19Rodar
کاربر سایت
بابا ادم دلش نمی اد انلاین رو بزاره کنار بیاد افلاین بازی کنه
پس چرا من دلم اومد؟! بازی اینقدر جذابه که آنلاین بازی کردن رو چند روزه خیلی خیلی کم کردم
بابا ادم دلش نمی اد انلاین رو بزاره کنار بیاد افلاین بازی کنه
سلام توی اون قسمت که میره سوار کشتی میشه باید یک بازی رو از اون مرده ببره بازیش چطوریه من همش میبازم ممون میشم جواب بدید.
دو سه بار که باهاش بازی کردی خود وی شین میگه شرط سر دختره. اونجا باید عمدا ببازی تا بازی جلو بره.
اره من گرفتم.بعضی هاشو حتما باید با ماموریت بازی بری مثلا یکیش تو یک خونهست و ماموریت هم تو همون خونست باید وقتی داری ماموریتو انجام میدی اونم بگیریسلام
کسی هست تمام مجسمه های باشگاه رو گرفته باشه ؟
من 2 تاش رو میدونم کجاست ولی نمیتونم برم برش دارم!
خونه نمیشه خرید.خود بازی بهت خونه میدهسلام دوستان من بازي رو تازه انجام دادم، سوال داشتم، تو بازي ميشه خونه خريد؟ چجوري؟از كجا؟
يه چيزي چرا انيمشنهاي كاركترها خيلي كم هستند براي مثال يجا كه ويشن دنبال يه نفر ميدويد كاركتر با افتادن از ديوار همون واكنش ويشن رو نشون ميده! دويدن خود ويشن هم خيلي مصنوعيه! با اين حال خيلي سرگرمكنندس!(اعتياد اور)
ممنون
نه من بازیشو بردم.قانونش اینجویریه که باید عدد های جفت بیاری بعد امتیاز بالااری میگیری
نه دیگه میگه شرط سر دختره بعد میبازه دختره رو براش میاره تا تعقیبش کنه.
قانونش هم خودش کامل گفته وقتی تو بازی X رو بزنی. بهترینش اینه که همش یک عدد باشه
نه داداش میشه برد.من خودم اول باختم و بعدش از چک پوینت زدم بعدش بردم بازیرو هیچ فرقی نمیکنه
این تنها مرحله ای بود که نتونستم رد کنم یه راهمنمایی کامل تر میکنی چجوری بازیو ببریم؟