه + سایفون و کرش توشون نیست گاد هم ریمیک میشه و در نهایت چندتا ایندی و چندتا تریلر از بازیسازا نشون میدن که میگن 4 چقدر خوبه و بازی ساختن روش آسونه :دی !
شرط بندی هم میشود :دی

عینه قطارای هندوستان شده :| ( فقط چهره های شاخص توشن =)) =)) )
--
من مطمئنم 3 تا آی پی بزرگ معرفی میشه + سایفون و کرش توشون نیست گاد هم ریمیک میشه و در نهایت چندتا ایندی و چندتا تریلر از بازیسازا نشون میدن که میگن 4 چقدر خوبه و بازی ساختن روش آسونه :دی !
شرط بندی هم میشود :دی
من شرط میبندم! >:)
کل اینا دیگه؟ :d از الان بگم که اپیک فیل میشی:-" (اون 3تا IP بزرگ،منظور IP جدید بزرگ مثل پارسال که tO بود یا کلا بزرگ؟ و انحصاری یا غیر انحصاری؟ :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or