Smackdown Vs Raw 2009

آره میشه آتیش زد ولی فکر کنم فقط با edge بشه.(نمیدونم من یا با mysterio بازی میکنم یا با Edge به ندرات هم با orton و jeff hardy :biggrin1:)ولی فقط با edge زدم.
وقتی فینیشرش پر شد یکی lt , rt رو بزن یه چیزی میزنه جلو اسمت بعد دوباره فینیشر رو پر کن برو میز رو بکار یارو رو نقش بر زمین کن.برو جلوی میز y رو بزن.خودش میگه.میتونی اون چوبه رو که سیم خاردا داره دورش.(گرز رستم)اونم آتیش بزنی.وقتی فینیشرت پر شد برو پایین اونو درار بعد خودش میگه y رو بزن بعد بزن آتیش میزنه.
راستی کسی رمز این بازیو نداره؟یه جای دیده بودم جای چیت داشت.مثلا آدم هارو باز کنه اونایی که قفل هستن.

آخرین ویرایش:
آره میشه آتیش زد ولی فکر کنم فقط با edge بشه.(نمیدونم من یا با mysterio بازی میکنم یا با Edge به ندرات هم با orton و jeff hardy :biggrin1:)ولی فقط با edge زدم.
وقتی فینیشرش پر شد یکی lt , rt رو بزن یه چیزی میزنه جلو اسمت بعد دوباره فینیشر رو پر کن برو میز رو بکار یارو رو نقش بر زمین کن.برو جلوی میز y رو بزن.خودش میگه.میتونی اون چوبه رو که سیم خاردا داره دورش.(گرز رستم)اونم آتیش بزنی.وقتی فینیشرت پر شد برو پایین اونو درار بعد خودش میگه y رو بزن بعد بزن آتیش میزنه.
راستی کسی رمز این بازیو نداره؟یه جای دیده بودم جای چیت داشت.مثلا آدم هارو باز کنه اونایی که قفل هستن.

اها من فکر کردم میز رو میگی اون چوبه رو با همه استار ها تقریبا میشه
مثله تامی دریمر بیگ شو.....
راستی اونجا من یه اشتباه تایپی داشتم گفتم همرو گرفتم:biggrin1:همرو نگرفتم اما اون 1سال رو با 5تا هال اف فیم رو اخراشم

اینم رمز ها:
Boogeyman - BoogeymanEatsWorms!!
Chris Jericho (Classic) - AltJerichoModelSvR09
Gene Snitsky - UnlockSnitskySvR2009
Hawkins & Ryder (Tag Team) - Ryder&HawkinsTagTeam
Hornswoggle (Manager) - HornswoggleAsManager
Jillian Hall - PlayAsJillianHallSvR
Layla - UnlockECWDivaLayla09
Ric Flair - FlairWoooooooooooooo
Saturday Nights Arena - SatNightMainEventSvR
Tazz - UnlockECWTazzSvR2009
Vince McMahon - VinceMcMahonNoChance
CM Punk's Alternate Costume - CMPunkAltCostumeSvR!
Rey Mysterio's Alternate Costume - BooyakaBooyaka619SvR

دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی من الان موندم که TNA impact رو بخرم یا smack down vs. Raw ؟ میخوام گیم پلیش خیلی خوب باشه

sd vs raw09فرقش با تی ان ای زین تا اسمونه اسمک دان امسال واقعا بهتر شده و یه سری مشکلاتم که تو شماره ی قبلش رعایت نکردن(بلند کردن افراد سنگین وزن توسط زنها:eek:)
تو این شماره درست شده و خیلی چیزهای دیگه که مهمترین و قشنگ ترینش رود تو رسل منیا هست
کلا به نظر من خرید تی ان ای در مقابل وجود این بازی اشتباهه

