نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

اما نکته ی دوم در مورد زمان عرضه ی بازی هاست!
2 نوع معرفی می تونیم داشته باشیم!
اول اینکه هر بازی ای که توسط FP ها و TP ها ساخته میشه بصورت ضربتی و کوبنده تو e3 معرفی بشه ولی خب دیگه تا مدت طولانی در هیچ نمایشگاه و هیچ برنامه ی زنده و .... معرفی جدیدی در کار نباشه و تا 2-3 سال تقریبا 80 درصد بازی های انحصاری عرضه شده همونها باشن!
اگه اینطوری باشه تقریبا مراسم E3 میتونه به شکل زیر باشه تو بخش انحصاری ها :
تریلر از گیم پلی :
THE ORDER 1886
THE LAST GUARDIAN
DRIVE CLUB
GG NEW IP
SHADOW OF THE BEAST
و...
تیزر هم:
UNCHARTED
PROJECT BEAST
SANTA MONICA NEW IP OR GOD OF WAR 4
CRASH(MEDIA MOLOCLE(
QUANTOM DREAM NEW IP
NEW IP...
NEW IP...
INDIE GAME
و چند بازی دیگه از جمله بازی های سونی ژاپن استودیو .....
اما راه دوم هم اینه که تقریبا 2-3 عنوان محتملی که می دونیم ( آنچارتد و د اردر و درایو کلاب و یک آی پی جدید) معرفی بشه و بقیه بازی ها هم در طول سال معرفی بشه! مثلا یه بازی تو گیمز کام یکی تو وی جی ایکس و......و در طول سال همیشه با سورپرایز مواجه باشیم!
بنظرم راه دوم بهتره ولی این e3 لعنتی جوری هست که همش دوست داریم بعد اون همه بیداری فقط و فقط بازی هایی در حد هایپهامون معرفی بشه :d
پ ن :هر بازی که معرفی میشه امیدوارم نهایت طی یک سال پیش رو عرضه بشن !

- - -ویرایش - - -

الان دقیقا کی لرزیده ؟! :d فکر نکنم کسی نارحت شده باشه از اون خبر .
چندتا از کامنتها تو پست همسایه + بحث با یک دو نفر تو یاهو این حس رو بهم منتقل کرد :d

- - -ویرایش - - -

دقیقا حرف منو داری نقل قول میکنی و باید بگم اونی که اونجا گفتم ترول معکوس بود :دی ولی واقعا نرلزیده بودما:blink::sad:
ببخشیدا ولی من تو این چند وقت با خوندن پست های شما متوجه شدم که شما زیاد هم سونی فن نیستید بلکه خیلی جاها بالعکس هم بوده و شاید علاقه ی فعلی شما به سونی به خاطر خرید PS4 باشه و اگه مثلا چند وقت دیگه به سلامتی XBONE بخرید همه چیز با دیدگاه های در حال حاضرتون فرق کنه! :d:-"
شما و یکی دو نفر دیگه و حزب باد و این حرفا دیگه :d

آخرین ویرایش:
داداش یه ببخشید مینویسی بعد کل اجدادمونو جلو چشممون میاری :|!
بله برای اینکه در گمراهی خالص بودم و تنها یکی از معروف ترین بچه های سایت تونست نجاتم بده :دی ( بیشوخی میگم :|! )
من هفته پیش رفته بودم وان بگیرم ولی این رفیقمون پای تلفن یه چیز جالبی گفت قانع شدم ! :| از اولشم گفته بودم هرچی بخرم فن همون تا آخرش میمونم و کنسول مقابل رو نمیخرم :دی !

بله برای اینکه در گمراهی خالص بودم و تنها یکی از معروف ترین بچه های سایت تونست نجاتم بده :دی ( بیشوخی میگم :|! )
من هفته پیش رفته بودم وان بگیرم ولی این رفیقمون پای تلفن یه چیز جالبی گفت قانع شدم ! :| از اولشم گفته بودم هرچی بخرم فن همون تا آخرش میمونم و کنسول مقابل رو نمیخرم :دی !
خب حالا چرا ناراحت میشی؟!:d
امیدوارم همینطور باشه!

