'!|SNAKE|!'
کاربر سایت
هر دوی این ها مراحل اصلی هستن !! ابی برای پلیس انجلم میدی و سبز رو هم برای گروه خلافکار خودت که عضوش میشی !! ابی های کم رنگ هم مراحل فرعی پلیس هست و زرد هم کارهای مردم و...
این سوال تو همه ی صفحات این تاپیک هستش علامت زرد یعنی جای اون عدده غلطه و شما جاشو عوض کن مثلا اگر اولین عدد از چپ 7 بود وزرد شد حالا شما باید 7 یک جای دیگه امتحان کنی مثلا دومین از چپ 7 بزارآقا من توی این هک کردن موندم!
وقتی علامت زرد میاد باید چیکار کنیم؟(منظورت در مواقع هک کردنه)
مثل من شدیمنم رفتم بازیو گرفتم ولی از لودینگ اول بازی دیگه جلوتر نمیره و همون جا عکس نشون میده. قیافه من اون موقع~x( حالا هم باید تا شنبه صبر کنم
یعنی خود عدد درسته ولی جاشو باید تغییر بدی تا سبز بشهآقا من توی این هک کردن موندم!
وقتی علامت زرد میاد باید چیکار کنیم؟(منظورت در مواقع هک کردنه)
فکر کنم باید بری خونه بخوابی
اول باید:
جایی که انتن سبز داره رو سرچ کنی بعد X رو بزن که اسکن کنه بعد A رو رو ادما نگه دار تا ساکن کنه برا من تو شمال غربی بودش
اون اولیش رو رد کردم ولی دومی رو نمیشه
یعنی تاسبزه رو میزنی وارد نقشه میشی سریع نقشه قرمز میشه قایلد میشهاز اون چهار تا دومی سیگنال داشت که زدم اینطوری شدیعنی اجازه هر گونه خودنمایی رو بهت نمیده
بچه ها نسخه ناقص هم میتونه تو بازار باشه؟واسه من اصلا رادیوش آهنگ پخش نمیکنه و الانم مأموریتی بهم نمیده بعد از اولین مرحله تیراندازی