دوستان اچیومنت کمر بندهارو که بهتون گفتم حالا اون 1ساله
به این صورت هست که شما باید یه کاراکتر رو بردارین(ساختگی نباشه بهتره)چون نظم حضور افراد تو برند ها بهم نمیخوره
بعد 66تا بازی پشت سر هم انجام بدین تو همون برند یعنی اگه باتیستا رو برمیدارین تو کریر(که تو برند راء هست)یا ادج(که تو اسمک دان هست) بعد بازیهاتون رو تو همون برند انجام بدین تا 1فصل تموم بشه(یعنی تو اون فصل اصلا کمربند نبرین یا اگه میبرین بعدش دوباره کمربندهای همون برند رو انتخاب کنین
اگه اینکار هارو انجام بدین قشنگ بعد از رسل منیا بهتون اچیومنت 1سال روهم میده به زودی تاپیکش رو تو راهنمایی اچیومنت میزنم با تشکر
(فقط ممنون میشم یکی در دادن عکس اچیومنت ها به من کمک کنه چون ندارم عکس هارو)

کم کم داره از این تاپیک خوشم میاد( به خاطر استفاده ی بیش از حد از کلمه ی EDGE)
برای فینیشر زدن روی میز با B یارو رو هل بده طرف میز و بعد وقتی اون نشونه ی بالات پر باشه اون بالا میزنه FINISHER ON TABLE بعد Y رو بزن و اگه با EDGE باشه اجوکیشن رو میزنه(همون دی دی تی)اگه میخوای بهترین فینیشر ها روی میز رو ببنی تریپل اچ یا باتیستا رو بردار ابهت رو میفهمی
برای آتیش زدن هم اون کسایی که عشق هاردکور هستن آتیش میزنن مثل اج(مثل رستامنیا 23)یا اورتون و خیلی ها که تیریپشون اینطوریه..........
در مورد TNA و SDVR باور کنید نمیشه قضاوت کرد.....از یک طرف شدیدا طرفدار مخصوص WWE هستم و وقتی DX رو میبینم میترکم از هیجان از یک طرف هم نمیشه بدون استینگ زندگی کرد.....اما از شخصیت بیخیال شیم......به نظر من TNA امسال تموم کارهایی که WWE توی 10 سال هی کم کم اضافه میکرد رو یهو توی یک بازی آورد....از یک طرف هم WwE کاملا متحول شده و واقعا نوآوری های امسالش خیلی خوب و دقیق هستش.....اگر انتخاب یکی باشه WWE رو انتخاب میکنم چون هنوز TNA مشکلاتی داره که باید روش کار کرد و اون موقع که اونها خوب شد میشه گفت میتونه یک زقابت بدون برنده رو دید.
.................
منتظر بازیه LEGEND ها هم باشین

کم کم داره از این تاپیک خوشم میاد( به خاطر استفاده ی بیش از حد از کلمه ی EDGE)
برای فینیشر زدن روی میز با B یارو رو هل بده طرف میز و بعد وقتی اون نشونه ی بالات پر باشه اون بالا میزنه FINISHER ON TABLE بعد Y رو بزن و اگه با EDGE باشه اجوکیشن رو میزنه(همون دی دی تی)اگه میخوای بهترین فینیشر ها روی میز رو ببنی تریپل اچ یا باتیستا رو بردار ابهت رو میفهمی
برای آتیش زدن هم اون کسایی که عشق هاردکور هستن آتیش میزنن مثل اج(مثل رستامنیا 23)یا اورتون و خیلی ها که تیریپشون اینطوریه..........
در مورد TNA و SDVR باور کنید نمیشه قضاوت کرد.....از یک طرف شدیدا طرفدار مخصوص WWE هستم و وقتی DX رو میبینم میترکم از هیجان از یک طرف هم نمیشه بدون استینگ زندگی کرد.....اما از شخصیت بیخیال شیم......به نظر من TNA امسال تموم کارهایی که WWE توی 10 سال هی کم کم اضافه میکرد رو یهو توی یک بازی آورد....از یک طرف هم WwE کاملا متحول شده و واقعا نوآوری های امسالش خیلی خوب و دقیق هستش.....اگر انتخاب یکی باشه WWE رو انتخاب میکنم چون هنوز TNA مشکلاتی داره که باید روش کار کرد و اون موقع که اونها خوب شد میشه گفت میتونه یک زقابت بدون برنده رو دید.
.................
منتظر بازیه LEGEND ها هم باشین

