Sleeping Dogs | X360

بالاخره همیشه چند مورد مثال نقض هم پیدا میشه دیگه .
ولی میشه بگید برای uncharted 3 ، Crysis 3 ، Gears Of war 3 ، Mass Effect 3 ، Batman Arkham City و هزار تا بازی شاخ دیگه که فاصله عنوان قبلی تا عنوان بعدیشون زیره 2 سال بود چه قدر وقت گزاشتن . ؟ لابد اینا بازی شاخ نیستن ، هر چند الان باز میایین میگین نه اینا نسخه قبلیشون آماده بوده و فقط یه کم روی بازی کار کردن و از این حرف ها ...
لابد اینا بازی نیستن دیگه ؟ اصلا کی گفته هر چی بیشتر رو بازی کار کنن بهتر میشه ؟

آقا ما اصلا تسلیم ولی خوبه هنوز هیچ کس Sleeping Dogs رو بازی نکرده و میایین از بازی تعریف میکنین ،فقط امیدوارم بعد از یه هفته هم مثل الان از بازی تعریف کنین .
همه ی این بازی هایی که نام بردی دنباله (Sequel) بودن نه یه IP جدید. در همه ی اون ها هم سازنده تجربه ی خیلی کافی برای کار با سخت افزار پیدا کرده به واسطه ی ساختن شماره ی قبلی همون بازی ها.
اما United Front Games یه استدیوی تازه تاسیس ـه و این اولین بازی AAA ـشون است که اونم برای هر سه پلتفرم عرضه میشه! قبلا از این فقط ModNation Racers رو ساختن که یه بازی Kart Racing بود که انحصارا برای PS3 عرضه شد.

دوستان لطفا از بحث اصلی تاپیک دور نشید.ممنون

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

تورو خدا جواب منو بدید.فردا برم توپخونه؟؟؟اخه راهم خیلی دوره.

دوستان لطفا از بحث اصلی تاپیک دور نشید.ممنون

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

تورو خدا جواب منو بدید.فردا برم توپخونه؟؟؟اخه راهم خیلی دوره.

نخیر نرو.فردا بشین شمعهاتو فوت کن که 100 سال زنده باشی :دی

دوستان خواهشا اطلاعات گرانبهاشون رو نگه دارن اینقدر پست اسپم ندین... خوبه هنوز بازی بدستتون نرسیده اینجوری دارید با هم یکی به دو میکنید... چندین صفحه تاپیک رفته جلو هی نشستید برای هم کل کل میکنید هی بیخودی تعداد صفخات تاپیک رو میبرید بالا.... اون یکی چندین پست تکراری پست میده میگه بازی اومد؟ بازی اومد؟ زشته بخدا... فردا پس فردا بازی میاد بازار بخرید اون وقت هر چی خواستید بیایید نظر بدین و با هم بحث کنید.... هر کی ندونه فکر میکنه رده سنی کاربران اینجا مخصوص کودکستانه نه یک انجمن تخصصی بازی....

خوشبختانه بازیش فردا به دستم میرسه و واقعا هر چی ازش تریلر میبینم بیشتر مشتاق به بازی کردنش میشم.اسکوار انیکس هم چند سالی هست که داره بازی های خوبیرو منتشر میکنه و به عنوان یک ناشر موفق بوده از رو نمره بازی هم میشه حدس زد که این بازی هم عالیه.
جالبه بدونین گروهی که بازیرو دو روز پیش لیک کرد یک گروه تازه کاره و این عنوان عنوان دومشونه که دارن لیک میکنن.اسمشونم proton

ساعت 1:10 دقیقه ی بامداد. بازی رو گرفتم و دارم نصب می کنم. واااااااااااااااااااااااای نمی تونم تا فردا صبر کنم.

فردا یه فیدبک حسابی می ذارم.

ساعت 1:10 دقیقه ی بامداد. بازی رو گرفتم و دارم نصب می کنم. واااااااااااااااااااااااای نمی تونم تا فردا صبر کنم.

محض رضای خدا بیدارشو.الان چه وقت خوابه؟بازی چه طوره؟محیط بازی؟فریم ریت؟صداگزاری شهر؟گرافیک؟.....؟
:bash:

بیدار شو مرد بیدار شو....از اون تخت لعنتی برخیز که شور محشر آمد.......
بزار اون دیسک لامصبو دیگه.....بگو چجوریاس جور به سر شدیم.....
تو میتونی.....به پاخیز.....!!

انم لانچ تریلر بازی.به نظر عالی میاد
Sleeping Dogs gets official launch trailer | VG247

---------- نوشته در 03:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 AM ارسال شده بود ----------

اینم لینک دانلود بی شیلتر حتما دانلود کنید که خیلی محشره.مخصوصا آهنگی که پخش میشه
Sleeping Dogs Launch Trailer - YouTube.MP4

همون تریلر what makes a good man هست؟

همون تریلر what makes a good man هست؟
بله خودش هست!
=======================================
دوستان به نظر میاد بازی انقدر خوب بوده که آقا شاهین تا صبح داشته بازی می‌کرده الان هم از شدت بازی نمی‌تونه بیدار بشه و بیاد تحلیل کنه:دی
یا حداقل امیدوارم اینجوری که من گفتم باشه:دی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or