نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

MAG
عنوات جاه طلبانه ی سونی در سبک شوتر آنلاین با مپ های وسیع بود که البته به طور کامل از پتانسیلش استفاده نشد ولی خب با نسل جدید و امکانات بیشتر آنلاین بعلاوه ی تجربه ی بیشتر سازنده ها و درس عبرت گرفتم از ایرادات قبلی می تونه باعث بشه یک بازی موفق در E3 رو نمایی بشه! امکانش هست>؟!:d
اگه برا قطارتون جایی مونده ما رو هم راه بدید قول می دم جای کسی رو تنگ نکنم همون وسط کف قطار می شینم :d

MAG
عنوات جاه طلبانه ی سونی در سبک شوتر آنلاین با مپ های وسیع بود که البته به طور کامل از پتانسیلش استفاده نشد ولی خب با نسل جدید و امکانات بیشتر آنلاین بعلاوه ی تجربه ی بیشتر سازنده ها و درس عبرت گرفتم از ایرادات قبلی می تونه باعث بشه یک بازی موفق در E3 رو نمایی بشه! امکانش هست>؟!:d
اگه برا قطارتون جایی مونده ما رو هم راه بدید قول می دم جای کسی رو تنگ نکنم همون وسط کف قطار می شینم :d

سونی البته استادیو اش (zipper) رو تخته کرد :d
بعید بدونم سونی دوباره سراغ این عنوان بره

من یه مدت از گیم کشیده بودم بیرون اومدم اینجا ماشالا چه خبره!!!God of war iv ؟؟؟خدایی فکر اینکه داستان کریتوسو بعد اون پایان عجیب چه طور میخوان ادامه بدن آدمو دیوونه میکنه!!!حالا انتظارا خیلی بالاست،همون u4 و tlg و the order که صددرصده بسته دیگه چی میخوایم؟؟؟!!!

درمورد Resistance. این دنیا پتانسیل بالایی داره شوتر اول شخص و اکشن ماجراجویی و اکشن جهان-باز و خیلی چیزهای دیگه میشه از توش دراورد. گستردگیش تا حدیه که میشه کار رو به کشورها/قارهها و حتی سیاره ها دیگه کشوند. سونی نباید بزاره این IP خاک بخوره. بنظرم من (نظر شخصی :دی) از KZ بیتره (نظر شخصی :دی).

چند تا خبر :دی

Robotoki جدیدا با یه بازیگر خانوم همکاری میکنه. یحتمل برای Vo-Mo. طرفین در توئیترشون اینو اعلام کردن.

The Chinese Room رو هم درمورد گیم جدیدشون که با همکاری سونی/SMS و با CryEngine ساخته میشه گفته احتمالا فقط %25 کسانی که این گیم رو بازی میکنن میتونن پایانش رو ببینن (احتمالا پایان اصلی رو میگه).

نظرتون در مورد یه Hype Train چیه؟ :دی

99668700138041493131.jpg

کاز، یوشیدا، سرنی و میازاکی :دی کار خودمه :دی مخصوص بازیسنتر :دی اگه موافقین و میخواین شرکت کنین تو همین تاپیک بگید تا آواتارتون رو اضافه کنم به Hype Train :دی
اقا من یه کوپه درجه یک (1st Class) میخوام :دی.

آخرین ویرایش:
من رو بذارین بغل دست کایزرشوزه ، چون احتمال معرفیـه فال آوت 4 هست ! یک فروند چلوکباب :shrewd: :d
:-" :-" :-" صندلی عوض نمیکنیم:p
تازه احتمال معرفی Syphon Fi|ter هم هست! >:) :-"
---
یکمی هم من هایپ بنمایم...:-"
البته قدیمیه و همه دیدید! اما هم یادی میشه از گذشته،هم هایپ میشید! >:)
watch?v=YvQq3tFk59s

یادش بخیر Kevin Butler :(

این قطار بازی چیه بابا بی خیال :دی ولی من تو عکس هستما دیده نمیشم تو حلق کاز هیرایم :دی
بگذریم امروز خیلی تفکر کردم یه کنفرانس فک انداز و در عین حال واقعی ساختم تو ذهنم :دی

سونی امسال باید کنفرانس باشکوهی برگذار کنه یکی به دلیل اینکه پارسال خیلی جالب نبود کنفرانس که اونم ناچاری بود به خاطر رونمایی و مسائل مربوط به PS4 ...
یکی هم اینکه امسال بیستمین... بله درست شنیدین بیستمین سالگرد تولد PlayStation هست و چی بهتر از معرفی Crash جدید برای جشن گرفتن این تولد ؟! :x :دی

نمایش گیم پلی فک انداز از The Order 1886 و Uncharted و Driveclub و Planetside 2

معرفی دوباره TLG برای PS4

نمایش تریلر از بازی جدید GG و MM.

معرفی Project Beast با حضور استاد میازاکی :x

کاهش قیمت PS3 و رونمایی از باندل PS4 و PSV با قیمت مناسب !

رونمایی از طرح نهایی Morpheus با قیمت مناسب !

... همین دیگه خوبه دیگه نذارید رویایی هارو بگم ! :))

آقا میشه این قضیه قطار تمام کنید ؟

چیه آخه ؟ مگه بچه شدین یه کنفرانسه دیگه هی این میاد میگه من میخوام سوار شم اون میگه من میخوام سوار شم .:|

میدونم دیگه بعد E3 ما باید حال گرفته شما رو جمع کنیم .:| مثل هر سال همینه .:d

رونمایی از طرح نهایی Morpheus با قیمت مناسب !
در همین حد باشه خوبه! :d استقبال هم میشه! :d
اما اگر بخوان یکی رو بیارن اونجا بشینه یه چیزی بازی کنه،ما نیز مثل .... بشینیم نگاش کنیم،رسما خواب آورترین بخش نمایش میشه! :| یه چیزی بدتر از گلف و بسکتبال با Move ! :-"

میدونم دیگه بعد E3 ما باید حال گرفته شما رو جمع کنیم .
yahoo_22.gif
هر سال همینه .
yahoo_4.gif
البته من که امسال هیچ هایپی ندارم :-" یدونه بازی از سونی و ND میخوام،که میدونم محاله :( شاید 50%ـش به حقیقت بپیونده ولی 100% آرزو... :((
دلمان را به همین نمایش the Order و U4 خوش میکنیم! :-" شاید مثل پارسال هم یکی از آرزوهام برآورده بشه:-" ( KH III :x )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or