واى هيچ راهى نداره دوبله بازى كاملا به انگليسى تغيير كنه؟ مردم شهر پليس و راديو ها بخصوص اهنگ هاى هنگ كنگى واقعا روى اعصاب هست نميشه با صداى كم هم بازى كرد!
رانندگى سمت چپ به اندازه كافى اذيت كننده هست واى به حال اينكه پليس هم با اون بلندگو كه يك لحظه هم ساكت نميشن با اون صدا پشت سرت داد و بيداد ميكنن يك اهنگ محلى!! زيبا هم در حال سوهان كارى مغزت هست بعد صداى زيباى تك تك عابرينى هم كه از كنارشون رد ميشى هم مياد!! اخه يعنى چى؟
خیلی ماموریت های این بازی سرگرم کنندست . من ماموریت های GTA رو هنوز تموم نکردم چون خسته شدم دیگه اما این اصلا اینطوری نیست و واقعا مهیج و جذابه.ولی از حق نگذریم کیفیت رانندگی GTA یه سروگردن بالاتر از این بازیه بازیشم که کاملا کپی پیست شده از بتمن و GTA:d
اتفاقا یارو رو (اون سبز رنگ تو نقشه پیادا میکنم و تا میخوام روش کلیک کنم نقشه قرمز میشه و فایلد و تمام
یعنی اصلا فرصت نمیده من حرکت بدم.فکر کنم کنسولم خرابه.لنزش احتمالا
صدای رادیو رو میشه با دکمه های چپ و راست D-Pad کم و زیاد یا کلا قطع کرد........واى هيچ راهى نداره دوبله بازى كاملا به انگليسى تغيير كنه؟ مردم شهر پليس و راديو ها بخصوص اهنگ هاى هنگ كنگى واقعا روى اعصاب هست نميشه با صداى كم هم بازى كرد!
رانندگى سمت چپ به اندازه كافى اذيت كننده هست واى به حال اينكه پليس هم با اون بلندگو كه يك لحظه هم ساكت نميشن با اون صدا پشت سرت داد و بيداد ميكنن يك اهنگ محلى!! زيبا هم در حال سوهان كارى مغزت هست بعد صداى زيباى تك تك عابرينى هم كه از كنارشون رد ميشى هم مياد!! اخه يعنى چى؟
واى هيچ راهى نداره دوبله بازى كاملا به انگليسى تغيير كنه؟ مردم شهر پليس و راديو ها بخصوص اهنگ هاى هنگ كنگى واقعا روى اعصاب هست نميشه با صداى كم هم بازى كرد!
نگاه کن اصلا به صحبت من گوش نمیدی شما همینجوری که رو سبزا نمیزنن که !میدونی چیه من روی اون جا که سیگنال سبزه رو میزنم و تا نقشه رو نشون میده و من میخوام برم رو یارو اسکن کنم.سریع قرمز میشه
اصلا فرصت نمیده(1 ثانیه وقت دارم تا انتخاب کنم که نمیشه)
این مرحلست دیوونم کرده
Mrs Chu's Revenge
کنسولرو ریستارت کن دوباره مرحله رو بروآقا من باید توبکب از قسمت ها برم تو یه یه خونه
که درش مثل بقیه خونه هاست درایی رو میگم که وقتی میبینی میدونی باز نمیشن:d
وقتی میرم کنار تو دره غیب میشم و نقشه توی ساختمون هم میاد پایین سمت چپ ولی نمیتونم برم توش:d
چیکار کنیم؟
آقا ایراد این سیگنال که میگی سبزه یه دفعه قرمز میشه از دیسکه برا منم همینطور میشد رفتم یکی دیگه گرفتم درست شد
نه سیگنال درسته!!!!
مشکا واقعا از دیسک بوده شاید سینگنال مناسبی رو انتخاب نکرده بودید.
داداش ببین من اینطوری رد کردم:نه سیگنال درسته