Sleeping Dogs | X360

سلام توی اون قسمت که میره سوار کشتی میشه باید یک بازی رو از اون مرده ببره بازیش چطوریه من همش میبازم ممون میشم جواب بدید.

دو سه بار که باهاش بازی کردی خود وی شین میگه شرط سر دختره. اونجا باید عمدا ببازی تا بازی جلو بره.

دو سه بار که باهاش بازی کردی خود وی شین میگه شرط سر دختره. اونجا باید عمدا ببازی تا بازی جلو بره.
نه من بازیشو بردم.قانونش اینجویریه که باید عدد های جفت بیاری بعد امتیاز بالااری میگیری

سلام دوستان من بازي رو تازه انجام دادم، سوال داشتم، تو بازي ميشه خونه خريد؟ چجوري؟از كجا؟
يه چيزي چرا انيمشن‌هاي كاركتر‌ها خيلي كم هستند براي مثال يجا كه وي‌شن دنبال يه نفر ميدويد كاركتر با افتادن از ديوار همون واكنش وي‌شن رو نشون ميده! دويدن خود وي‌شن هم خيلي مصنوعيه! با اين حال خيلي سرگرم‌كنندس!(اعتياد اور)
ممنون

سلام
کسی هست تمام مجسمه های باشگاه رو گرفته باشه ؟
من 2 تاش رو میدونم کجاست ولی نمیتونم برم برش دارم!
اره من گرفتم.بعضی هاشو حتما باید با ماموریت بازی بری مثلا یکیش تو یک خونهست و ماموریت هم تو همون خونست باید وقتی داری ماموریتو انجام میدی اونم بگیری

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من بازي رو تازه انجام دادم، سوال داشتم، تو بازي ميشه خونه خريد؟ چجوري؟از كجا؟
يه چيزي چرا انيمشن‌هاي كاركتر‌ها خيلي كم هستند براي مثال يجا كه وي‌شن دنبال يه نفر ميدويد كاركتر با افتادن از ديوار همون واكنش وي‌شن رو نشون ميده! دويدن خود وي‌شن هم خيلي مصنوعيه! با اين حال خيلي سرگرم‌كنندس!(اعتياد اور)
ممنون
خونه نمیشه خرید.خود بازی بهت خونه میده

نه من بازیشو بردم.قانونش اینجویریه که باید عدد های جفت بیاری بعد امتیاز بالااری میگیری

نه دیگه میگه شرط سر دختره بعد میبازه دختره رو براش میاره تا تعقیبش کنه.
قانونش هم خودش کامل گفته وقتی تو بازی X رو بزنی. بهترینش اینه که همش یک عدد باشه

نه دیگه میگه شرط سر دختره بعد میبازه دختره رو براش میاره تا تعقیبش کنه.
قانونش هم خودش کامل گفته وقتی تو بازی X رو بزنی. بهترینش اینه که همش یک عدد باشه
نه داداش میشه برد.من خودم اول باختم و بعدش از چک پوینت زدم بعدش بردم بازیرو هیچ فرقی نمیکنه

خب بعد یه هفته دقیقا بازیو تموم کردم
یکی از لذت بخش ترین بازیای امسالم بود بشدت لذت بردیم
داستان هم خیلی قشنگ تموم کردن و مراحل آخر شاهکار سینمایی به تمام معنا بود

نمره کل : 8.5
نکات منفی : سخصیت پردازی متوسط دیگر کارکتر ها - افت داستان در اواسط بازی - باگ !
نکات مثبت : گرافیک زیبا برای یه بازی OW - کنترل لذت بخش و آرکید اتومبیل ها و موتور ها - داستان کلی زیبا - گیم پلی بسیار عالی چه در مبارزات فنی چه در صحنه های اکشن - موسیقی جالب

واقعا صحنه مرگ peggi در آغوش شوهرش خیلی غم انگیز بود.واقعا با اینکه خلاف کار بودند ولی دلم واسشون سوخت.بدبختا عروسیشون نابود شد.ولی خداییش عجب بازی هستش خیلی هیجان داره خیلی خیلی خیلی جذابه . دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم دارم مثل موتور جت مرحله رد میکنم

این تنها مرحله ای بود که نتونستم رد کنم یه راهمنمایی کامل تر میکنی چجوری بازیو ببریم؟
نگاه کن داداش شما باید سعی کنی عدد های جفتت بیشتر باشه.مثلا اگر 5 تا مهره داری 3تاش 2هست روی اون دوتای دیگه a بزن تا اونارو بندازی بیرون.بعد حالا شانس حریفت دیگه هرچی باشه.بعد گوشه ی تصویر سمت چپ هم امتیازاته که با تعداد عدد های جفت برابری داره و هر چی بیشتر باشه امتیاز بیشتری میگیری

داستان بازی وحشتناک افت کرده!تا اینجایی که من 24 ماموریت رو رفتم.این چند تا ماموریت آخر هم یه کاری کردن که من فکر کنم طراح ماموریت های بازی یه نوجوانِ که در حال سپری کردن دوران بلوغشه!
دوستان بعد از اینکه با سندرا میریم بیرون این بنده خدا که تو K-bar دیدیمش زنگ میزنه و میگه رفیقش مهاجر غیر قانونی بوده گرفتنش.کسی میدونه ماموریتش کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or