Sleeping Dogs | X360

افرین
منم میگم اصلا مهلت نمیده که موس روی نقشه رو حرکت بدی
اتفاقا دکمه ابی رو هم زدم قبل از اینکه روی یارو سبز بشه همینطور شد(چون من میدونم کدوم شخص رو باید اسکن کنم)
اتفاقا اینم دومین دیسکیه که میگیرم
اولین دیسکم از تو انوبان میرفتم تو دریا و موقع لادینگ گیر میکرد اینم هم تو دریا میره و هم از این مرحله نمیتونم رد بشم
کلافه شدم
کلا هر بازی میزارم نصب کنم تو هارد مشکل داره تا 54 درصد میره و ارور میده
فکر کنم مشکل کنسولم باشه
خب بازیتونو از جای مطمئن بگیری اینجوری مشکلات ضد حال دارم نداری رو دسیک با کیفیت و برنر مکس بگیر مشکلت حله
این مرحله برای همه یه جور مشکل داشته بریا من فریز میکرده برای شما اینجوری باگ داشته
کلا رو اعصابه منم این مرحله بازی کرده

داداش ببین من اینطوری رد کردم:
اول تو هر چهار گوشه نگاه کردم ببینم کدوم سیگنال سبز می‌شه و رفتم توش!
بعد هر دفعه یه موجی میومد و چند نفر با رنگ سبز مشخص می‌شدن و من می‌رفتم روی اون آدم سبز ها و A می‌زدم!
بعضی هاشون قرمز می‌شد و قبول نمی‌کرد و بعضی سبز می‌شدن و مرحله رد می‌شد!
اصلا هم X و... نمی‌زدم و دقیقا همین کار هایی که گفتم رو انجام می‌دادم!
اینو امتحان کن ببین چی می‌شه.

مشکلشون با دیسک بازی و نوع رایت ـه این مرحله آب خوردن رد کردنش اون آدمک تو جنوب اون قسمت شهر روش بزنی سریع پیدا میکنه تو. این مرحله نیازی به این کارا نیست
چون یه جای ثابت داره

خب بازیتونو از جای مطمئن بگیری اینجوری مشکلات ضد حال دارم نداری رو دسیک با کیفیت و برنر مکس بگیر مشکلت حله
این مرحله برای همه یه جور مشکل داشته بریا من فریز میکرده برای شما اینجوری باگ داشته
کلا رو اعصابه منم این مرحله بازی کرده

مشکلشون با دیسک بازی و نوع رایت ـه این مرحله آب خوردن رد کردنش اون آدمک تو جنوب اون قسمت شهر روش بزنی سریع پیدا میکنه تو. این مرحله نیازی به این کارا نیست
چون یه جای ثابت داره

منم میدونم روی کدوم سیگنال باید برم و اینم میدونم که روی کدوم باید اسکن کنم(اون مرده سبزه طرفای جنوب ) و راهنمای مرحله رو تو یوتیوب هم دیدم که رو کدوم اسکن میکونه ولی مشکل من چیزی فراتر از اینه.اصلا اجازه هر گونه خودنمایی رو ازت میگیره
یعنی داغونت میکنه
حالا باید برم یکی دیگه بخرم:d

نگاه کن اصلا به صحبت من گوش نمیدی شما همینجوری که رو سبزا نمیزنن که !
2 بار اون دکمه X رو بزن اون آدمکه جنوب شهره پایین نقشه است چون محل ثابته و تغییر نمیکنه همون پایینه میبینی آدمکه 2 بار همونجا ظاهر شده بزن روش ردیابیش میکنه برو بترکونش
این مرحله همون مرحله ای بود که من کنسولم فریز میکرد تو بخش آخرش اگه برای تو هم فریز کرد با چیزیش شد بهم بگو کمکمت کنم
موفق باشی

---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

کنسولرو ریستارت کن دوباره مرحله رو برو
بازیت باگ داره اگه برنر مکس داری رو هارد ریختی یه بار از هارد پاکش کن دوباره نصب کن اگه دیدی درست نشد مشکل از رایت بازی و دیسکته
اگه 97% داری پیشنهاد میکنم از یه جای معتبر برنر مکس بگیری که دیگه مشکل اینجوری نداشته باشی

پ.ن : نمیدونم چرا من تا حالا یه بارم باگنیدیدم تو این بازی ! همه عالمو آدم دیدن بغیر از ما :|

بای که برنرمکش بدون مشکل هم نصب شده ولی نمیدونم چرا این قسمتش باگ داره کمک

بازی هرچی جلوتر میشه خفن تر میشه:دی
من عاشق این اهنگ ژاپنیا که بعضیاشون سنطور دارند و کلا همشون شدم:دی
این خانم چو چ باحال حرف میزنه:دی کلا عاشق زبون بازی شدم:دی
من یه حرکتی شانسی زدم بگید چطوری باید بزنمش:
پلیسا دنبالم بودن منم داشتم پیاده در میرفتم اونا خیلی نزدیک شدند بعد من ب دیوار رسیدم دکمه حمله رو تند تند میزدم یهوی وی پاشو زد به دیوار به سمت پلیس شیرجه زد و کتکش زد! چجوریه:دی؟

