[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
ps5??????????????????????????? اون هم الآن کلا خبر از پایه فیک هست یارو نمیدونسته PS4 یه سال نشده اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uc چی شد بس؟؟؟؟؟؟
SM چییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
GG?????????
.
The Last Guardian. مثل اینکه بازی کلا کنسل شده. تنها دلیلی که اورده شده اینه که یودا میخواسته پسرک و اژدهاش آخر بازی هر دو بمیرند که سونی مخالفت کرده، یودا هم گفته به جهنم، منم نمیسازم بازی رو.
مهران جان اقا بهروز اومد طعنه زد به بعضی از لیست هایی که مردم به بیرون میدنندخب مثل اینکه واقعن در E3 شاهد معرفی ای از استودیوی Sony Bend خواهیم بود
اونها درگیر استخدام افراد مورد نیازشون هستند (یک برنامه نویس ارشد در زمینه انیمیشن سازی و یک برنامه نویس ارشد بازی سازی که گفته شده اسکریپ کردن مینی گیم ها رو هم شامل می شه) برای یک عنوان معرفی نشده...این بازی یک عنوان شگفت آور و انحصاری برای PS4 هست
Sony Bend***8217;s Unannounced PS4 Exclusive to Have Inverse Kinematics, Physical Animation, Minigames | DualShockers
نگو باور کردیps5??????????????????????????? اون هم الآن کلا خبر از پایه فیک هست یارو نمیدونسته PS4 یه سال نشده اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودت یه لحظه فکر کن PS5 اون هم الآن من که نمیفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
uc چی شد بس؟؟؟؟؟؟
SM چییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
GG?????????
اصلش اینه که همینجا درخواست بدن تا هایپ ترد رو در بر بگیره!من نمی دونم از کی تا حالا بازیسنتر اینقدر آنتی فان شده.
کلا استودیو چه اخراج کنه،چه نیروی جدید بگیره یعنی توی E3 حضور داره!من نمی فهمم ؛ هر استدیو یی که استخدام می کنه میشه نتیجه گرفت تو E3 حضور داره ؟! :d
امضا بوی احسان چوجی رو میده :crying1:خب دوستان یه امضای جدید از یک PS Fan فوق العاده سرّی و گــُمنام به دستم رسیده :d امیدوارم تا روز مراسم همه گیر شه:d
![]()
من نمی فهمم ؛ هر استدیو یی که استخدام می کنه میشه نتیجه گرفت تو E3 حضور داره ؟! :d
ای بابااااااااااا شانس نداریم این پست ر دادم بعد یه 1 min فکر کردم فهمیدم مظورشون چی بوده :d بعد داشتم pc ر خاموش میکردم یه کار خیلی واجب پیش اومد رفتم بعد میخواستم بیام پست ر پاک کنم که دیگه دیر شده بود :dالبته الآن پاکش میکنممن نمی فهمم ؛ هر استدیو یی که استخدام می کنه میشه نتیجه گرفت تو E3 حضور داره ؟! :d
نگو باور کردی
داش مرتضی ادامه بده به حرف هیچ کی هم گوش نکن کارت درسته .
تو دو روزه یادش افتادی و من از نسل قبل تا الان کفِ یه medievil م