[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
Just WOW!!!!!
دوستان یه کشفی کردم هنوز تو گف هم فکر نکنم کسی متوجه شده باشه:d اونقدرم ذوق کردم اصن نمی تونم تایپ کنم درست!:dتو توئ-ترم داشتم می گشتم دیدم Arata چند دقیقه پیش همچین توئیتی داده:
私は #E3 で人喰いの大鷲トリコショーのために待つことはできません。私はすべてがうまくいっている願っています
Arata @Aratar_3D 8m 久しぶりにツボったわw
![]()
انداختم تو گوگل ترنسلیت شد این:
It is not possible to wait for the Steller's sea eagle Toriko show of flesh-eating at E3. I hope statement is going well...
حالا اینکه حرف این طرف به چه درد می خوره، تو سال قبل که Bruce رفته بود توکیو و عکس گرفته بودن، عکاس یکی از عکسها این بود:d و کلاً از رفقای نزدیک Ueda حساب میشه هر چند خودش سمت خاصی نداره! نمایش TLG رو عملاً تأیید کرد با اینکارش Yeeeeessssssssss!
Just WOW!!!!!
دوستان یه کشفی کردم هنوز تو گف هم فکر نکنم کسی متوجه شده باشه:d اونقدرم ذوق کردم اصن نمی تونم تایپ کنم درست!:dتو توئ-ترم داشتم می گشتم دیدم Arata چند دقیقه پیش همچین توئیتی داده:
私は #E3 で人喰いの大鷲トリコショーのために待つことはできません。私はすべてがうまくいっている願っています
Arata @Aratar_3D 8m 久しぶりにツボったわw
![]()
انداختم تو گوگل ترنسلیت شد این:
It is not possible to wait for the Steller's sea eagle Toriko show of flesh-eating at E3. I hope statement is going well...
حالا اینکه حرف این طرف به چه درد می خوره، تو سال قبل که Bruce رفته بود توکیو و عکس گرفته بودن، عکاس یکی از عکسها این بود:d و کلاً از رفقای نزدیک Ueda حساب میشه هر چند خودش سمت خاصی نداره! نمایش TLG رو عملاً تأیید کرد با اینکارش Yeeeeessssssssss!
الان دقیقا کی لرزیده ؟! :d فکر نکنم کسی نارحت شده باشه از اون خبر .خب خطاب به برخی سونی فن ها (؟! البته اگه باشن و حزب باد نباشن!) بگم خجالت نمی کشید که از الان با شنیدن خبر کاهش 100 دلاری XBONE اینجوری دارید می لرزید و می ترسید و از حالا قافیه رو باختید که تو E3 حرفی برا گفتن نداریم؟! واقعا LOOOOOOOOOOOL :d
شق القمر نکردن که همش فیل فیل میکنید فقط داره سیساتهای غلط رو درست میکنه! همین کینکت اجباری از اول چیز بی خود و غیر قابل قبولی بود که بالاخره باید برداشته میشد که شد!
به هر حال سونی تو خیلی زمینه ها براش کسر شانه بخواد از مایکرو عقب بیفته که بزرگترینش همون انحصاری هاست!
اگه مایکرو سافت نسبت به نسل هفتم 10 پله تو انحصاری ها جلو بیاد سونی مطمئنا 100 پله جلوتر می ایسته! اصلا به انحصاری های لانچ نگاه نکنید فقط باید جرقه ی شعله ی انحصاری ها زده بشه که کمتر از 1 ماه دیگه زده میشه و هیچ کسی رو یارای مقابل با اون نخواهد بود! حالا این انحصاری ها رو با کیفیت بیشتر و بهتر تو بازی های مولتی پلتفرم ترکیب کنید تا برسید به بهترین ایستگاهی که میشه اونجا بازی کرد!
فقط به سونی اعتماد داشته باشید![]()
دقیقا حرف منو داری نقل قول میکنی و باید بگم اونی که اونجا گفتم ترول معکوس بودخب خطاب به برخی سونی فن ها (؟! البته اگه باشن و حزب باد نباشن!) بگم خجالت نمی کشید که از الان با شنیدن خبر کاهش 100 دلاری XBONE اینجوری دارید می لرزید و می ترسید و از حالا قافیه رو باختید که تو E3 حرفی برا گفتن نداریم؟! واقعا LOOOOOOOOOOOL :d
شق القمر نکردن که همش فیل فیل میکنید فقط داره سیساتهای غلط رو درست میکنه! همین کینکت اجباری از اول چیز بی خود و غیر قابل قبولی بود که بالاخره باید برداشته میشد که شد!
به هر حال سونی تو خیلی زمینه ها براش کسر شانه بخواد از مایکرو عقب بیفته که بزرگترینش همون انحصاری هاست!
اگه مایکرو سافت نسبت به نسل هفتم 10 پله تو انحصاری ها جلو بیاد سونی مطمئنا 100 پله جلوتر می ایسته! اصلا به انحصاری های لانچ نگاه نکنید فقط باید جرقه ی شعله ی انحصاری ها زده بشه که کمتر از 1 ماه دیگه زده میشه و هیچ کسی رو یارای مقابل با اون نخواهد بود! حالا این انحصاری ها رو با کیفیت بیشتر و بهتر تو بازی های مولتی پلتفرم ترکیب کنید تا برسید به بهترین ایستگاهی که میشه اونجا بازی کرد!
هیچ شرکتی مثل سونی نیست. اگر نبود این همه بازی انحصاری شاخ نبود. تازه به عنوان مثال همین سری افسانه ای رزیدنت اویل ، روی کدام کنسول متولد شد؟ ps1خب خطاب به برخی سونی فن ها (؟! البته اگه باشن و حزب باد نباشن!) بگم خجالت نمی کشید که از الان با شنیدن خبر کاهش 100 دلاری XBONE اینجوری دارید می لرزید و می ترسید و از حالا قافیه رو باختید که تو E3 حرفی برا گفتن نداریم؟! واقعا LOOOOOOOOOOOL :d