Sleeping Dogs | X360

اتفاقا یارو رو (اون سبز رنگ تو نقشه پیادا میکنم و تا میخوام روش کلیک کنم نقشه قرمز میشه و فایلد و تمام
یعنی اصلا فرصت نمیده من حرکت بدم.فکر کنم کنسولم خرابه.لنزش احتمالا

واى هيچ راهى نداره دوبله بازى كاملا به انگليسى تغيير كنه؟ مردم شهر پليس و راديو ها بخصوص اهنگ هاى هنگ كنگى واقعا روى اعصاب هست نميشه با صداى كم هم بازى كرد!

رانندگى سمت چپ به اندازه كافى اذيت كننده هست واى به حال اينكه پليس هم با اون بلندگو كه يك لحظه هم ساكت نميشن با اون صدا پشت سرت داد و بيداد ميكنن يك اهنگ محلى!! زيبا هم در حال سوهان كارى مغزت هست بعد صداى زيباى تك تك عابرينى هم كه از كنارشون رد ميشى هم مياد!! اخه يعنى چى؟

واى هيچ راهى نداره دوبله بازى كاملا به انگليسى تغيير كنه؟ مردم شهر پليس و راديو ها بخصوص اهنگ هاى هنگ كنگى واقعا روى اعصاب هست نميشه با صداى كم هم بازى كرد!

رانندگى سمت چپ به اندازه كافى اذيت كننده هست واى به حال اينكه پليس هم با اون بلندگو كه يك لحظه هم ساكت نميشن با اون صدا پشت سرت داد و بيداد ميكنن يك اهنگ محلى!! زيبا هم در حال سوهان كارى مغزت هست بعد صداى زيباى تك تك عابرينى هم كه از كنارشون رد ميشى هم مياد!! اخه يعنى چى؟

آهنگ های هیپ هاپ و R@B و کلاسیک خارجی آمریکاییم زیاد داره یا آهنگای موزارت و بتهوون هم داره ولی چینی هم داره دیگه مگه میشه تو هنگ کنگ رادیو چینی نداشته باشه ؟
اون پلیس راست میگی خیلی رو اعصابن و خیلی هم گیرن اصلا ول نمیکنن جذابیتم داره دیگه

حالا صدای مردم کار ندارم ولی عکس العمل و کارهای معمولی و هوش مصنوعی که برای اینا ساختن خیلی جالبه و تا حالا تو بازی OW اینجوری ندیده بودم که انقدر مردم یه شهر زنده و اکتیو باشن

خیلی ماموریت های این بازی سرگرم کنندست . من ماموریت های GTA رو هنوز تموم نکردم چون خسته شدم دیگه اما این اصلا اینطوری نیست و واقعا مهیج و جذابه.ولی از حق نگذریم کیفیت رانندگی GTA یه سروگردن بالاتر از این بازیه;) بازیشم که کاملا کپی پیست شده از بتمن و GTA:d

بنظرم رانندگیش خیلی جالتر و جذابتر از GTA کار شده مخصوصا ماشینهای بالا 400 هزار تا که هندلینگشون خیلی جذابه ولی یکم مشکل دوربین اذیت میکنه تو بعضی بازی ها
در کل از رانندگی خشک و بی روح GTA خیلی بهتره و افکتی هم که تو سرعت بالا و اون لرزشش جذابیتشو 2 برابر میکنه

اتفاقا یارو رو (اون سبز رنگ تو نقشه پیادا میکنم و تا میخوام روش کلیک کنم نقشه قرمز میشه و فایلد و تمام
یعنی اصلا فرصت نمیده من حرکت بدم.فکر کنم کنسولم خرابه.لنزش احتمالا

چه ربطی به لنز و دستگاه داره آخه !
چند بار دیگه با دقت بزن تا مطمئن نشدی اون سبزرو انتخاب نکن عجله هم نکن بهت وقت میده اگه 4-5 بار کردی پرید بیرون گیر مرد یا از ماموریتت اومد بیرون بازیت باگ داره و بازی رو دیسک مرغوب و برنر مکس بگیر حل میشه
من سره یه مرحله سه بار رفتم که دقیقا تو یه محل مشخص فریز میشد و کنسول قفل میشد بار چهارم از یه جای دیگه کلا رفتم و مسیرمو عوض کردم دیگه بازی فریز نکرد و تا الانم مشکلی ندارم و الکیم یه برنر مکس پیاده شدیم در حالیکه بازی مشکلی نداست .... باگ های این بازی یکم بد قلقه

صدای رادیو رو میشه با دکمه های چپ و راست D-Pad کم و زیاد یا کلا قطع کرد........

