[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
چندتا از کامنتها تو پست همسایه + بحث با یک دو نفر تو یاهو این حس رو بهم منتقل کرد :dالان دقیقا کی لرزیده ؟! :d فکر نکنم کسی نارحت شده باشه از اون خبر .
ببخشیدا ولی من تو این چند وقت با خوندن پست های شما متوجه شدم که شما زیاد هم سونی فن نیستید بلکه خیلی جاها بالعکس هم بوده و شاید علاقه ی فعلی شما به سونی به خاطر خرید PS4 باشه و اگه مثلا چند وقت دیگه به سلامتی XBONE بخرید همه چیز با دیدگاه های در حال حاضرتون فرق کنه! :dدقیقا حرف منو داری نقل قول میکنی و باید بگم اونی که اونجا گفتم ترول معکوس بودولی واقعا نرلزیده بودما
![]()
خب حالا چرا ناراحت میشی؟!:dداداش یه ببخشید مینویسی بعد کل اجدادمونو جلو چشممون میاری!
بله برای اینکه در گمراهی خالص بودم و تنها یکی از معروف ترین بچه های سایت تونست نجاتم بده( بیشوخی میگم
! )
من هفته پیش رفته بودم وان بگیرم ولی این رفیقمون پای تلفن یه چیز جالبی گفت قانع شدم !از اولشم گفته بودم هرچی بخرم فن همون تا آخرش میمونم و کنسول مقابل رو نمیخرم
!
دقیقا اشتباه ما اینجاس که یه چیزی میخریم مثل چی ازش دفاع میکنیم و در مقابل همین طوری الکی فقط میگیم "طرف مقابل خر است"داداش یه ببخشید مینویسی بعد کل اجدادمونو جلو چشممون میاری!
بله برای اینکه در گمراهی خالص بودم و تنها یکی از معروف ترین بچه های سایت تونست نجاتم بده( بیشوخی میگم
! )
من هفته پیش رفته بودم وان بگیرم ولی این رفیقمون پای تلفن یه چیز جالبی گفت قانع شدم !از اولشم گفته بودم هرچی بخرم فن همون تا آخرش میمونم و کنسول مقابل رو نمیخرم
!
حیف زیاد شرط بستم و ممکنه تا چندماه کلا خودم نباشم!پ.ن: علاوه بر نبود Crash، سر عدم حضور TLG هم شرط میبندم![]()