Sleeping Dogs | X360

یه جوری صحبت میکنید انگار با بهترین بازی دنیا طرف شدید .
این بازی کلا یک سال هم در دست ساخت نبوده ، سه سال قبل EA داشته روش کار میکرده و قرار بود با اسم true crime یعنی به عنوان شماره سوم از این بازی بده بیرون که اینکار رو نکرد و بازی رو فروخت به اسکوئر انیکس . اونم کلا یه سال رو بازی کار کرده .

حالا همچین میگین چهار سال ونیم کمه انگار قراره مثلا این چیزای ریزو با دست بسازن
شاخ ترین بازی های دنیا فوقش دو سال روشون کار شه ، این که دیگه بماند همچین آش دهن سوزی هم نیست .
اولا بازی دست Activision بوده نه EA. بعدشم مگه شما بازی کردیش که انقدر مطمئن حرف میزنی ؟!
دوما خیلی از بازی های AAA بودن که بیشتر از سه سال در حال ساخت بودن و آخرشم به موفقیت رسیدن. مثل GTA4 و RDR یا ACIII که الان بیشتر از سه ساله که در حال ساخته!

جون هرکی دوست دارید اطاعات ندارید الکی نظر ندید acti این بازیو میساخته اونم قبلا اسمش true crime بوده! حالا هم که se ( به قول بعضی کاربران اسکوار!)داره نهایت تلاششو میکنه! بازی کنید خوشتون نیومد بندازین بره کسی مجبورتون نکرده بازیش کنید! از نظر من "فعلا" بهترین بازیه !

یکی از بهترین بازی های تابستون عرضه شده ولی متاسفانه نمیدونم دوستان چرا با ایراد گرفتن در حالی که بازی نکردن این تجربه رو برای خودشون خراب میکنن.من به شدت منتظرم تا بخرمش و توش بترکونم:d

من موندم بعضیا چرا این قدر ناز می کنند!:d
ما که سفارشش دادیم و ایشالا دو روز بعد ریلیز،به دستم می رسه.
همچین بازیایی رو نباید از دست داد! خودتون بازی کنید،متوجه میشید..
دنباله تروکرایم رو باید چشم بسته خرید! بعضیا گیر دادن به فیزیک،انیمیشن سطح پایین و..!:| در حالی که سایتای خارجی،این موارد رو در سطح بالایی می دونستند!

من موندم بعضیا چرا این قدر ناز می کنند!:d
ما که سفارشش دادیم و ایشالا دو روز بعد ریلیز،به دستم می رسه.
همچین بازیایی رو نباید از دست داد! خودتون بازی کنید،متوجه میشید..
دنباله تروکرایم رو باید چشم بسته خرید! بعضیا گیر دادن به فیزیک،انیمیشن سطح پایین و..!:| در حالی که سایتای خارجی،این موارد رو در سطح بالایی می دونستند!

بگن!! فعلا که کمترین امتیاز بازی 8.5 بوده، بقیشم 9 بوده :پی
اولین نمرات بازی Sleeping Dogs منتشر شد

بگن!! فعلا که کمترین امتیاز بازی 8.5 بوده، بقیشم 9 بوده :پی
اولین نمرات بازی Sleeping Dogs منتشر شد

شما سری تروکرایم رو بازی کردی؟
اصلاً می دونید در زمان خودش چه استاندارد هایی رو به این سبک اضافه کرد! حتی قابلیت تیونینگ اتومبیل هم داشت!
به شخصه این بازیرو بیشتر از GTA دوست دارم.هم لوکیشن،هم سناریو و هم ویژگی های بی نظیر خودش.

محسن خان ترو کرایم 2یادته تو تیمارستان افتاده بودیم؟ بینظیر بود!
راستی من فک کنم این دوستمون منظورش این بود که اونا هرچی میخوان بگن ( کاربرا رو فک کنم ) نمراتش که فعلا بالا بوده! درسته؟

محسن خان ترو کرایم 2یادته تو تیمارستان افتاده بودیم؟ بینظیر بود!
راستی من فک کنم این دوستمون منظورش این بود که اونا هرچی میخوان بگن ( کاربرا رو فک کنم ) نمراتش که فعلا بالا بوده! درسته؟
محشر بود اون مرحله!
خصوصاً مرحله ی سالن اپرا! شخصیت بازی(پلیس بود) وسط خلاف کارا نشست روی صندلی و پاهاشو گذاشت روی میز! آب میوه رو برداشت و با صدای ناخوشایندی شروع به مکیدن کرد!:d همه خلاف کارا چپ چپ نگاش می کردن،بعد کلتشو برداشت و..!

EA؟
2 سال برای شاخ ترین ها؟ این شاخ ترین ها کدوما هستن؟

برای آبیلوین 6 سال زمان صرف کردن !
برای RDR از سال 2005 تا 2010 !
برای آلن ویک 6 سال !
بازی شاخ !!!
لول

بالاخره همیشه چند مورد مثال نقض هم پیدا میشه دیگه .
ولی میشه بگید برای uncharted 3 ، Crysis 3 ، Gears Of war 3 ، Mass Effect 3 ، Batman Arkham City و هزار تا بازی شاخ دیگه که فاصله عنوان قبلی تا عنوان بعدیشون زیره 2 سال بود چه قدر وقت گزاشتن . ؟ لابد اینا بازی شاخ نیستن ، هر چند الان باز میایین میگین نه اینا نسخه قبلیشون آماده بوده و فقط یه کم روی بازی کار کردن و از این حرف ها ...
لابد اینا بازی نیستن دیگه ؟ اصلا کی گفته هر چی بیشتر رو بازی کار کنن بهتر میشه ؟

آقا ما اصلا تسلیم ولی خوبه هنوز هیچ کس Sleeping Dogs رو بازی نکرده و میایین از بازی تعریف میکنین ،فقط امیدوارم بعد از یه هفته هم مثل الان از بازی تعریف کنین .

اقا مهدی من گفتم فعلا نظرم درمورد بازی مثبته!
کی گفتم زمان ساخت بازی طولانی باشه بهتره؟
بحث الکی نکنید هرکی یه سلیقه ای داره و با سلیقه ما جور در اومده!
درست مثل اون نویسنده تو اون مجله ایرانی که گفت بازی عین یاکوزا میمونه ولی اینبار برا 360 میاد
در ضمن من عاشق سری true crime هستم اینم دوست خواهم داشت ( با توجه به چیزی که ازش دیدم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or