نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

دوستان من لحظه شماری میکنم واسه کنفرانس!منتظرم امسال دوباره توسط سونی سوپرایز بشم.کنفرانس پارسال بهترین کنفرانسی بود که تا حالا دیده بودم امیداوارم امسال از پارسال هم بهتر باشه و سونی با انحصاری های جدید کولاک کنه
دوستان فقط من تاریخ دقیق کنفرانس رو نمیدونم بهم میگین؟
http://forum.bazicenter.com/thread88577/

ا

- - -ویرایش - - -

ببخشیدا ولی من تو این چند وقت با خوندن پست های شما متوجه شدم که شما زیاد هم سونی فن نیستید بلکه خیلی جاها بالعکس هم بوده و شاید علاقه ی فعلی شما به سونی به خاطر خرید PS4 باشه و اگه مثلا چند وقت دیگه به سلامتی XBONE بخرید همه چیز با دیدگاه های در حال حاضرتون فرق کنه! :d:-"
شما و یکی دو نفر دیگه و حزب باد و این حرفا دیگه :d
اگه منظورت با من هست سخت در اشتباهی چون acc من چد روز دست خودم نبود :d
images_73uWL.jpg

دقیقا اشتباه ما اینجاس که یه چیزی می‌خریم مثل چی ازش دفاع می‌کنیم و در مقابل همین طوری الکی فقط می‌گیم "طرف مقابل خر است" :دی
الان واقعا کسی اینجا هست که دوست نداشته باشه Quantum Break رو تجربه کنه؟! یا کسی تو بچه های مایکرو فن هست که واقعا دوست نداشته باشه TO یا Uncharted رو بازی کنه؟! مطمئنا جواب فن های منطقی این هست که دوست دارن هر بازی خوبی رو تجربه کنن.
درسته که این نسل من سونی رو کاملا بهتر می‌دونم و مطمئنم که با انحصاری هاش زندگی می‌کنم؛ اما در مقابل XO رو هم اگر بتونم می‌خرم و به عنوان کنسول دوم (Lead Console رو می‌کنم PS4 به خاطر برتری که تو مولتی پلتفرم ها داره) و از انحصاری هاش لذت می‌برم.
پ.ن: علاوه بر نبود Crash، سر عدم حضور TLG هم شرط می‌بندم :دی
فک نکنم سونی فنی وجود داشته باشه که به اندازه ی من هیلو رو دوست داشته باشه یا عاشق گیرز آو وار باشه!
تصور اینکه امثال کوانتوم بریک و هیلو 5 رو نخوام بازی کنم سخته!
مطمئنا از اون طرف هم شدیدترین فن های دو آتیشه مایکرو خیلی خیلی دوست دارن که عناوینی چون د اردر و آنچارتد و .... رو بازی کنن!
بیشتر منظور من و مشکل سر این بود که برخی ها با این خبر های جدید پیرامون مایکرو مثل برداشتن کینکت فک می کنن که سونی تو E3 شکست می خوره و کم کم این مایکرو هست که پیشی می گیره!:d
و الا خودم از کسایی هستم به خیلی ها توصیه می کنم حتی با فن بودن خودشون رو از نعمت بازی های پلتفرم های مختلف محروم نکنن!
بنده هم از مشوقین چتد پلتفرمی بودن هستم اما خوب سونی یه چیز دیگس:d:x

- - -ویرایش - - -

اگه منظورت با من هست سخت در اشتباهی چون acc من چد روز دست خودم نبود :d
images_73uWL.jpg
حالا دیگه گذشت رفت :d
من مشکلی با طرفداری کسی با پلتفرمی ندارم اگه همه ی اعضای این سایت به غیر خودم بشن مایکرو فن مشکلی ندارم و برام مهم نیست ولی خب حرفم سر چیز های دیگه بود که گفتم!:d

فک نکنم سونی فنی وجود داشته باشه که به اندازه ی من هیلو رو دوست داشته باشه یا عاشق گیرز آو وار باشه!
تصور اینکه امثال کوانتوم بریک و هیلو 5 رو نخوام بازی کنم سخته!
مطمئنا از اون طرف هم شدیدترین فن های دو آتیشه مایکرو خیلی خیلی دوست دارن که عناوینی چون د اردر و آنچارتد و .... رو بازی کنن!
بیشتر منظور من و مشکل سر این بود که برخی ها با این خبر های جدید پیرامون مایکرو مثل برداشتن کینکت فک می کنن که سونی تو E3 شکست می خوره و کم کم این مایکرو هست که پیشی می گیره!:d
و الا خودم از کسایی هستم به خیلی ها توصیه می کنم حتی با فن بودن خودشون رو از نعمت بازی های پلتفرم های مختلف محروم نکنن!
بنده هم از مشوقین چتد پلتفرمی بودن هستم اما خوب سونی یه چیز دیگس:d:x
شرکتی که تو نمایشش قرار باشه The Order و Uncharted و احتمالا GOW نشون بدن نمی‌بازه :دی

حرف از کار شد، باید بگم این مرد بزرگ تصمیم گرفت بار دیگه 50% درصد از حقوق خودش رو کم کنه و اعلام کرده تمامی bonusهاش هم لغو نموده.

