نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

.

The Last Guardian. مثل اینکه بازی کلا کنسل شده. تنها دلیلی که اورده شده اینه که یودا میخواسته پسرک و اژدهاش آخر بازی هر دو بمیرند که سونی مخالفت کرده، یودا هم گفته به جهنم، منم نمیسازم بازی رو.

:-s
:(:(:(

کلا دروغه :d

به نظر من خیلی از این پیش بینی ها درست نیست:d

بابا درخواستاتون واسه قطار! رو تو پروفایل بدید لزومی نداره اینجا بگید منم فلان جا بزار منم بیصار جا بزار ! دوستمون Nevan زحمت میکشه دمشم گرم خوب تو پروفایلش درخواست بدید ... تاپیک مسخره شده!

اصلش اینه که همینجا درخواست بدن تا هایپ ترد رو در بر بگیره! :دی من نمی دونم از کی تا حالا بازیسنتر اینقدر آنتی فان شده.

خب مثل اینکه واقعن در E3 شاهد معرفی ای از استودیوی Sony Bend خواهیم بود

اونها درگیر استخدام افراد مورد نیازشون هستند (یک برنامه نویس ارشد در زمینه انیمیشن سازی و یک برنامه نویس ارشد بازی سازی که گفته شده اسکریپ کردن مینی گیم ها رو هم شامل می شه) برای یک عنوان معرفی نشده...این بازی یک عنوان شگفت آور و انحصاری برای PS4 هست

Sony Bend***8217;s Unannounced PS4 Exclusive to Have Inverse Kinematics, Physical Animation, Minigames | DualShockers
مهران جان اقا بهروز اومد طعنه زد به بعضی از لیست هایی که مردم به بیرون میدنند
جدی نگفت:d

من نمی فهمم ؛ هر استدیو یی که استخدام می کنه میشه نتیجه گرفت تو E3 حضور داره ؟! :d
ps5??????????????????????????? اون هم الآن کلا خبر از پایه فیک هست یارو نمیدونسته PS4 یه سال نشده اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودت یه لحظه فکر کن PS5 اون هم الآن من که نمیفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
uc چی شد بس؟؟؟؟؟؟
SM چییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
GG?????????
نگو باور کردی :|
اصلش اینه که همینجا درخواست بدن تا هایپ ترد رو در بر بگیره! :دی من نمی دونم از کی تا حالا بازیسنتر اینقدر آنتی فان شده.

داش مرتضی ادامه بده به حرف هیچ کی هم گوش نکن کارت درسته .

من نمی فهمم ؛ هر استدیو یی که استخدام می کنه میشه نتیجه گرفت تو E3 حضور داره ؟! :d
کلا استودیو چه اخراج کنه،چه نیروی جدید بگیره یعنی توی E3 حضور داره! :-"
دوستان یه GCـی هم هست! اونجا هم همیشه سونی چندتا بازی معرفی میکنه! حتی از بازی های معروفش مثلا R3 اونجا معرفی شد! :d ممکنه بازی Bend هم بره برای اونجا :-"

البته خوب...امیدواریم همینجا هم بازی های زیادی داشته باشیم! >:) E3 در کل جذاب تره >:)

اگر اون استودیویی باشه که شایعات در مورد حضورش در E3 بالا بگیره شک نباید کرد...به خصوص تو این بی بازی ای سونی به هر دری می زنه تا E3 رو با First Party های خودش پر کنه بیشتر...

حرف امیر در مورد Gamescom بنظر منطقی میاد که سونی بازی Bend رو بزاره برای گیمزکام :d چون بهترین سورپرایزی که میشه باهاش Gamescom رو گرم کرد همین بازی Bend ــه
این E3 بازی MM و GG معرفی میشن, آنچارتد و Order هم گیمپلی دارن و براحتی میتونن کنفرانس رو بترکونن :d TLG هم احتمالش زیاده ! همینا از طرف 1st party کافیه دیگه :d

یه سورپرایز هم داریم حالا یا Project Beats یا Crash یا . . . Agent:-s اما باید سونی یه سورپرایز داشته باشه چون از اون طرف شایعات انحصاری Epic برای Xb0ne قوت گرفته :d

پ.ن : این گیف خیلی باحاله حجمشم کمه :d

65721286846121360341.gif

آخرین ویرایش:

نگو باور کردی :|

داش مرتضی ادامه بده به حرف هیچ کی هم گوش نکن کارت درسته .
ای بابااااااااااا شانس نداریم این پست ر دادم بعد یه 1 min فکر کردم فهمیدم مظورشون چی بوده :d بعد داشتم pc ر خاموش میکردم یه کار خیلی واجب پیش اومد رفتم بعد میخواستم بیام پست ر پاک کنم که دیگه دیر شده بود :dالبته الآن پاکش میکنم;;)دوستان دیگه نقل نکنن اون پست 2 صفحه پیش ر:d:d:d

من بدجور رفتم تو نخ Medievil در حالی که حتی شایعه در موردش وجود نداره :( به Crash و *Syphon F بیشتر میشه امید داشت ولی من Medievil میخوام :( :دی
همین الان داشتم بازی میکردم جاتون خالی اون زامبیهاش رو نکشتم 6 7 تا شدن اقا یه افت فریمی گرفت =)) :love:

طرح دوم آواتارهای مخصوص E3:

از اونجا که the order رو هرکی دیده سرگیجه گرفته و بدون شک یکی از "مردافکن" ترین گیمهای این نسل خواهد بود تصمیم گرفتم آواتارهای مخصوص E3 رو اینطوری درست کنم

دوستانی که مایل هستن باید عکس خودشون رو آپلود کنن و برای من PM بزارن. تاریخ تحویل هم 11 روز مانده به E3 ست ساعت 9 شب که برای فردا همه استفاده کنن ازش.

پ.ن. درضمن اون منم که هم سبیل دارم و هم Blade of Chaos.... :دی.

دقیقاً 10 روز مونده

من بدجور رفتم تو نخ Medievil در حالی که حتی شایعه در موردش وجود نداره :( به Crash و *Syphon F بیشتر میشه امید داشت ولی من Medievil میخوام :( :دی
تو دو روزه یادش افتادی و من از نسل قبل تا الان کفِ یه medievil م :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or