Smackdown Vs Raw 2009

درود :دی!
خب به سلامتی آچویمنت B&R رو آنلاک کردم ( خارجی شدیم رفت :دی).
داستان جریکو آخراش ـه و چه داستان جالبی داره و سراسر خنده
58.gif
.
امروز هم سی ام پانک رو تموم کنم دیگه رقتم تو خط جم آوری کمربند :دی.

سلام
میگم اون داداش فینلی اسمش Horse wagon هست چطوری باید توی باز ی اوردش برام آنلاک شدع و گفت به عنوان منیجر میتونه بیاد تو بازی منم توی بازی به عنوان منیجر انتخابش می کنم ولی نمی دونم باید چکار کنم بهم کمک کنه؟

بابا من این چیتا رو که نداشت من حوصلم سر می رفت این همه فعالیت کنم!!!
اسمک یعنی تفریح بعنی برو فقط یکی رو بزن همه جاش خونی شه همین!!!
خلاصه یکی از شماره های خوبه اسمک هستش!!به نظر من که از 2008 لا اقلش خیلی بهتره|!!!
حالا س.وال داشتم می پرسم!
پیشاپیش از همتون تشکر می کنم.

من تغرییبا تمام اتچمنتها و موارد انلاک را باز کزدم RTRM هم تمام شد .
یک توضیح کوچیک بدم اول که در road to wm همه مواردی که از شما میخواهد را باید درست انجام بدید که وقتی تمام شد کل سوپراستارها بهتون 150 تا اچیومنت میده
داستان triple h را دو بار باید برید وقتی به نو وی اوت میرسید یک سیو جدا بکنید چون یک بار باید باید به رندی کمک کنید که وارد evolotion بشید یک بار هم به شان کمک کنید بازی را ببره تا وارد dx شوید من با داستان hhh خیلی حال کردم اخرینشم گذاشتم.
داستان تیکر یک مقدار فیلمی و تخیلی هستش که فقط مخصوص گیم استفاده میشه
سی ام پانک خیلی داستان جالبی نداشت.
جریکو قشنگ بود و جالب .
همینطور که دوستمون گفتن یک بار با ری بازی را تمام کنید یک بار با باتسیتا
اما برای باز شدن فنونهای کسانی که در بازی نیستن مثل راک باید یک بار با باستا یکبار با ری اینکار را بکنید که در بازی ری با ادج باید کاری کنید که ادج برنده بشه و ری ببازه و در بازی دوباره تگ تیم برابر موریسون و میز باید باز هم ری ببازه تا کمربند نسیب اونها بشه همینکارو برعکس با باتیستا بکنید فنون قفل شده باز میشن.
داستان سینا هم خوب بود .

به نظر من داستان های بازی جالب هست ولی برای هر هفته مسابقه دادن با یک نفر واقعا خسته کنندس
مثلا برای جان سینا از رویال رامبل تا رسلمنیا یا با ام وی پی بود یا با ویلیام ریگال
بهترین داستان HHH داشت اونم DX.....هنوزم هرچی فکر میکنم بازم میگم حیفه این گروه از هم پاشید

سلام
میگم اون داداش فینلی اسمش Horse wagon هست چطوری باید توی باز ی اوردش برام آنلاک شدع و گفت به عنوان منیجر میتونه بیاد تو بازی منم توی بازی به عنوان منیجر انتخابش می کنم ولی نمی دونم باید چکار کنم بهم کمک کنه؟

عزیز اول که hornswoggle برادر فینلی نیست پسرش هست دوم اونو نمیتونی بیاری باهاش بازیکنی اونو برای ماناجر انتخاب کن بعد دکمه ای که باهاش tunt خودتو پر میکنی (حرکات نمایشی برای تماشاچیان) + فکر میکنم lb را بگیر از زیر رینگ میاد بیرون پیپ مخصوص فینلی را بهش میده و میره یکبار هم بیشتر نمیاد.

سلام
فريدون جان ميگم تو اين نسخه legend ها قابل بازي نيستن؟:confused:
من كه خيلي دلم براي stone cold و كارهاي قشنگش:biggrin1: تنگ شده.

اقا فریدون جواب ندادن من میدم ببخشید از اقا فریدون
نه عزیز خبری از stone cold نیست باید بری بسازیش

درود
شرمنده mohamad_128 جان نرسیدم به تاپی سربزنم robofal عزیز پاسخ داد( ممنون ).
دوستان این آچیومنت CM Punk رو چطوری بگیرم. آخرین مسابقه سه گذینه میاد! کدوم رو انتخاب کنم که آچویمنت باز شه؟
ممنون.

درود
شرمنده mohamad_128 جان نرسیدم به تاپی سربزنم robofal عزیز پاسخ داد( ممنون ).
دوستان این آچیومنت CM Punk رو چطوری بگیرم. آخرین مسابقه سه گذینه میاد! کدوم رو انتخاب کنم که آچویمنت باز شه؟
ممنون.

عزیز اول اینکه سی ام پانک اچیومت نداره فقط در هنگام بازی 3 تا کار ازتون میخواهد برای انلاک کردن
شما در هفته دوم باید حریف خودتون را روی میز بندازید و میز را بشکنید و برنده بشید
شما در هقته 8 یک بازی با بیگ ددی وی باید انجام بدید که شما باید اون را در کمتر از 2 دقیقه شکست بدید.
شما در هفته 10 باید در یک بازی 3 نفره از جان موریسون ببرید
و در اخر هم که برنده شوید در wm

خواهش عزیز
ببین برو توی قسمت مسابقات توی بازی one on one برو گزینه inferno match را انتخاب کن و خودت یکی مثل اندرتیکر را بردار و حریفتو کین بزار
توی مسابقه حسابی اونو بزن بعد که قرمز شد rb را بگیر و با rs , ls اونو بیاز کنار اتیشها اون طرف را میندازه روی اتیش و بازی تموم میشه البته من xbox دارم اینها مال اونه
ولی بعد که بازی تمام شد بهت اچیومنت میده

در مورد 5 hof بیاید بگم من هنوز دارم careed mode را میرم تموم نشده ولی اینطور که معلومه باید در این بازی شما 5 تا سوپراستار hof را در کار خود داشته باشید

من دارم با گرگوری هلمز که خودم ساختم میرم توی قسمت careed mode همه کمربندها را گرفتم اورال این سوپراستار هم شده 78 اما نه اچیومنت گرفتم برای کمربندها نه بازی تموم شد هنوز دارم بازی میکنم نمیدونم تا کی
اگه کسی تموم کرد خبر بده

اقا من این داستان هارو رو رسلمنیا رفتم اما مثله اینکه 2تا از کارهایی که گفته رو انجام ندادم میخواستم ببینم کدوم رو انجام ندادم
من کاستوم شماره ی 2 سی ام پانک رو هنوز باز نکردم و کاستوم شماره ی 2 فینلی
اینها جزو کدوم رود تو رسلمنیا ها هست؟ یعنی باید با کدوم ضخصیت دوباره برم تا کاری که انجام ندادم رو انجام بدم تا باز بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or