Smackdown Vs Raw 2009

سلام یه سوال تخصصی داشتم دیدم اینجا پر بازدید هست گفتم اینجا هم بزارم لطف کنید جواب بدید(اگه میدونید:laughing:)
یه سوال داشتم goldberg زمان زیادی تو ecw بود و الان خداحافظی کرده اما من اصلا تو هیچ بازی کشتی کجی اونو نمیبینم چرا؟ چی بخرم که اونم توش باشه؟

سلام یه سوال تخصصی داشتم دیدم اینجا پر بازدید هست گفتم اینجا هم بزارم لطف کنید جواب بدید(اگه میدونید:laughing:)
یه سوال داشتم goldberg زمان زیادی تو ecw بود و الان خداحافظی کرده اما من اصلا تو هیچ بازی کشتی کجی اونو نمیبینم چرا؟ چی بخرم که اونم توش باشه؟

سلام از گلدبرگ فقط در يك بازي كشتي كج استفاده شده كه اختصاصي ps2 بود اگر ps2 داري اين بازي را از دست نده اسمش هم smackdown here comes the pain الان هم به راحتي گير مياد بازي قشنگي هم هست :cool:

سلام از گلدبرگ فقط در يك بازي كشتي كج استفاده شده كه اختصاصي ps2 بود اگر ps2 داري اين بازي را از دست نده اسمش هم smackdown here comes the pain الان هم به راحتي گير مياد بازي قشنگي هم هست :cool:
ممنون این بازی محصول چه سالی هست؟برای xbox 360 نیست؟یا حداقل برای xbox ?از کسانی که اطلاع دارن خواهش میشود کمک کنن تا ما یه ...به دیگران بزنیم

سلام خدمت همه
این آدمهای که قفل هستن چجوری باید بگیرمشون توی کاریر مد هر کاری میکنم نمیتونم بگیرم
تورو خدا فقط جواب بدین
شما باید با تمام کسایی که توی ROAD TO WRESTLEMANIA هستند تا آخر بازی کنید و کار هایی که ازتون در بعضی از مسابقات(زیر بعضی از مسابقات(زیر سوپر استارها)مثلا مینوسه باید این بازی با DQ به نفع حریف تموم شه)میخواد انجام بدید
چند تا CHEAT هم هست که اون هارو باز میکنه ولی اگه شما خود ROAD TO WRESTLEMANIA رو با اون چند نفر که گفته همشون رو تا آخر بری برات چیز های دیگه ای هم(به جز CHEAT ها)باز میکنه!!!

ممنون این بازی محصول چه سالی هست؟برای xbox 360 نیست؟یا حداقل برای xbox ?از کسانی که اطلاع دارن خواهش میشود کمک کنن تا ما یه ...به دیگران بزنیم
گلدبرگ از سال 2005 به بعد توی هیچ مسابقه ی کشتی کجی نبوده و فقط به عنوان گزارشگر در لیگ های UFC بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or