Smackdown Vs Raw 2009

یه سوال دیگه(ببخشید که اینقدر سؤال می کنم)
رندی ارتن که خیلی قوی نیست , هست؟ یا شان مایکل (Stamina در حد تیم ملی!)؟؟
این امتیاز ها رو چه جوری برای کج کار ها میگیرن
چیزهای مختلفی مثل لیست power 25 وقایعی که قبل از رستلمنیا روخ داده این دو تا مهم ترین .
یه چیزی هم بگم بهت رندی و شان یکی از قوی ترین ها در واقعیت هستن .
راستی بچه ها تو ارماگدن 2008 بوگی من میاد میگه مری کریسمس همین ولی بازی نکرد . (طبق گفته های قبلی این خط رو نوشتم .)

مسابقاتی که همراه با HHH انجام میداد (D Genera...) یه ضربه میخورد تا آخرش روی زمین بود
یا همین رندی, کار دیگه ای جز شاخ بازی بلده؟
ببین شان و رندی اگر الان دیگه بازی نکنن جای خالی اونها کاملا حس میشه و کلی از طرف دار های کشتی کج هم کم میشه .
شان مایکل با sweet the music هایی که میزنه شاخ
رندی ارتن با RKO هایی که میزنه شاخ .:cool:

توی این بازی steve austin یا rock نیستند؟
در ضمن کسی آنلاین بازی کرده؟ تاخیر نداره؟ من که آنلاین میزنم. هر حرکتی که میکنم بعد از 2 ثانیه انجام میده

در ضمن کسی آنلاین بازی کرده؟ تاخیر نداره؟ من که آنلاین میزنم. هر حرکتی که میکنم بعد از 2 ثانیه انجام میده
با خارجی های یک تاخیر داره که اگه تو هاست بشی این تاخیر برطرف میشه
یکی از این مزیت های تاخیر اینه که اگه تو هاست بشی اون 2 ثانیه میره برای اونوریت و فقط کافیه بازی سرکمربند هم باشه 3سوت برنده ای:cheesygriمن همینطوری تو WWE SD vs RAW کمربند بردم.....یارو voice message داد 4تا هم فحش روش:laughing:

با خارجی های یک تاخیر داره که اگه تو هاست بشی این تاخیر برطرف میشه
یکی از این مزیت های تاخیر اینه که اگه تو هاست بشی اون 2 ثانیه میره برای اونوریت و فقط کافیه بازی سرکمربند هم باشه 3سوت برنده ای:cheesygriمن همینطوری تو WWE SD vs RAW کمربند بردم.....یارو voice message داد 4تا هم فحش روش:laughing:
من هاست هم شدم ولی زیاد فرقی نکرد فقط یه ذره تاخیرش کم شد. چرا اینجوریه؟ مربوط به اینترنت ایران هست؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or