پلیسا دنبالم بودن منم داشتم پیاده در میرفتم اونا خیلی نزدیک شدند بعد من ب دیوار رسیدم دکمه حمله رو تند تند میزدم یهوی وی پاشو زد به دیوار به سمت پلیس شیرجه زد و کتکش زد! چجوریه
:biggrin1:
؟
بطرف دیوار دو بار A رو بزن تو وسط دیوار رفتی جهت آنالوگو به سمت پشتت ( دوربین) برگردون X رو بزن اینجوری ضربه میزنه

پ.ن: 3 مرحله به پایان مونده جذابیتش وحشتناک شده ولی خیلی دیر اسلحه جدید داره میده

دوستانی که بازی کردین بگین نقشه بازی چجوریه ؟!

وسعت نقشه های بازی Gta رو داره ؟

تو بازی تا چه حد آزادی عمل وجود داره ؟

شنیده بودم بازی قسمتی داره که شخصیت بازی بره و بدنسازی کنه درسته ؟ اگر درسته بگین که این قسمتش چجوری کار شده ؟

ممنون​

شنیده بودم بازی قسمتی داره که شخصیت بازی بره و بدنسازی کنه درسته ؟ اگر درسته بگین که این قسمتش چجوری کار شده ؟

ممنون​
نقشه بازی وسعتش به gta نمیرسه ولی بازم بزرگه برگتر از mafia2
آزادی عمل هم زیاد داره از آواز خوندن گرفته تا مسابقات رانندگی و شرط بندی روی خروس ها ,........
نه کلاس بدن سازی وجود نداره

ممنون​

نقشه بازی در حده یه بازی open world خوبه و نه زیاد بزرگه و نه کوچیک تز gta کوچیکتره ولی جزییات شهر فوق العاده بالاتره
آزادی عملش خیلی خوبه و جهای خیلی متنوع و جذابی داره
بدنسازی نداره ولی یه کلاس کونگ فو داره که میتونی بعداز پیدا کردن مجسمه های مشخصی اونجا بری و تکنیک ها و جرکات جدید آزاد کنی و حرکات قبلیم تمرین کنی که جز مراحل اصلی هم هست
در کل بازی ارزشمندیه تو خریدش شک نکن

عجب بازی ای بود خیلی حال کردم خیلی وقت بود بازی اینطوری بهم حال نداده بود گرافیکش با اینکه خیلی عالی بود ولی به دست نبود بعضی جاها گرافیکش واسه یه بازیه خطی ام عالیه چه برسه به اپن ورد ولی بعضی جاها خیلی معمولی میشه ولی کلا یکی از بهترین گرافیکا برای بازی اپن ورد بود به نظرم بعد از red dead این از همه بهتره. گیم پلیش که خیلی عالی بود واقعا gta باید بره بوق بزنه این اگه نگم اندازه یه بازی فایت فن و ضربه داشت ولی چیزیم کم نداشت ماشین سواری و موتور سواریشم خیلی خوب بود البته به gta نمیرسه ولی چیزیم کم نداره داستانشم خیلی باحال بود خیلی بهم چسبید امیدوارم ادامه بدن به من که خیلی حال داد امتباز من به بازی 9 .

حالا که چند ساعت تو بازی جلو رفتم باید بگم که سیستم رانندگی بازی هم نسبت به بازی های مشابه خیلی بهتره و تا حده زیادی باهاش راحتم!!
بر خلاف جاست کاز که رانندگیش فاجعه بود این بازی در تمامی موارد شاهکار و در بخش رانندگی هم خوب است.اگر یکم بیشتر رو این قسمت کار مبشد باید امتیاز کامل به این عنوان میدادند.

من الان اون مرحله ای هستم که اون یارو می خواد با کلت وی شن رو بکشه بعد Jackie از پشت اون یارو رو می کشه
4.gif

می خواستم ببینم چقدر مونده تا تمومش کنم؟

آخرین ویرایش:
ببینید دوستان بازی واقعا قشنگه در خریدش شک نکنید.من از موقعی که اومده خیلی کم دیگه آنلاین میشم همش پای این بازی هستم .حتی دلم نمیاد زود تمومش کنم واسه همین روزی یکی دو مرحله بیشتر نمیرم و فقط در شهر میچرخم:d رانندگیش بد نیست و درسته که تا حدی از GTA ضعیف تره اما در کل یک بازی محشره و سایر جزئیات بازی و مبارزاتش اینقدر خوبه که شیفته بازی میشین.نمره کلی من به این بازی9

دوستان لطف کنید پست هایی که مربوط به راهنمای داستان بازی هستش رو در اسپویلر قرار بدید ! ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or