Sleeping Dogs | X360

هر دوی این ها مراحل اصلی هستن !! ابی برای پلیس انجلم میدی و سبز رو هم برای گروه خلافکار خودت که عضوش میشی !! ابی های کم رنگ هم مراحل فرعی پلیس هست و زرد هم کارهای مردم و...

آقا من توی این هک کردن موندم!
وقتی علامت زرد میاد باید چیکار کنیم؟(منظورت در مواقع هک کردنه)
این سوال تو همه ی صفحات این تاپیک هستش علامت زرد یعنی جای اون عدده غلطه و شما جاشو عوض کن مثلا اگر اولین عدد از چپ 7 بود وزرد شد حالا شما باید 7 یک جای دیگه امتحان کنی مثلا دومین از چپ 7 بزار

منم رفتم بازیو گرفتم ولی از لودینگ اول بازی دیگه جلوتر نمیره و همون جا عکس نشون میده. قیافه من اون موقع~x( حالا هم باید تا شنبه صبر کنم:|

منم رفتم بازیو گرفتم ولی از لودینگ اول بازی دیگه جلوتر نمیره و همون جا عکس نشون میده. قیافه من اون موقع~x( حالا هم باید تا شنبه صبر کنم:|
مثل من شدی
درکت میکنم

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

آقا من توی این هک کردن موندم!
وقتی علامت زرد میاد باید چیکار کنیم؟(منظورت در مواقع هک کردنه)
یعنی خود عدد درسته ولی جاشو باید تغییر بدی تا سبز بشه

بچه ها نسخه ناقص هم میتونه تو بازار باشه؟واسه من اصلا رادیوش آهنگ پخش نمیکنه و الانم مأموریتی بهم نمیده بعد از اولین مرحله تیراندازی

فکر کنم باید بری خونه بخوابی :دی

دمت گرم درست شد
واقعا لذت بردم از بازی ؛ از بس شوتر بازی کردم داشتم از دنیای گیم سیر می شدم اما این بازی نشون داد که هنوز هم میشه سرگرم شد ؛
مبارزاتش واقعا جذابه یاد بازی جت لی افتادم که چقد قشنگ مبارزه می کرد؛ ولی هرکار می کنم رادیوش آهنگ پخش نمی کنه بازی رو هارد نصبه

به نظر من برای یک بازی open world به این خوبی 14 ساعت گیم پلی خیلی خیلی کمه.GTA اینقدر ماموریت داشت که مدتها سرگرمت می کرد ولی این خیلی سریع تموم میشه به نظرم تنها ایرادش همین کوتاه بودنش هست.

گیر کردم
اونجا که رو موبایلت یه مثلث میاد و باید بری وسط اون مثلثه وقتی رسیدم و سبز رو زدم تا سرچ کنه بعدش اون نقشه میاد و بعد از چند ثانیه کانکت لاست میاد و میسوزم نمیدونم باید چه کار کنم

اول باید:
جایی که انتن سبز داره رو سرچ کنی بعد X رو بزن که اسکن کنه بعد A رو رو ادما نگه دار تا ساکن کنه برا من تو شمال غربی بودش

اون اولیش رو رد کردم ولی دومی رو نمیشه

یعنی تاسبزه رو میزنی وارد نقشه میشی سریع نقشه قرمز میشه قایلد میشهاز اون چهار تا دومی سیگنال داشت که زدم اینطوری شدیعنی اجازه هر گونه خودنمایی رو بهت نمیده

اون اولیش رو رد کردم ولی دومی رو نمیشه

یعنی تاسبزه رو میزنی وارد نقشه میشی سریع نقشه قرمز میشه قایلد میشهاز اون چهار تا دومی سیگنال داشت که زدم اینطوری شدیعنی اجازه هر گونه خودنمایی رو بهت نمیده

اول قسمت شهر که سیگنالاس سبزه وارد شو
رو اون شکلی که عکس x میاد دکمه x بزن بعد میبینی از 4 تا آدمک سبز یکی همش داره تکرار میشه اون فرکانس اصلی اون شخصه رو اون بزن فرد مورد نظرو پیدا میکنه و جای اون شخص رو مینی مپ میاد

---------- نوشته در 03:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها نسخه ناقص هم میتونه تو بازار باشه؟واسه من اصلا رادیوش آهنگ پخش نمیکنه و الانم مأموریتی بهم نمیده بعد از اولین مرحله تیراندازی

اون دکمه چپ و راست گیم پد رو فشار بده دکمه راست رو فشار بده چند ثانیه صدای رادیو رو تنظیم میکنه صداشو ببر بالا
رادیو قطع نیست
اگه بالا نمیره انگار باگ داره

خیلی ماموریت های این بازی سرگرم کنندست . من ماموریت های GTA رو هنوز تموم نکردم چون خسته شدم دیگه اما این اصلا اینطوری نیست و واقعا مهیج و جذابه.ولی از حق نگذریم کیفیت رانندگی GTA یه سروگردن بالاتر از این بازیه;) بازیشم که کاملا کپی پیست شده از بتمن و GTA:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or