[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
http://forum.bazicenter.com/thread88577/دوستان من لحظه شماری میکنم واسه کنفرانس!منتظرم امسال دوباره توسط سونی سوپرایز بشم.کنفرانس پارسال بهترین کنفرانسی بود که تا حالا دیده بودم امیداوارم امسال از پارسال هم بهتر باشه و سونی با انحصاری های جدید کولاک کنه
دوستان فقط من تاریخ دقیق کنفرانس رو نمیدونم بهم میگین؟
اگه منظورت با من هست سخت در اشتباهی چون acc من چد روز دست خودم نبود :dا
- - -ویرایش - - -
ببخشیدا ولی من تو این چند وقت با خوندن پست های شما متوجه شدم که شما زیاد هم سونی فن نیستید بلکه خیلی جاها بالعکس هم بوده و شاید علاقه ی فعلی شما به سونی به خاطر خرید PS4 باشه و اگه مثلا چند وقت دیگه به سلامتی XBONE بخرید همه چیز با دیدگاه های در حال حاضرتون فرق کنه! :d
شما و یکی دو نفر دیگه و حزب باد و این حرفا دیگه :d
فک نکنم سونی فنی وجود داشته باشه که به اندازه ی من هیلو رو دوست داشته باشه یا عاشق گیرز آو وار باشه!دقیقا اشتباه ما اینجاس که یه چیزی میخریم مثل چی ازش دفاع میکنیم و در مقابل همین طوری الکی فقط میگیم "طرف مقابل خر است"
الان واقعا کسی اینجا هست که دوست نداشته باشه Quantum Break رو تجربه کنه؟! یا کسی تو بچه های مایکرو فن هست که واقعا دوست نداشته باشه TO یا Uncharted رو بازی کنه؟! مطمئنا جواب فن های منطقی این هست که دوست دارن هر بازی خوبی رو تجربه کنن.
درسته که این نسل من سونی رو کاملا بهتر میدونم و مطمئنم که با انحصاری هاش زندگی میکنم؛ اما در مقابل XO رو هم اگر بتونم میخرم و به عنوان کنسول دوم (Lead Console رو میکنم PS4 به خاطر برتری که تو مولتی پلتفرم ها داره) و از انحصاری هاش لذت میبرم.
پ.ن: علاوه بر نبود Crash، سر عدم حضور TLG هم شرط میبندم![]()
حالا دیگه گذشت رفت :dاگه منظورت با من هست سخت در اشتباهی چون acc من چد روز دست خودم نبود :d![]()
شرکتی که تو نمایشش قرار باشه The Order و Uncharted و احتمالا GOW نشون بدن نمیبازهفک نکنم سونی فنی وجود داشته باشه که به اندازه ی من هیلو رو دوست داشته باشه یا عاشق گیرز آو وار باشه!
تصور اینکه امثال کوانتوم بریک و هیلو 5 رو نخوام بازی کنم سخته!
مطمئنا از اون طرف هم شدیدترین فن های دو آتیشه مایکرو خیلی خیلی دوست دارن که عناوینی چون د اردر و آنچارتد و .... رو بازی کنن!
بیشتر منظور من و مشکل سر این بود که برخی ها با این خبر های جدید پیرامون مایکرو مثل برداشتن کینکت فک می کنن که سونی تو E3 شکست می خوره و کم کم این مایکرو هست که پیشی می گیره!:d
و الا خودم از کسایی هستم به خیلی ها توصیه می کنم حتی با فن بودن خودشون رو از نعمت بازی های پلتفرم های مختلف محروم نکنن!
بنده هم از مشوقین چتد پلتفرمی بودن هستم اما خوب سونی یه چیز دیگس:d![]()
حرف از کار شد، باید بگم این مرد بزرگ تصمیم گرفت بار دیگه 50% درصد از حقوق خودش رو کم کنه و اعلام کرده تمامی bonusهاش هم لغو نموده.
یاشد در E3 امسال شاهد حضورش باشیم
E3 پارسال که $M همه ی سیاست هاش نرسیده به E3 بعدی لغو شد lol خودش نشون میده که حاکم دنیای گیم چه شرکتیه و در این E3 این سکوت سونی خیلی ترسناکه حالا ببینید کی گفتم و از الان خودتونو اماده ی عکس ها و گیف های بعد E3 کنید :d
راستی دقت کردید که بعد از جدا شدن عضو جدا نشدنی یعنی کینکت سرویس گلد live که از نظره $M فنها بهتره یه جورایی اسکی از سرویس پلاس میشه !!![]()
شما هم لحظات بیاد ماندنیتون از کنفرانس های سونی رو تعریف کنید لذت ببریم :biggrin1:
شما هم لحظات بیاد ماندنیتون از کنفرانس های سونی رو تعریف کنید لذت ببریم![]()
ما عاشق امضا صلواتیم:dامضای من، امضای جدید شما![]()