Smackdown Vs Raw 2009

ممکنه گرافیک TNA IMPACTاز Svrبیشتر باشه
ولی اصل گیم پلی هست که تو SvRخیلی بهتر از Tna هست!(به نظر من!)
سلام همین طور اقا سینا گفت درسته ولی من تکمیلش میکنمtna فقط از نظر سرعت بازی از svr بهتره در مورد گرافیکو این جور چیزا فقط svr رو عشقه!!!!:biggrin1::biggrin1:
اقا سینا چون من tna هم دارم گرافیکش بدک نیست ولی از svr بهتر نیست;)
موفق باشید

اقا من این داستان هارو رو رسلمنیا رفتم اما مثله اینکه 2تا از کارهایی که گفته رو انجام ندادم میخواستم ببینم کدوم رو انجام ندادم
من کاستوم شماره ی 2 سی ام پانک رو هنوز باز نکردم و کاستوم شماره ی 2 فینلی
اینها جزو کدوم رود تو رسلمنیا ها هست؟ یعنی باید با کدوم ضخصیت دوباره برم تا کاری که انجام ندادم رو انجام بدم تا باز بشه

دوستان هرکی بلده راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم

تو قسمت کریر ماد چطوری میشه حالت بازی رو سخت کرد؟
برای من دشمنها مثله مجسمه هستن رفتم تو اپشن خود بازی لجند کردم اما بازم تاثیری نداشت که نداشت

من که گذاشتم رو لجند درست شد.
حتما وقتی رو لجند گذاشتی تو قسمتی که داری میای بیرون exit رو نزدی و با B اومدی بیرون و سیو نکرده.
یک بار دیگه برو ببین رو لجند هست!

من که گذاشتم رو لجند درست شد.
حتما وقتی رو لجند گذاشتی تو قسمتی که داری میای بیرون exit رو نزدی و با B اومدی بیرون و سیو نکرده.
یک بار دیگه برو ببین رو لجند هست!

نه مطئنم من بازی معمولی میندازم لجنده اما اونطوری بازم راحته فکر کنم همینطوری که دوستمون گفت هست به ترتیب سخت میشه

کسی نتونسته این اچیومنت که همه کمر بند ها رو تو کریر ماد رو بگیره هنوز؟من یه بار همه رو گرفتم ولی هیچی نشد!
کسانی که گرفتند راهنمایی کنند

الان من تونستم یکی از یارام رو حال اف فیم کنم
اونم به این صورت هست که بعد از اینکه همه ی کمربند هارو گرفتین 3تا 5باز کمربندتون دفاع کنید بعد مینویسه که یه سوپرستار لجندو حا اف فیم شدین
5بار باید اینکارو انجام بدین تا اون اچیومنتو بده

خوب بالاخره اچیومنت رود تو رسل منیا هم ازاد کردم
مشکل من این بود که 2حالت داستان جریکو رو نرفتم
اگه کسی درمورد رود تو رسل منیا مشکل داشت بگه تا کمکش کنم با تشکر

edge فقط دوتا فینیشر داره؟
توی table چکار باید بکنیم تا یارو رو بگیره ببره طرف میز؟من میز رو اونجا باز میکنم تو رینگ بعد آتیشش هم میزنم.بعد یارو رو نمیتونم ببرمش طرف میز به میز بچسبونمش.

edge فقط دوتا فینیشر داره؟
توی table چکار باید بکنیم تا یارو رو بگیره ببره طرف میز؟من میز رو اونجا باز میکنم تو رینگ بعد آتیشش هم میزنم.بعد یارو رو نمیتونم ببرمش طرف میز به میز بچسبونمش.

ادج 2تا فینیشر داره که یکیش اسپیر هست و یکیش هم ادج فاکشن اما 2تا سیگناتور هم داره که دوباره یکیش اسپیر هست(به یه شکل دیگه)اون یکی هم ندیدم
خوب یکاره راحتتر کن اگه مسابقه table هست میز رو تویه کرنر ها(گوشه ها)بذار بعد با bهلشون بده طرف میزه بعد سیگناتور یا فینیشرت رو اجرا کن و مسابقه رو ببره:biggrin1:

چطوری میز رو اتیش زدی؟
مگه میشه؟:eek:

خوب دوستان بالاخره تمام اچیومنتهای این بازی رو باز کردم خدارو شکر در مورد اون اچیومنت که گفته باید همه ی کمربند هارو بگیرین
باید با یکی از زنها که فرقی نداره من خودم بث فینیکس رو برداشتم اونو بگیرین
در مورد سکرت اچیومنت ها هم باید یا صحنه از فیینشر حالا ... سیو کنید بعد تو هایلایت ریل یخورده دستکاریش کنید بعد که سیو کنید اچیومنتو میگیرین

درمورد اون اچیومنتی که گفته 1فصل کریر ماد رو تموم کنید نکته این که باید شما با یه کاراکتر(اصولا اونی که دارین باهاش ادامه میدین)باید اینقدر بازی کنید تا تعداد بازیها به اندازه ی تعداد بازیهای 1فصل بشه نه اینکه مثلا بعد نامببر وان کانتدر یا گرفتن مانی این ده بنک برین سراغ چمپین تا 20 25تایی بازی انجام بدین حلل میشه
نکته:حتما هم مهم نیست که بازیهارو ببرین اگه میخواین زود تموم شه dqرو بذارین و با صندلی یا...حریف رو بزنین تا سریع بازی تموم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or