چه ربطی به لنز و دستگاه داره آخه !
چند بار دیگه با دقت بزن تا مطمئن نشدی اون سبزرو انتخاب نکن عجله هم نکن بهت وقت میده اگه 4-5 بار کردی پرید بیرون گیر مرد یا از ماموریتت اومد بیرون بازیت باگ داره و بازی رو دیسک مرغوب و برنر مکس بگیر حل میشه
من سره یه مرحله سه بار رفتم که دقیقا تو یه محل مشخص فریز میشد و کنسول قفل میشد بار چهارم از یه جای دیگه کلا رفتم و مسیرمو عوض کردم دیگه بازی فریز نکرد و تا الانم مشکلی ندارم و الکیم یه برنر مکس پیاده شدیم در حالیکه بازی مشکلی نداست .... باگ های این بازی یکم بد قلقه
[/QUOTE]
میدونی چیه من روی اون جا که سیگنال سبزه رو میزنم و تا نقشه رو نشون میده و من میخوام برم رو یارو اسکن کنم.سریع قرمز میشه
اصلا فرصت نمیده(1 ثانیه وقت دارم تا انتخاب کنم که نمیشه)
این مرحلست دیوونم کرده
[h=1]Mrs Chu's Revenge[/h]

آقا من باید توبکب از قسمت ها برم تو یه یه خونه
که درش مثل بقیه خونه هاست درایی رو میگم که وقتی میبینی میدونی باز نمیشن:d
وقتی میرم کنار تو دره غیب میشم و نقشه توی ساختمون هم میاد پایین سمت چپ ولی نمیتونم برم توش:d
چیکار کنیم؟

من موندم چطور دلت میاد به این آهنگهای قشنگ شرقی بگی روی اعصابه!!! واقعا عاشق آهنگ های شرق آسیا هستم

میدونی چیه من روی اون جا که سیگنال سبزه رو میزنم و تا نقشه رو نشون میده و من میخوام برم رو یارو اسکن کنم.سریع قرمز میشه
اصلا فرصت نمیده(1 ثانیه وقت دارم تا انتخاب کنم که نمیشه)
این مرحلست دیوونم کرده
Mrs Chu's Revenge
نگاه کن اصلا به صحبت من گوش نمیدی شما همینجوری که رو سبزا نمیزنن که !
2 بار اون دکمه X رو بزن اون آدمکه جنوب شهره پایین نقشه است چون محل ثابته و تغییر نمیکنه همون پایینه میبینی آدمکه 2 بار همونجا ظاهر شده بزن روش ردیابیش میکنه برو بترکونش
این مرحله همون مرحله ای بود که من کنسولم فریز میکرد تو بخش آخرش اگه برای تو هم فریز کرد با چیزیش شد بهم بگو کمکمت کنم
موفق باشی

---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

آقا من باید توبکب از قسمت ها برم تو یه یه خونه
که درش مثل بقیه خونه هاست درایی رو میگم که وقتی میبینی میدونی باز نمیشن:d
وقتی میرم کنار تو دره غیب میشم و نقشه توی ساختمون هم میاد پایین سمت چپ ولی نمیتونم برم توش:d
چیکار کنیم؟
کنسولرو ریستارت کن دوباره مرحله رو برو
بازیت باگ داره اگه برنر مکس داری رو هارد ریختی یه بار از هارد پاکش کن دوباره نصب کن اگه دیدی درست نشد مشکل از رایت بازی و دیسکته
اگه 97% داری پیشنهاد میکنم از یه جای معتبر برنر مکس بگیری که دیگه مشکل اینجوری نداشته باشی

پ.ن : نمیدونم چرا من تا حالا یه بارم باگنیدیدم تو این بازی ! همه عالمو آدم دیدن بغیر از ما :|

آقا ایراد این سیگنال که میگی سبزه یه دفعه قرمز میشه از دیسکه برا منم همینطور میشد رفتم یکی دیگه گرفتم درست شد

افرین
منم میگم اصلا مهلت نمیده که موس روی نقشه رو حرکت بدی
اتفاقا دکمه ابی رو هم زدم قبل از اینکه روی یارو سبز بشه همینطور شد(چون من میدونم کدوم شخص رو باید اسکن کنم)
اتفاقا اینم دومین دیسکیه که میگیرم
اولین دیسکم از تو انوبان میرفتم تو دریا و موقع لادینگ گیر میکرد اینم هم تو دریا میره و هم از این مرحله نمیتونم رد بشم
کلافه شدم
کلا هر بازی میزارم نصب کنم تو هارد مشکل داره تا 54 درصد میره و ارور میده
فکر کنم مشکل کنسولم باشه

نه سیگنال درسته
داداش ببین من اینطوری رد کردم:
اول تو هر چهار گوشه نگاه کردم ببینم کدوم سیگنال سبز می‌شه و رفتم توش!
بعد هر دفعه یه موجی میومد و چند نفر با رنگ سبز مشخص می‌شدن و من می‌رفتم روی اون آدم سبز ها و A می‌زدم!
بعضی هاشون قرمز می‌شد و قبول نمی‌کرد و بعضی سبز می‌شدن و مرحله رد می‌شد!
اصلا هم X و... نمی‌زدم و دقیقا همین کار هایی که گفتم رو انجام می‌دادم!
اینو امتحان کن ببین چی می‌شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or