Sleeping Dogs | X360

تصاویر نسخه ی PC رو در تاپیک مربوطه باید قرار بدید.لطفا رعایت کنید.چون اسپم محسوب میشن.

بروزرسانی:خوبه تا فوری میشونیم فوری پستمون رو ویرایش میکنیم.مارو که دیگه نمیتونید بچه گیر بیارید.

آخرین ویرایش:
دوستان وقت کمی تا لیک شدن بازی مونده.لطفا تاپیکو مهم کنید
دوست عزیز شما کلا داری پشت سر هم پستهای اسپم میدی
خواهشا یه مقدار دقت کن...بعدا که دوستان میخوان دنبال مطالب مفید تو تاپیک بگردن باید کلی صفحه رو بچرخن تا یه مطلب مهم پیدا کنن
درضمن تاپیک هم مهم شده بود

دوست عزیز شما کلا داری پشت سر هم پستهای اسپم میدی
خواهشا یه مقدار دقت کن...بعدا که دوستان میخوان دنبال مطالب مفید تو تاپیک بگردن باید کلی صفحه رو بچرخن تا یه مطلب مهم پیدا کنن
درضمن تاپیک هم مهم شده بود

بله معذرت میخوام.اصلا حواسم نبود

شک نکن

---------- نوشته در 08:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

دوستان به نظرتون بازی طولانی هست؟

open word که هست! سوراخ سمبه هم زیاد داره انگار! خود همینا باعث میشه طولانی تر بشه نسبت به بازی های خطی!

خیلی ها این بازیو مقایسه می کنند با سری بازی های Grand Theft Auto مخصوصا شماره ی آخرش (قبل از V). باید بگم مقایسه کردن این دو بازی کاملا اشتباهه. درسته که سبک جفتشون Action Adventures Open World هست اما این دو بازی زمین تا آسمون با هم چه از نظر گرافیکی و چه از نظر داستان پردازی و ... متفاوت هست. در سری بازی های GTA چندین ماموریت بطور همزمان برای شما آزاد می شه که می تونید یکیش رو انتخاب کنید اما با وجود Open World بودن این بازی، مثل بازی L.A. Noire شما باید یه داستان خاصی رو دنبال کنید. (گنجانده شدن داستان خطی در بازی Open World) و این همون ضعفی هست که این بازی همانند L.A. Noire نسبت به GTA داره.

با این حال فکر می کنم بازی دلچسبی باشه و بی صبرانه باید منتظر این بازی موند. نسخه ی NTSC/UC این بازی ریلیز شده. باید منتظر بمونیم ببینیم کی نسخه های PAL و NTSC/J منتشر می شه.

--------------------------------------

پ.ن: تاریخ ریلیز نسخه ی پال این بازی 24 مرداد هست!

من امروز رفتم مغازه تا بازی بگیرم سوال کردم گفت بازی رو تا یک هفته دیگه میاره!!:|بابا اصلا ما تا یه هفته دیگه زنده ایم؟!:دی

ایشون از جامعه عقب بودن 1 هفته.هر بازی بعد از لیک شدن 2 الی 3 روز به اینکه در مغازه ها پیدا بشه طول میکشه.و این چند روز تعطیلی کمی تاخیر می اندازه رو بازی که حداقل باید تا دوشنبه بیادش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or