یاشد در E3 امسال شاهد حضورش باشیم

خونشم میفروشه :d تا کارتن خواب نکنه خودشو و بقیه رو ول کن نیست:d

E3 پارسال که $M همه ی سیاست هاش نرسیده به E3 بعدی لغو شد lol خودش نشون میده که حاکم دنیای گیم چه شرکتیه و در این E3 این سکوت سونی خیلی ترسناکه حالا ببینید کی گفتم و از الان خودتونو اماده ی عکس ها و گیف های بعد E3 کنید :d
راستی دقت کردید که بعد از جدا شدن عضو جدا نشدنی یعنی کینکت سرویس گلد live که از نظره $M فنها بهتره یه جورایی اسکی از سرویس پلاس میشه !! :-/

آخرین ویرایش:
نبینم تاپیک بخوابه ها ! :دی ولی خودمونیم 28 روز مونده اخه چیکار کنیم ؟! بیاید جشن خاطره ها برگذار کنیم :دی نه شوخی کردم
خواستم بگم درجه هایپ رو بالا نگه دارید میدونید این احتمال همیشه وجود داره که تو E3 شوکه بشید و اصلا خوبیه E3 همین غیر قابل پیش بینی بودنشه :دی
مثلا اون دان متریک ملعون داشت خداحافظی میکرد که یهو گفت راستی یه چیز یادمون رفت بگیم با اون wada مترسک FF XIII رو انحصار در اوردن و منو سکته دادن :)) خدا لعنتش کنه :دی
البته این اتفاق ها خیلی نادره ولی تو این 20 سال که سونی تو E3 کنفرانس داره 5 بار تاحالا شوک داده به ملت ! واقعا جا داره امسال هم یه حالی بده :دی

بهترین لحظات در کنفرانسهای سونی به نقل از CVG :

5. در واقع اولین شوک در اولین کنفرانس سونی بوده با معرفی PlayStation با قیمت 299.99 $ و 100 دلار کمتر از رقیب داغونش SEGA Saturn :دی

4. این که رو استیج ایستاده گوجه فرنگی نیست ! :دی بله Gabe Newell ـه همونیه که تا بیکار میشد به سونی و PS3 تیکه مینداخت و میکوبیدش در حال معرفی Portal 2 روی PS3 به عنوان بهترین نسخه کنسولی ! یوتوب: UUNGEU2vCu8

3. Killzone 2 نه اشتباه نکنید اون تریلر کذایی 2005 رو نمیگم بلکه تریلر نهایی از گیمپلی که اون cg کذایی رو از یاد همه برد !

2. معرفی GTA III انحصاری برای PS2 !

1. تریلر معروف و بیاد ماندنی MGS 2 در کنفرانس سال 2000 ! یوتوب: cq6L1HV5gz4

---

شما هم لحظات بیاد ماندنیتون از کنفرانس های سونی رو تعریف کنید لذت ببریم :دی

- - -ویرایش - - -

E3 پارسال که $M همه ی سیاست هاش نرسیده به E3 بعدی لغو شد lol خودش نشون میده که حاکم دنیای گیم چه شرکتیه و در این E3 این سکوت سونی خیلی ترسناکه حالا ببینید کی گفتم و از الان خودتونو اماده ی عکس ها و گیف های بعد E3 کنید :d
راستی دقت کردید که بعد از جدا شدن عضو جدا نشدنی یعنی کینکت سرویس گلد live که از نظره $M فنها بهتره یه جورایی اسکی از سرویس پلاس میشه !! :-/

لطفا جو رو با این مباحث مسموم نکنید ! شاید من هم با شما هم نظر باشم ولی این پست شما رو یکی میبینه میاد جواب میده و تاپیک گندیده میشه :دی به این پارازیتا و دمپایی پاره ها که پرتاب میشن واکنش نشون ندین خودشون میرن دنبال کارشون :دی

مرسی

شما هم لحظات بیاد ماندنیتون از کنفرانس های سونی رو تعریف کنید لذت ببریم :biggrin1:

ممنون کیا جان مطلب جالبی رو گفتی ! :x

خوب خاطره ی من پارسال در E3 بود که بعد از 8 سال : Final Fantasy VERSUS XIII XV بالاخره {دوباره} رونمایـــــــــــی شد !

چه خاطراتی دارم از اون سال با احسان چوجی این تاپیک رو پیش بردیم :

تجدید خاطره ای با رویای 7 سال

ولی واقعا تریلر خدایی بود تو کنفرانس سونی :

A World Of Versus Epic .... For 15th Coming

هنوزم فکر میکنم حس WoooooWایـــــــــــــــــي بهم دست میده !‌

شما هم لحظات بیاد ماندنیتون از کنفرانس های سونی رو تعریف کنید لذت ببریم :دی

لحظه که نه من چیز خاصی ندارم ولی کلاً چند تا نمایش نسل قبل همیشه یادم می مونن:

Uncharted 2 E3 2009

92938378339478424078.jpg

The Last of Us E3 2012

40283644354887691728.jpg

The Last Guardian E3 2009