Smackdown Vs Raw 2009

سلام همگی.
میستریو فقط یه فینیشر تو رینگ میزنه؟
آخه هر کاری میکنم همش همونی رو میزنه که یار رو طناب میفته بعد خودشو حول میده با زانو میزنه تو سرش بعد میره از طناب بالا میپره رو سرش.
یه فینیشر هم بیرون رینگ میزنه فکر کنم.نمیشه تو رینگ فینیشر های دیگه باهاش زد؟
بعدش یه فنی داره یارو وقتی افتاده رو زمین(بقل طناب).خودشو با طناب روبرو حول میده بعد جفت پا میزنه یارو میفته از رینگ بیرون.
اینو چطوری باید زد؟
اسم این فینیشر 619 :
2vwbdau.jpg

دو جور این فینیشر رو میشه تو بازی زد یکی این که با زانو میخوره بهش و یکی دیگه وقتی 619 رو زد به جای این که با زانو بره تو صورتش یارو میفته و ری با شیکم میفته روش .
زمانی که فینیشر داری انالوگ سمت چپی رو به یه سمت بگیر و هم زمان با اون فینیشر رو بزن این میشه فینیشر دوم که وقتی با شیکم میپره pin هم داره .

آخرین ویرایش:
بازی خیلی قشنگی مخصوصا داستانش تازه با بودن boogey man با حال تر شده 100% از TNA impact خیلی بهتر.
از tna که خیلی بهتره اصلا قابل مقایسه با هم نیستن .
یه چیز جالب بگم من که تمام ppv هارو دنبال کردم و دارم boogy man , masket man توش نبودن امسال . ولی boogy man در رستلمنیا 23 بود . ( بازی نکرد ولی بود . ) نشونش داد .
شاید در مسابقات هفتگی raw , smack down , ecw بودن که من ندیدم و ندارم ولی من تا اونجایی که یادم هست همشو دارم و دیدم و این یه چیز عجیب در بازی .
نمیدونم تا کجا اطلاع دارید ولی این بازی در زمان رستلمنیا به سوپرستارها overal داده مگر نه randy orton , که تو بازی 95 . تو 4 یا 5 تا ppv نبود ( چون کمرش داغون شده بود )
به نظر من باید بازی رو هر سال اخر سال بدهند بیرون . ( که تمامی تغییرات , overal ها به واقعیت و زمان حال نزدیک باشه . ;)

از tna که خیلی بهتره اصلا قابل مقایسه با هم نیستن .
یه چیز جالب بگم من که تمام ppv هارو دنبال کردم و دارم boogy man , masket man توش نبودن امسال . ولی boogy man در رستلمنیا 23 بود . ( بازی نکرد ولی بود . ) نشونش داد .
شاید در مسابقات هفتگی raw , smack down , ecw بودن که من ندیدم و ندارم ولی من تا اونجایی که یادم هست همشو دارم و دیدم و این یه چیز عجیب در بازی .
نمیدونم تا کجا اطلاع دارید ولی این بازی در زمان رستلمنیا به سوپرستارها overal داده مگر نه randy orton , که تو بازی 95 . تو 4 یا 5 تا ppv نبود ( چون کمرش داغون شده بود )
به نظر من باید بازی رو هر سال اخر سال بدهند بیرون . ( که تمامی تغییرات , overal ها به واقعیت و زمان حال نزدیک باشه . ;)

نه اقا با توجه به رنک سوپر استارها تو 100سوپر استار برتر سال دنیا داده شده که تو اونها رندی اول شد اندرتیکر 4ام ادج 5ام (سینا 17ام بود نمیدونم چرا اینقدر قویه(بخاطر ارادت وینسه حتما:biggrin1:) و.......

رندی اورتون هم کتفش بخاطر ضربه ای که تریپل اچ با پتک بهش زد مصدوم شد

نه اقا با توجه به رنک سوپر استارها تو 100سوپر استار برتر سال دنیا داده شده که تو اونها رندی اول شد اندرتیکر 4ام ادج 5ام (سینا 17ام بود نمیدونم چرا اینقدر قویه(بخاطر ارادت وینسه حتما:biggrin1:) و.......

رندی اورتون هم کتفش بخاطر ضربه ای که تریپل اچ با پتک بهش زد مصدوم شد
تمام این overal ها بر اساس لیستیه که wwe بعد رستلمنیا میده .
اون رنک سوپرستارها هم که میگی بی تاثیر نیست . این امارشون هم در طول سال در دنیا نه چون بازی ها همش تو امریکاست استثنا تو بعضی کشور ها مثل عراق هم هست . ( هفتگی raw ) الان جف عزیز من wwechampionship داره و اگر تا رستلمنیا نگه داشت ببین سال دیگه اگر 95 نبود .;)

تمام این overal ها بر اساس لیستیه که wwe بعد رستلمنیا میده .
اون رنک سوپرستارها هم که میگی بی تاثیر نیست . این امارشون هم در طول سال در دنیا نه چون بازی ها همش تو امریکاست استثنا تو بعضی کشور ها مثل عراق هم هست . ( هفتگی raw ) الان جف عزیز من wwechampionship داره و اگر تا رستلمنیا نگه داشت ببین سال دیگه اگر 95 نبود .;)

جف جیگره منه
اما مثله اینکه با این استوری لاینی که براش درست کردن کمربند 1هفته قبل رویال رامبل یا وکنت میشه یا برمیگرده جف یکی از این اتفاقات میوفته
امااگه به لیست 100تا سوپر استار برتر ساله 07 -08 بندازی میبینی اونموقع زدن سینا اول و تو اسمک08 هم سینا بهترین بود اما خوب رسل منیا هم تاثیر داره

خدا نکنه کمربند رو بده 3 روز دیگه صبر کن معلوم میشه .
ولی من برای این گفتم که کمربند رو نمیده چون که هر موقع که champion میشه کهمه کمه 5 ماه کمربند رو نگه میداره .

این چمپ با کمربند بین قاره ای و تگ تیم فرق داره....سوپراستار های بزرگ تری سرش مسابقه میدن 5ماه خیلی زیاده(مگه اینکه سود فروش محصولات جف زیاد شده باشه)

این چمپ با کمربند بین قاره ای و تگ تیم فرق داره....سوپراستار های بزرگ تری سرش مسابقه میدن 5ماه خیلی زیاده(مگه اینکه سود فروش محصولات جف زیاد شده باشه)
منظورت اینترکانتینشنال چمپیونشیپ ؟
الان سوال کردی یا خبر دادی چی شد ؟ :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or