من خودم راستش زیاد از ادج خوشم نمیومد و همش کمک های این خانومش ویکی رو باعث برداش میدونستم اما وفتی که بازیهای قدیمیش(زمانه راتد ار کی او و........)میبینم واقعا به این نتیجه میرسم که عجب ادم جلبیه البته اون زمان هم سوء استفاده از لیتا میکرد(مثل بازی مانی این ده بانک و wweچمپیون) ولی بازم خیلی باهوشه اما جدا از اینا من فقط از 3نفر خیلی خوشم میاد باتیست.ا شان مایکل و جف هاردی

من شنیدم که تو تی ان ای چیزی به اسم قدرت وجود نداره درسته؟
یعنی اینکه فرقی بین ای جی استایلز و جناب ایکس وجود نداره این حرف درسته؟

در مورد اتیش زدن چوب سیم خارداری همبستگی به abilityکاراکتر داره اگر کاراکتری اینabilityرو داشت(Blood Shed)هنگامی که صندلی بردارین میکوبه تو صورتش تا جایی که خون میاد از صورتش و قاطی میکنه و یا اون چوب رو اتیش میزنه و.....)

آقا دست درد نکنه بابت رمز ها.:smile:
من فقط یه فیلم دیدم از ادج.که فقط از همون یه فیلم هم خوشم اومد.ادج با میستریو باهم بودن با دوتا دیگه واقعا خیلی قشنگ کار میکردن.که آخرشم میبازن.(با نامردی)داور همش به نفع اونا میگرفت.
کسی اگه فیلم های ادج و میستریو رو داره میخرم.(جدید).فقط باحال باشه.آخه اینقد فیلم چرت و پرت دیدم حالم داره بهم میخوره.فقط همون یه فیلم رو همش میبینم:biggrin1:

اونی که تو میگی شدیدا قدیمیه الان ری و اج باهم بد هستن..............بگو کجا میشینی ببینم میتونم برات گلچین مسابقات اج رو برات بفرستم یا نه......در مورد آتش زدن میز هم(آقا اینقدر EDGE نگید من الان میمیرم:biggrin1:)اصولا افراد HEEL (منظورم کسایی هست که هاردکور یا خشن هستن) میتونن انجام بدن.....البته زیاد مطمئن نیستم....برم ببینم با candice هم میشه آتیش زد یا نه:-"

آخرین ویرایش:
سلام همگی.
میستریو فقط یه فینیشر تو رینگ میزنه؟
آخه هر کاری میکنم همش همونی رو میزنه که یار رو طناب میفته بعد خودشو حول میده با زانو میزنه تو سرش بعد میره از طناب بالا میپره رو سرش.
یه فینیشر هم بیرون رینگ میزنه فکر کنم.نمیشه تو رینگ فینیشر های دیگه باهاش زد؟
بعدش یه فنی داره یارو وقتی افتاده رو زمین(بقل طناب).خودشو با طناب روبرو حول میده بعد جفت پا میزنه یارو میفته از رینگ بیرون.
اینو چطوری باید زد؟

دوستان اچیومنت کمر بندهارو که بهتون گفتم حالا اون 1ساله
به این صورت هست که شما باید یه کاراکتر رو بردارین(ساختگی نباشه بهتره)چون نظم حضور افراد تو برند ها بهم نمیخوره
بعد 66تا بازی پشت سر هم انجام بدین تو همون برند یعنی اگه باتیستا رو برمیدارین تو کریر(که تو برند راء هست)یا ادج(که تو اسمک دان هست) بعد بازیهاتون رو تو همون برند انجام بدین تا 1فصل تموم بشه(یعنی تو اون فصل اصلا کمربند نبرین یا اگه میبرین بعدش دوباره کمربندهای همون برند رو انتخاب کنین
اگه اینکار هارو انجام بدین قشنگ بعد از رسل منیا بهتون اچیومنت 1سال روهم میده به زودی تاپیکش رو تو راهنمایی اچیومنت میزنم با تشکر
(فقط ممنون میشم یکی در دادن عکس اچیومنت ها به من کمک کنه چون ندارم عکس هارو)

http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=108177
منتظر راهنمای شما هستیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or