- - -ویرایش - - -

الان پست DEEP DOWN رو دیدم این بازی یادم اومد بکل فراموشش کرده بودم :d
یعنی اینجا کسی به این بازی و ایضا کپکام اعتقاد نداره که تو لیستاتون خبری از این بازی نبود؟!:-/
من هنوز به این بازی امیدوارم. شاید از لحاظ گرافیکی اونچیزی که تو اولین تریلرش نشون دادن نشه ولی خب باز هم فک کنم بازی موفقی میشه و انشالله دائم الانحصار:d
ولی خب کپکامه دیگه گاهی دوست دارد گند بزند!!

گرافیکش که شایعه شده دانگرید شده :|
یه عکس ازش اومده بود با یه خبر که میگفت شده یه چیزی تو مایه های اسسینز کرید ( یبین دو زمانه بازیش ) درست یادم نیست ولی اینجوری باشه من بدم میاد ! چون ترجیح نیدم تو همون استایل باقی بمونه گرافیک اون نمایش هم فضایی بود :|

دوستان روزا رو خط میزنین تو تقویم یا نه؟

دقیقا چند روز مونده؟حال ندارم حساب کنم..

بعد این تاریخ 20 خرداده یا 19؟؟

پ.ن:.... اونطرف تر:d

حرف از کار شد، باید بگم این مرد بزرگ تصمیم گرفت بار دیگه 50% درصد از حقوق خودش رو کم کنه و اعلام کرده تمامی bonusهاش هم لغو نموده.

یاشد در E3 امسال شاهد حضورش باشیم

دقیقا اشتباه ما اینجاس که یه چیزی می‌خریم مثل چی ازش دفاع می‌کنیم و در مقابل همین طوری الکی فقط می‌گیم "طرف مقابل خر است" :دی
الان واقعا کسی اینجا هست که دوست نداشته باشه Quantum Break رو تجربه کنه؟! یا کسی تو بچه های مایکرو فن هست که واقعا دوست نداشته باشه TO یا Uncharted رو بازی کنه؟! مطمئنا جواب فن های منطقی این هست که دوست دارن هر بازی خوبی رو تجربه کنن.
درسته که این نسل من سونی رو کاملا بهتر می‌دونم و مطمئنم که با انحصاری هاش زندگی می‌کنم؛ اما در مقابل XO رو هم اگر بتونم می‌خرم و به عنوان کنسول دوم (Lead Console رو می‌کنم PS4 به خاطر برتری که تو مولتی پلتفرم ها داره) و از انحصاری هاش لذت می‌برم.
پ.ن: علاوه بر نبود Crash، سر عدم حضور TLG هم شرط می‌بندم :دی

پ.ن: علاوه بر نبود Crash، سر عدم حضور TLG هم شرط می‌بندم :دی
حیف زیاد شرط بستم و ممکنه تا چندماه کلا خودم نباشم! =)) وگرنه سر TLG هم باهات میبستم:-"
یعنی اگر دیگه خبری از TLG نشه،یه چیزی باید بهشون گفت! :| + روز عرضه ی PS4 هم آزار نداشتن که ازش اسم بیارن:-" پس احتمالا باید خبری بشه! :d

---
به نظر میرسه KH III هم حضور داره! :bighug: خیلی هم عالی! :bighug:
چون KH C 2.5 قراره بیاد، احتمالا مثل پارسال یه تیزر-تریلر مخلوطی از KH III و این دوباره پخش میکنند! :d (به طور کلی اینکه KH III در کنفرانس ما حضور داره دیگه:-" نمیره اونطرف! :-" )
فقط کاشکی تریلرش طولانی تر باشه و ببینیم چه دنیاهای جدیدی قراره اضافه بشه! :d

دوستان من لحظه شماری میکنم واسه کنفرانس!منتظرم امسال دوباره توسط سونی سوپرایز بشم.کنفرانس پارسال بهترین کنفرانسی بود که تا حالا دیده بودم امیداوارم امسال از پارسال هم بهتر باشه و سونی با انحصاری های جدید کولاک کنه
دوستان فقط من تاریخ دقیق کنفرانس رو نمیدونم بهم میگین؟

خوب با این حرکتی که ماکرو زد کار سونی برای رقابت تو امریکا خیلی سخت میشه (اروپا و ژاپن که حله ! :دی ) باید ببینیم چیکار میکنه ! کاهش قیمت که احتمالش 0 ـه :دی میتونه باندل PS4/PSV رو با قیمت خیلی پایین مثلا 449.99 دلار معرفی کنه ! :دی
انقدرم شرط نبندین حرام است :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or